Брой интимни партньори?

• 56 987
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 375
Уф, доживях до теорията за хипергамните! Само че не е вярна, Пена сервитьорката и Мара шивачката не се борят за лекари и професори, а се борят за яките батки от собствената си прослойка. Хипергамия е социален термин, който значи, че жените по-често се женят в по-висока прослойка. Не значи, че жените се женят за Бойко селския бек, щото е най-алфа. Ясно е, че не е.

Не четеш само ти мъжкарските блогове, четем ги и ние като дявол евангелитето.

# 376
ох, не моля ви, не отново....стига с тез мъжки движения Simple Smile))))))))

дайте за бройките.

А партньорите, които са били толкова зле, че гледаш да ги забравиш, тях броим ли ги?

# 377
Е то темата нали е точно за "мъжките движения"Simple Smile

Аз пък все си мисля, че мъж, който като прави секс с гаджето си мисли за пениси и ги брои, е нещо малко гей. Абе жив пе&е%ас направо...

# 378
  • София
ох, не моля ви, не отново....стига с тез мъжки движения Simple Smile))))))))

дайте за бройките.

А партньорите, които са били толкова зле, че гледаш да ги забравиш, тях броим ли ги?

Нищо не помня, честна дума! Mr. Green

# 379
Аз даже не знам за какво говорите Mr. Green

# 380
  • Тра-ла-ла
Броим ги със знак минус и така общата бройка на партньорите придобива приемлива стойност  Whistling Laughing

# 381
Да, аз излязох с минус 2 при тези сметки.

# 382
  • Тра-ла-ла
Това клони към девественост  Laughing

# 383
Това клони към девественост  Laughing

Трябва да си сменя гласуването в анкетата значи.

# 384
какво толкова те смути?
Противоречията в разказите ти.

казах на приятеля ми, че съм била с 50 мъже (въпреки, че с 50 не съм била), и го попитах би ли било проблем за него, той се захили и каза, че не
крис смяташе, че за 50 щял да си бил поискал годежния пръстен
Сядате на масата и почваш:
- Скъпи, спала съм с 50 мъже!
- О, нямам проблем с тази цифра!
- Абе аз се бъзикам!
- Добре, че се бъзикаш, че иначе щях да си взема пръстена обратно!

Пена сервитьорката и Мара шивачката не се борят за лекари и професори
жените се женят за Бойко селския бек, щото е най-алфа
Точно и правилно си разбрала. Това е вградено в твоята биология и психология на жена. Ако Бойко е от твоя кръг в който си ти, ще се омъжиш за него, ако не успееш, то най-малкото ще опиташ, ако не опиташ, то най-малкото ще фантазираш за него. И не защото много го обичаш, а защото всички жени го искат и защото се предполага, че ако го имаш, ще може да ти осигури спокойствие и сигурност. Професорите и рок музикантите в този хипотетичен случай ще са прекалено висока хапка за теб, можеш да сублимираш или да се снимаш с тях за фейсбук.

партньорите, които са били толкова зле, че гледаш да ги забравиш, тях броим ли ги?
Броим ги. И ако са били толкова "зле" нямаше да ти е трудно да ги забравиш. В живота на повечето жени има един такъв, за който се сещат и фантазират, дори и след много години брак. Не е нужно дори да са правили секс с него, достатъчно е да са били влюбени в него някога и той да ги е отрязал, когато са поискали нещо повече. И ако някога го видят отново, тръпката и спомена оживяват.

Броим ги със знак минус и така общата бройка на партньорите придобива приемлива стойност
Grinning

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 19:39 от Танака

# 385
Не, това с алфа батката е полова селекция, не хипергамия.

Хипергамия е да се омъжиш за Дарси и да станеш господарка на Пембърли.

# 386
Танака,сега си отворих тефтера.Над 200 са моите Mr. Green Ужас,а?

# 387
  • Тра-ла-ла
Казвали са ми за един бивш колега....той се фукал, че вписва като бройка и всяка жена, която го загледа  hahaha

# 388
Казвали са ми за един бивш колега....той се фукал, че вписва като бройка и всяка жена, която го загледа  hahaha

Хахаха Mr. Green Пфууу,до сега си редактирах бройките заради теб значи Joy Като прибавих и тези дето са ме заглеждали.....ми те станаха към 400.Направо ужас,как може да съм такава! И чакам сега възмущенията на Танака,Крис и сие Grinning

# 389
Не, това с алфа батката е полова селекция, не хипергамия.

Хипергамия е да се омъжиш за Дарси и да станеш господарка на Пембърли.
напротив, зависи за кого. хипергамията, доколкото я разбирам, е да се омъжиш за мъж над твоето социално положение. тоест , за една жена Дарси ще е хипергамия, а за друга ще е жалко примирение Simple Smile))

Танака само дето се занимавам да ви уйдисвам на акъла с глупости. ама кажи му кажи му 50, каот му казах "ама защо му каза, много си противоречиш". Като дете си. Кой те знае на колко си години. 22 имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт