90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 970
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Доброо утро !

Записвам се с плодов -ябълки, банани и помело, ако не ме домързи ще сложа една тиква във фурната !

Vangobi, Честит рожден ден ! Бъдии много щастлива и усмихната !  Hug

Приятен уикенд  Heart Eyes

# 406
  • Sofia
Добро утро, доколкото може да е добро при тези температури... А днес имам два пъти по час и половина да вися в колата докато чакам децата.  ooooh! Че и са им на такива смотани места заниманията - едно кафе няма наблизо.
Вангоби, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много усмихната и щастлива!  bouquet
Алечка, къде си че такъв студ при вас? В Сф е -13 и за 50 м от нас до колата с шапка ме заболя синузита зверски. Придставям си на -21...  ooooh!

# 407
  • У дома
Миленка, завърших 67,1, или нещо подобно, около 67 ги поддържах до последното мерене преди една седмица може би, днес скокнах на кантара да видя колко съм, защото мисля да си погладувам с плодов и воден от луната, та да знам резултата и бях меко казано шокирана, кажи речи 70 оки, без 100-200гр ooooh! ooooh! ooooh! Не чакам ни цикъл ни чудо. Най-странното е, че се усещам лека, а кантара е на друго мнение hahaha Joy

# 408
Не чакам ни цикъл ни чудо. Най-странното е, че се усещам лека, а кантара е на друго мнение hahaha Joy
Жени, кантарът е изтрещял от студ..... hahaha hahaha
Сави и аз имам излизане...ще ходя на инглиш, но като те слушам, за висяне в колата ме побиват тръпки! Добре, че моята кака е голяма, та сама си ходи на уроци! Praynig

# 409
Савина, във Велико Търново.  Искрено се надявам приложението на телефона ми да се е объркало и да не е толкова 😆

# 410
  • по пътя
Здравейте, за тиквата и аз мисля да помисля Laughingняма да се издържи иначе само на сокове и плодове.Нещо ми е адски трудно да издържа на диетата, стискайте палци. Confused

# 411
Добро утро и от мен  Hug

Алечка, и моят телефон показва -20  Laughing и аз се чудя защо за ми замръзнали прозорците... и като влязох в кухнята /понеже е северна/ имаше бели мечки!

Vangobi, честит рожден ден!  bouquet

Lunno momi4e, не се отказвай! Воля и инат! Wink

След вчерашния въглехидратен -300гр. - доволна съм!

За днес закуската е сок от грейпфрут и чаша зелен чай... приготвила съм си банани, портокали и кивита, както му дойде реда Grinning

За утре съм си харесала рецептата от книгата за спанак с печени яйца. Само че не знам как да запека яйцата  newsm78 някой пекал ли е яйца?

# 412
Пагане, значи грешката не е в моя телевизор  Laughing Преди да направим парното в кухнята ми, която също е северна,  замръзваха прозорците от вътре  Crazy

# 413
Добър слънчев, макар и мразовит ден!
Vangobi, честит рожден ден! Здраве и постигнати мечти ти пожелавам!
Днес кантарът ме зарадва - 63.300 кг. Може да се каже, че се върнах на положението от началото на декември преди многобройните празници и освинване. Това са килограмите, които поддържам последните няколко месеца и сега при мен възниква дилемата "А сега накъде?" Диетата я продължавам, въпросът е дали искам и дали трябва да отслабвам повече, защото с тия килограми изглеждам добре според околните, а когато бях под 60 всички ме питаха дали съм болна  Laughing Моето усещане е еднакво и на 63 и на 57, проблемът е, че трябва да сменя гардероба, ако продължа да отслабвам  Twisted Evil Както и да е, философските размисли ги оставям за по-натам, днес продължавам по план - въглехидратен ден. З - грейпфрут, изяден. О - мерудиена питка и салата домати и краставици, В - парче торта и РЧШ. Сега ще отскоча до Била, че днес има 25% намаление на зеленчуци, мисля да се заредя със салати за следващата седмица.
Прекрасен почивен ден ви пожелавам!  Hug

# 414
Добро утро от мен днес не съм се теглила че снощи бях на село при мама и малката.Вчера детето припаднало по обяд и ми е много притеснено.Надвам се да е от това че не се е хранила а пие антибиотик.
За днес въглехидрати закуската ябълка взела съм  си малко кьополо и малко зеле и филийка хляб,вечерята ме е ясна
Лек ден от мен после ще ви изчета

# 415
Привет от мен HugПожелавам на всички прекрасна и топла/доколкото е възможно/ събота bouquet
Аз съм тук да се похваля че продължавам упорито,днес ми е  за втори път "бобовия"ден,взех си варена царевичка една консерва и смятам да си избутам днес с нея.Хубавото е че тия "апове" дето си ги взех май наистина вършат работа и потискат гадното чувство за глад и така не ми се яде много...е хапвам си не съм се оставила защото съм далеч от мисълта да правя някакви изцепки и вместо да си помогна,да си навредя,но определено успявам да победя апетита и си спазвам диетата много прецизно..между другото,аз основното за което влязох е да се похваля че кантара показа сутринта 83кг Embarassed ,за някои знам че е  страшно много но за мен си е постижение,т.е. посвалила съм малко.
Взех си и джинджифил,никъде не прочетох чайчето да вреди и си правя сутрин чай от джинджифил ,сипвам си го в едно шише литър и половина и си го пия  вместо вода като ожаднея.Четох за него че ускорява метаболизма.
Това от мен за днес-....скоро пак ще вляза да се отчета,успех на всички Peace Peace

# 416
  • Велико Търново
Добро утро, бррр студено си е тук наистина. ММ се прибра от нощна смяна около 7 и каза, че е -21 навън. Прозорците на северната остъклена тераса са замръзнали отвътре. Имах планове да излезем с децата някъде, за да може да поспи баща им, че лудницата е пълна, но в този студ не мърдам, пък и на колата надали и се мърда Wink

Днес плодове, закусих вече с една голяма ябълка, имам киви, круши, фурми, банани, ще решавам кое в движение. След вчерашния ВГХ -100 гр, бавно и славно, важното е, че виждам минуси.

Vangobi честит рожден ден, здраве, късмет и много успехи!

Хубави минуси видях, само така.

Genni бързо ще паднат, може да са много неща, днес плодов, утре лунен и понеделник си заковала на 67 Wink

Тъкмо наготвих на децата една зеленчукова яхнийка с моркови, картофи и грах, така хубаво ухае, дано ми оставят за понеделник Wink

Приятен и усмихнат ден!

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 10:42 от scrye

# 417
  • планетата Земя
Пагане ,аз правя първо спанака в тенджера /лук,червен пипер,спанак,олио,може и морков да добавиш/.Като е готов,почти на мазнина останал,го прехвърлям в тава.Малко запичам,правя дупки,в които чукам яйцата и пак запичам малко.Ако се придържи,яйцата стават твърди и гадни като подметки.Отваряй и проверявай как са яйцата.Щом вече не са течни,са ОК

# 418
Vangobi bigdance2 newsm59 bigdance2 Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Писе, разбирам тревогите ти, консултирай се с лекар  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Гени, сигурно си задържала вода и си се "надула" от лещата, щом се чувстваш лека значи не са кг-ми.

Мими и аз се замислям за английски, но в езиков център, за да си взема документ, сигурно скоро ще ми трябва. #2gunfire трябваше да го направя по-рано.
Днес ще хапвам белтъчини- свинско бон филе и салата от моркови, а довечера някаква друга салата  newsm78 , закусих ябълка. Не ми се отдава режимстването напоследък и се лутам, а кг-мите си вървят нагоре. Имам сериозен проблем с ръцете-"бицепсите и трицепсите" са огромни и къдравеят, хвана ме страх направо.Ще почна нещо с гирички (имам хубави от по 2,5кг).

Студ, кучешки студ  Laughing

# 419

Добро утро, момичета, приятен ден  bouquet

Днес се изненадах от кантара - 48.8, имам минус от около 500 гр-1 кг, а не го исках. Тези дни съм доста стресирана и малко депресирана, та може би е от това...Закуската беше банан.
Имам доста да ви чета и ще започвам след малко, дано не съм изпуснала много. Желая ви приятен почивен ден.

Общи условия

Активация на акаунт