Брой интимни партньори?

• 56 944
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 975
Замислих се дали липсата на въпроси за предишните връзки на ранен етап, не е "да не се дебнем, за да не се хванем" на по-късен.
От друга страна да сте с някой, който хич не се интересува, не е ли малко показателно, че нещо не е както трябва?
Или пък, ако все пак попита, какво казвате - не е твоя работа?
Не се заяждам, разсъждавам и ми е странно.

Ще му отговоря "не си ми първия, дано си ми последния". Ако има чувство за хумор е "моят човек".

# 976
след като се твърди, че бройката няма значение, защо да се притеснявате от отговора...
Това е парадокс 1: бройката няма значение, но ако ме пита някой, значи е идиот, който ме обижда с този въпрос

жени втора категория, за които не е под достойнството им да отговарят на обидни въпроси
такива момичета изобщо не са в категорията на автора и ще го гледат отгоре с вирнат нос
Парадокс 3: жените с малко бройки са жени втора категория, но в същото време са твърде висока летва за повечето мъже

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 18:06 от Танака

# 977
Не е обиден въпроса според мен и не се срамувам от отговора , даже днес бъзикнах милото , провокирана от темата. Никой въпрос не може да бъде обиден. Но е обидно на база бройки да преценяваш кои хора са втора , трета или пета категория. И ако някой смята мен за втора категория, само защото бройката е 10+ ,то той няма място в моето обкръжение. Пак ще се повторя - за западните общества бройката на жената няма никакво отношение към нея като личност. В България е нормално мисленето да е по-ориенталско и жените да ги е срам от бройката и някои мъже и жени да се възмущават .

# 978
  • София
Аз обясних още в началото - говорили сме си с ММ, но не за бройки, а за хора, с които сме имали връзка.

# 979
за западните общества бройката на жената няма никакво отношение към нея като личност
възможно е, ще пусна анкета в английската версия на бг-мамма Wink

ако някой смята мен за втора категория, само защото бройката е 10+
след 60 страници се престраши да я кажеш Wink

бройката има значение и явно има някакъв ефект върху това, което съм сега
Има ефект върху всяка жена. Ето един:
В живота на повечето жени има един такъв, за който се сещат и фантазират, дори и след много години брак. Не е нужно дори да са правили секс с него, достатъчно е да са били влюбени в него някога и той да ги е отрязал, когато са поискали нещо повече. И ако някога го видят отново, тръпката и спомена оживяват.

# 980
  • Тра-ла-ла
Докато някои мъже седят зад компютъра и философстват за жените ...други мъже са навън и действат по същество Mr. Green

# 981
Цитат
Има ефект върху всяка жена. Ето един:
Цитат на: Танака в 23 януари 2016, 19:31:53
В живота на повечето жени има един такъв, за който се сещат и фантазират, дори и след много години брак. Не е нужно дори да са правили секс с него, достатъчно е да са били влюбени в него някога и той да ги е отрязал, когато са поискали нещо повече. И ако някога го видят отново, тръпката и спомена оживяват.
И още доста според мен.
След поредица тесли лесно се стига до извода - любов няма, дай поне интерес да има.
Друг извод за жена, която не разбира мъжете е - всички са глупаци, да хвана там един да не остана сама, няма какво да се сближаваме излишно.

# 982
Самият факт, че задаваш такъв въпрос означава, че за теб има значение. Щом има значение, значи има и някакво очакване към отговора. Някой господин сподели, че мнението му ще се промени, ако разбере, че жената, с която е за в момента му сподели по-голяма цифра, каквато той приема за нормална. Статусът й на "възможна бъдеща майка" ще се промени на "жена за забавление". За това този род въпроси, зададени от мъж, са в ролята на "малко камъче", имащо за цел да "препъне каруцата". Универсално извинение за всичко - от това да приключиш връзката до това да напомняш "недостатъка" при много удобни моменти.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 19:09 от Yamato Nadeshiko

# 983
Право на всеки е да избере партньор според личните си разбирания. Разбира се, че ще приключи връзка,в която не вижда перспектива. Да не би да е по-добре да разбере истината на по-късен етап, когато вече ще е голям проблем..

# 984
Танака , аз знам , че ти не ми вярваш . Ти си като кон с капаци - щом ти смяташ голямата бройка за проблем , значи всички мъже на планетата смятат така! Joy Но ти не си последна инстанция !   Peace

# 985
Танака, понастояще женен, никога не ти е трепвало (разбирай приебвало, с извинение) от друга жена, различна от сегашната, това ли твърдиш? Не вярвам. Няма значение дали от бивша или непозната, резултатът е същият - искаш с друга да палуваш. Но пък сам се издаде, комплексът ви е, че може би сте в сянката на друг.

Многото бройки не правят жената безперспективна. Има много условности. Себестойността не трябва да се изразява във изборите, които си направил, ако настоящето ти АЗ е реализирано като човек със или въпреки тези избори.

# 986
Удобно извинение за всичко - от това да приключиш връзката до това да напомняш "недостатъка" при много удобни моменти.
Вярно е, знам и такива случаи. Мъж който във всеки удобен момент натяква на жената за голямата й бройка, за да й смъкне самочувствието, като вид манипулация.

Танака , аз знам , че ти не ми вярваш .
За кое да вярвам, за твоята бройка ли? По ми е интересно какво си избъзикала мъжа си, питала си го за каква те е сметнал в началото на връзката ви, след като си му казала бройката?

# 987
  • Тра-ла-ла
Вярно е, знам и такива случаи. Мъж който във всеки удобен момент натяква на жената за голямата й бройка, за да й смъкне самочувствието, като вид манипулация.
Такъв мухъл заслужава следващият път като рекне на жена си "Как може да си спала с 11 мъже?!" - тя да му отговори "11?! Не, вече са 13!"  Joy

# 988
На теб ти е трудно да повярваш , че има мъже , които не се ядосват заради голямата бройка на жената . Ти се ядосваш на това , сигурно и приятелите ти се възмущават от голямата бройка на дадена жена . И на база ТИ и твоите приятели смяташ , че всички мъже са еднакви. Та моят мъж е с австрийски произход . И от началото знаеше , че си имам бройка . Днес , провокирана от темата , го питах - дали не се дразни на моята бройка . Толкова учудено ме погледна -  #Shocked - и попита "Защо ?! Защо да се дразня?" Все едно беше пещерен човек , който вижда компютър за първи път .Толкова тъп му се стори въпроса и толкова излишен - естествено , че тук на никой не му прави впечатление и не осъжда това.
 И една друга дама от темата сподели , че приятеля й германец няма против бройката й . Но каквото и да напиша , човек съди по себе си , Ти се движиш в среда с ориенталско мислене и такъв ще си останеш - с ориенталска душица . В моята среда е друго - жената е равна на мъжа във всяко едно отношение ! Peace

# 989
Такъв мухъл заслужава следващият път като рекне на жена си "Как може да си спала с 11 мъже?!" - тя да му отговори "11?! Не, вече са 13!"  Joy

А правилото по четири, а, а, зaбрави ли го?  Laughing Правилният отговор е 46, с едно наум, че може и да са повече, ако трябва пак да се умножава.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт