90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 985
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
Миленка....за жената най важното е визията, е не голата визия само....а за мъжеге е по лесно, там и други фактори оказват значение....така, че Simple Smile не го слушай, слабей си и се гордей, че си готино парче! Simple Smile

# 391
Миленка, браво за 50-я размер! Разбира се, че ще се радваш, заслужаваш! Hug
Колкото до правописа - няма да коментирам, няма смисъл. Тези неща се учат в училище...
Курдов, учениците винаги са по-добри от учителите, особено ако са баща и син. А ти се оказа добър учител, само тук колко много време и търпение си вложил... smile3521  Чакаме равносметката  Party
Лаура, който си го може - си го може. Тази вкуснотийка и аз съм я правила. С най-обикновен тиган и тавичка и стана уникално Heart Eyes Постовете ти, особено някои, наистина са достойни за първа страничка.  Hug
Мими,  Joy

# 392
  • Targovishte
Момичета  bouquet айде да ви завия, че ще си лягам

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 393
  • Калифорния, САЩ
    Банда, аз се извинявам, че не ви чета всеки ден, но си мисля, че все повече и повече нямам време за компа. Та НЕ МОГА, А НЕ НЕ ИСКАМ, няма да успявам занапред. Ще се опитвам поне редовно да влизам и слагам кафето, но не мога да си позволя да губя час четейки. Съжалявам, липсвате ми, но ...  Sad Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Sad

Бъдете здрави и режимни, аз отивам да прегледам някои неща и после да поработя малко!  Hug Hug Hug

# 394
  • София
Добро утро,
Ир  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug важното е да си добре bouquet може да си пишеш менютата, защото често са ми различни и интересни  Blush
Та днес минах кантара - от последния плодов -100, пак е добре  Mr. Green
Днес белтъци съм на пиленце
Оставям ви прекрасни в този мразовит ден  Hug

# 395
  • Targovishte
Добро утро, банда bouquet

ИРКА  Hug Hug Благодаря за кафето, важното е да сме заедно - знаеш, денят без теб не може да започне  bouquet

ПЕШЕХОДКА  Hug чакам си настроението  bouquet

Днес - въглехидрати: З - грейпфрут, О - кускус в доматен сос и салата, моя измишльотина. Опитвам се да пресъздам онази "Салата на шефа", която бях ял в едно заведение - печен на грил тигана лук, домати, краставици, печен пипер, зехтин с чили. Няма да слагам маслини и сирене. За вечеря - домашен сладкиш, надявам се МЖ да го измайстори. И РЧШ!!!

На работа в магазина съм до 14.30 и както винаги в събота обядът отива към 15 часа. Затова ако огладнея твърде много, към 11-12 ч мога да хапна и няколко фурми. Имам още една цяла неотворена кутия в багажника на колата.

Моята кола тази сутрин показа минус 18 градуса, а според сайтовете тук е минус 14 и се усеща като минус 17. УЖАСНО СТУДЕНО Е!
Който може - да си седи в къщи, на топло. Приятен ден на всички  bouquet Hug bouquet

# 396
  • София
Добро утро,
много ми е трудно да ви изчета, но пък искам да почерпя, днес ставам по - голяма Grinning

Миленка, браво за резултата Hug
Курдов, дано бързо минава днес деня ти Hug bouquet

# 397
Добро утро!
Ир, не ни оставяй съвсем, като Фифи.....!!! Praynig
Вангоби, честит рожден ден! Бъди здрава, успешна и елегантна! bouquet bouquet Почерпките ти са страхотниииии, чудя се кюфтенцата ли да почна или спагетите hahaha
Хора, при нас няма такива студове, каквито описвате....дори температурите през деня са над нулата, но духне ли вятър става страшно..... Sick
Днес ще уча и пиша много, че по инглиш даде купища....
Хубав ден, топлете се! bouquet bouquet

# 398
  • У дома
Добро утро Hug
Вангоби, да си жива и здрава Hug
Днес банда съм плодче, утре както дойде, ще пробвам за воден, ако не фрешов, а от понеделник ще погладувам с Японките, днес кантара ме застреля почти 70оки (от два дена за О ям леща с зелева салата, нямам идея дали е от нея, но това свинене трябва да спре), е това не е истина. Още сутринта си поръчах една рокля цел, супер малък номер, нямам идея някога ще ми стане ли, а и за да е нося, модела е такъв, че трябва да съм доста финна hahaha Joy
Не е истина, да даваш съвети, а да си се угоил ooooh! ooooh! ooooh!
Днес времето при нас доста се подобри, около 4 градуса е вече, та може и да излезнем с дребоса.
Лек почивен ден на всички Hug

# 399
  • софия
Добро утро! Днес съм + 200.Менюто закуска- мандарини, обяд-боб, картофена салата и фпх, вечеря- спагети с лютеница.

Вангоби, честит рожден ден !Бъди здрава, щастлива и успешна!

Усмихната събота!

# 400
  • Targovishte
ВАНГОБИ  Hug Hug Hug Честит рожден ден! Да си много здрава ти пожелавам! Да постигнеш  целите си! Да сбъднеш мечтите си! Приятен празник!!!  bouquet bouquet bouquet

# 401
Малко укъснях , но да си свърша задължението и се връщам да ви чета

Закуска за успали се

# 402
Ох Пешеходче, така се смях на кучо....! rotfImbo

# 403
  • планетата Земя
Добро утро

И аз съм Плодова днес-печена тиква,мандарини,банани,ябълки,100 гр сурово кашу.Като съм в режим почивка,все имам чувството,че ям много и с плодовите дни си успокоявам съвестта  Grinning

Гени,нещо цикъл да чакаш?Колко кг си над завършването на режима?
Пешеходка,ей,на тва му се казва екипирано куче за зимни условия
Вангоби,честит рожден ден!Повече слънчеви дни и повече сбъднати мечти  bouquet

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 09:17 от Milena___

# 404
Добро утро, банда!
Вангоби, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!

При нас е - 21 според приложението на телефона  Shocked Снощи се оказа, че от дограмата ни духа, телевизията ни изчезна, а каминката ни полудя да се пали цяла нощ. С тия темпове пелетите няма да ни стигнат, а на пролет трябва да сменяме прозорци. Аман!

След плодов - 500. Много доволно.
Днес:
З: банан
О: скумрия със салата + ФПХ
В: пържола със салата

Хубави почивни дни ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт