90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 933
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  • Оптимист по принуда
Demmy, кокичетата са ми любимите цветя  bouquet !
Имам някакви гадателски способности аз  Hug

# 511
  • София
Дилянка, чевтит рожден ден newsm59 newsm59 newsm59. Бъди здрава, щастлива и много обичана, прекрасен празник ти желая Hug
Ир, Джулиии, Лаура, Пешеходче, Светле и всички останали които не мога да изброя, благодаря за пожеланията и  силно ви Hug Hug
Аз преди час се излюпих озверяла от глад, до 4 часа пяхме, пихме и се веселихме Embarassed
Днес поне няма да готвя и да чистя, а лягам с книжка  Mr. Green на дивана.
Довечера ще премеря и запиша сантиметрите, утре килограмите и стартирам втора врътка newsm68 newsm68. ОБЕ свършват и ще чакам да се похвалят bouquet
Ами туй за сега, после пак ще ви нагледам bouquet bouquet

# 512
  • Targovishte
Здравейте банда bouquet
Ирка, Пешеходка  Hug Hug Hug
Диланд  Hug честит рожден ден. Много здраве, щастие и късмет. bouquet bouquet bouquet

Днес последен плодов. Сутринта направих три литра фреш портокали за домашните и за мен фреш от три грейпфрутаа. Преди малко нагънах и два банана. Нататък - мандарини и още банани.

Приятна неделя на всички  bouquet Hug bouquet

# 513
Ау, супер, още една рожденичка! Усещам как в миналото доста родители са лудували по пролетному...  Crazy
dilyanad Честит празник! Пожелавам ти с пълни шепи са гребеш от хубави събития в живота и все добри хора да срещаш по пътя си! Бъди здрава и усмихната!  bouquet

Аз поизчистих, хапнах обяд и още се назлъндисвам да изляза за една разходна по дребни покупки... Нищо спешно нямам, ама от друга страна мразя да седя вкъщи по цял ден, дори и в лошо време.  Thinking

Мими За слушането на английски:
Скрит текст:
Свали си отнякъде екранизации на БиБиСи по класически английски романи - хем знаеш сюжета (та ще ти е лесно да следиш действието, няма да се натоварваш толкова), хем английският е прекрасен! Аз така като ученичка си бях взела "Дързост и предразсъдъци" на касети от Бритиш каунсъл и се бях влюбила в Колин Фърт, който играе Дарси. Не че нещо, но Нешънъл Джиографик и много други канали карат на американски английски - ти първо свикни с класическата норма, пък после един по един стотиците диалекти...  hahaha
viosisida И аз стискам, само като получиш новини кажи кога да пускам.  Wink
VAVA Поздравления, 4 кг е много добре, все пак си още в началото.  Peace
Sheny510 Не искам да те обезкуражавам, но и аз се включвам в подкрепа на това, че не може да стане пребиваването ти в Турция както смяташ.  Naughty Първо и най-важно, 90ДД не се прекъсва, не се разместват дни, не се прескачат периоди, а после да "се довършва" режима, не се разменя поредност на хранения и т.н. Освен това доколкото познавам храната в Турция, ако вървиш по акъла на домакините ще ти е трудно да спазваш каквото и да е разделно хранене, дори и като за почивка. Затова си помисли добре, говори с ТМ - ако той те подкрепя в режима, ще е много по-лесно - и се опитай да си държиш на твоето пред свекърите.  Peace

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 14:57 от Лаура84

# 514
Лаура изгледала съм Гордост и предразсъдъци, Абатство Нортангър, Доводите на разума, обожавам Джейн Остин, но няма да свърши работа, аз знам текстовете наизуст на български hahaha, а книгата е преведена срахотно, целите фрази...версията на ВВС е едно към едно с книгата hahaha
Класическият английски ми е по лесен за разбиране, език по учебник, аз не разбирам диалект, пропускане на думи, сливане на думи.....уличен английски.... hahaha

# 515
Благодаря на всички май няма на къде ще се упорства и това е, Лаура той ме подкрепя и много ми се радва, но въпроса е, че той ще си е в България готви дипломна работа и няма как да мръдне аз ще отида без него. Проблема не е, че няма да ме разберат проблема е свекъра той много обича да ме води напред назад като съм там било то на вечеря покрай босвора, на риба, на гости в роднини които естесвено готвят като за световно, но ще се съобразя с дните ми ще ям каквото ми се полага за деня и така.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 15:34 от Sheny510

# 516
Здравейте .
Честито на рожденниците на някои на патерица.
Вчера едвам искарах плодовия,защото всички в къщи си ядът каквото искат.
Днес белтъчен:
З-два портокала и кафе
О-пържолка на гррил тигана и салата зеле и краставица+ФПХ
В-кайма с морков,к.краставичка и яйце(нещо като руло стефани но не на руло)и салата като на обяд
Напрравих една едночасова разходка на вън с децата.Сега на топло пред телевизора.
Ако има нещо нередно в менюто пишете.
Приятен следобед.

# 517
  • планетата Земя
В-кайма с морков,к.краставичка и яйце(нещо като руло стефани но не на руло)и салата като на обяд

По правилата не може да се смесват месо и яйца. Grinning

Шени,може да се преструваш,че те боли корем,глава,нещо друго и така да не ядеш
Може да си кажат от къде я намерихме тая кекава снахичка,ама тва е.Угодия пълна няма  Joy

# 518
Забравих да кажа след вчерашния плодов -800.

# 519
Благодаря Милена ще хапна тогава зелена салта с кисело мляко за вечеря.

# 520
  • Русе
Zornica Ivanova, поздравления за минуса, за вечерята - Милена ти е казала вече.
Милена, умори ме от смях с предложнието за Шени, тъкмо си го мислех и го видях написано от теб. А аз само като погледна ММ и той посяга да бели портокали Joy Joy Joy Сега съм на чай - мента и лимон.

# 521

По правилата не може да се смесват месо и яйца. Grinning

Шени,може да се преструваш,че те боли корем,глава,нещо друго и така да не ядеш
Може да си кажат от къде я намерихме тая кекава снахичка,ама тва е.Угодия пълна няма  Joy
Ооо да и това е добра идея Милена  Joy Joy Joy през деня няма проблем те са на работа така, че няма кой да ме дебне какво ям а вечерта все ще ме боли нещо, абе ще се оправя няма да я оставя диетата, че 9 кг не са малко а до края може да стигна и целта от 60кг тъй, че ще се боря до последната капка кръв  hahaha hahaha hahaha

# 522
Опа! Още Водолейки!

dilyanad  ЧРД!!! Да си здрава! Много хубави моменти и щастливи мигове с любимите ти хора!

Sheny510, правилно си решила да си спазваш режима. Винаги има начин, особено в турската кухня. Ще се пребориш!

Zornica Ivanova, браво за минуса и от мен!

# 523
Дилянка, честит  рожден ден! Бъди щастлива и винаги постигай целите си!
Лаура, благодаря! Ям салати във всички дни, без плодовия. Мисля, че причината е, че с тази диета и почивния режим съм била много време и сега по-слабо ми действа. Освен това ми липсва движение. Вкъщи съм по цял ден с малката ми внучка.
Данчето с трабантчето, в тази тема съм  една от най-отдавнашните и доайенът в групата.  Започнах от 03.06.2013 г. За 2 врътки и  3 месеца почивка между тях  свалих 20 кг. и до май , 2015 г. ги задържах. После на стресова основа  прекалих много със сладки неща и качих 7-8 кг. Сега съм се заела да ги свалям.
Скрит текст:
В "онази" тема само си чешем езиците. Все пак и тя ми е полезна -правя сравнение със себе си с други свекита и на снаха ми с други снахи. Сравнението е в наша полза.

Днес правя нещо нережимно, но знам, че за мен ще е полезно. Вместо варива, лунувам на вода. Утре ще продължа с варивата по план. Така  първият ми воден ще съвпадне със следващата луна. Сигурна съм, че  ще съм с голям минус и затова нарушавам поредността на дните.
На вас пожелавам топла следваща седмица и големи минуси!

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 17:46 от K.A.G.

# 524
Аз пък не съм съгласна, че в ужбина не може да се спазва 90 дневната. При все, че съм страшен фен на турската и гръцката кухня, докато бях на режима, съм ходила за 1- дни в Гърция, седмица в Турция и 5 дни в Хърватска. Нямах никакви нарушения, единствено с водата има леко проблем, ако не си с кола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт