90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 898
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Привет, влизам за малко през почивката за да.......
Поздравя една русокоса красавица, която днес има Рожден ден! Вили, малката фея да е винаги все така неотразимо чаровна, много, много здрава и изпълнена с весели емоции през едно щастливо детство!  baloni

# 616
Добър ден на всички!
От днес започвам да спазвам и аз режима.Ще се радвам да ме приемете в групичката ви. Страхотно е, когато има хора, с които да се подкрепяш, за да постигнете една и съща цел (в нашия случай повече минусчета на кантара).
Желая ви прекрасен ден!  bouquet

# 617
Здравейте,
на мен днес трябваш да ми е първи ден, но в работата имаше голяма почерпка и се изкуших /банички, кроасанчета, торта..../. Сега се чудя да карам ли по план или да почна от утре??

Четох, четох и не мога да схвана какво е ОБЕ??
Вики, и аз днес исках да започа, но лапнах защото забравих един бомбон....затова ако искаш от утре заедно! Или пък .....да се присъединя към Вангоби и Джулиет, нищо за прегрешението Wink

# 618
Здравейте и от мен Grinning
На всички от ОБЕ, голямо браво!  Hug
viosisida, радвам се за брат ти, чакам го на нашия ТВ лятото, newsm10
Жгмъц, успех и на теб!
Вилянка, хубав празник на малкото ти момиченце newsm59
Жади, и аз съм с този ръст / 160 см/ , а се боря да задържа 6-цата на кантара hahaha Joy
Иринита, купих си мавруд на Старосел в деня, в който започнах режима, с идеята да се наградя след три месеца. Минавам на "режим почивка" от  01. 02. и Wine Glass
Днес съм на въглехидрати. З. банан, О. паста със зеленчуци и гъби+зелена салата, В. филии хляб с домашно сладко
Успешна седмица,
KGT

# 619
Здравейте
Днес зърнени
З-кафе и портокал
О-ориз с зеленчуци и салата и ФПХ
В-същото по малко и без хляб
Да пипитам в плодовия ден може ли на обяд да се ядът зеленчуци на плоча печени.

# 620
  • Бургас
KGT, Party разбирачка си ти!! Страхотно винце!
vicky87, OБЕ = Отслабваща Бойна Единица, така ни кръсти Курдов, май, групата, която започнахме на 25.10. Силни,вилни започнахме 10 човека, но завършихме има-няма 4-5. Толкова ли сме, ОБЕ newsm78 Аз, Пешеходето, Деси, Курдов и син. Някай да не се е "чул"  hahaha

Мимчоу, ти пак ли на режима??? Ами колита, гастрита и разните там други гадории?

Катрин9, добре дошла на теб и на liliijoro!
Доста нови попълнения през последните дни...явно се е разчуло колко ни е уютна и "щура" темичката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 621
Хубавите резултати продължават да валят, виждам, браво, браво - сега честитя на Морска вълничка и K.A.G. успешното лунуване! Genni, душа, ти май нищо не написа какъв е резултатът от твоята луна вчера? Само ми скачаш тук от диета на диета. Ей, внимавай, да не си навредиш на здравето...  Peace

Irinita Може и да се смееш, но сигурно вече 2-3 месеца, откакто се каня да купувам карфиол и още не съм... Просто като пазарувам зеленчуци започвам със айсберг/салата, цвекло, моркови, евентуално ряпа, праз, броколи, домати и краставици (ако има хубави) и докато стигна до карфиола, така съм си натъпкала торбите, че просто не ми се носи... Ама ще си купя тези дни най-после.  Crazy Смятам от утре да пиша в оранжево, така го карах и преди и ми създава едно такова топло настроение...  Wink
Gina L. Да, смесване е да се яде сирене и яйце заедно. В рамките на един белтъчен ден може обяда и вечерята да са от различни видове белтъци, но на едно хранене - не.  Peace
vicky87 Започваш от утре и се постарай да е без грешки.  Peace
zornica ivanova След 12 ч в плодов ден можеш да ядеш варени, задушени и печени зеленчуци - но без абсолютно никаква сол и мазнина. Разрешени подправки са зелените (магданоз, копър, босилек...) и лимонов сок или ябълков оцет.  Peace

Добре дошли на поредната порция новички, ако искате да сте наистина стриктни и да имате добри резултати, четете тук и пишете менюта всеки ден предварително, за да помагаме с корекции и съвети.  Hug

# 622
Добър ви ден! Днес темата е много позитивна  Simple Smile
Честито на успешно завършилите ОБЕ! Най-вече на близнака, който е издържал геройски режима едно огромно БРАВО!
Вилянка, честит ви празник, пожелавам на теб да си горда мама на здраво и щастливо момиченце, а на малката красавица пожелавам послушни родители и безгрижно детство!
На новите диетуващи пожелавам упорство и успех в постигането на целите!
Гени и Пешеходка, аз също смятам, че не трябва да се скача от диета на диета. Пожелавам ви успех с японските работи, пък после споделете с нас резултатите.
Някой питаше защо в темата с рецептите има смесване на яйце със сирене - защото преди няколко години, когато са писани тези рецепти хората явно не са имали достатъчно информация и достъп до книгата. Може би трябва да се редактират и махнат рецептите там, не знам кой поддържа темата.  newsm78
Днес менюто ми е малко странно и няма да ми се получи вечерята да е наполовина на обяда, защото обядът ми беше изключително оскъден. З - 3 мандаринки, О - парче луканка и фпх без салата, В - пилешка пържола на скара и зелена салата с краставица.
Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 623
  • планетата Земя
Четох, четох и не мога да схвана какво е ОБЕ??

Почвай от утре,ама сериозно вече.То и занапред ще има многоооо изкушения
Всички сме ОБЕ та

Това не е ли смесване на храните?

Да,смесване е.Не е по правилата.На рецептите си пише,че смесването не е редно,но има и такива рецепти.Всеки си преценя

# 624
  • У дома
Лаура, Петя Hug Докарах го аз, почти 70оки, ще се гръмна, не ще гладувам ами и "хоро ще играя" hahaha Joy Не се усещам надута, подута и оттекла, чувствам се чудесно, но Кантарев ме ядосва. От днес съм Японка и очудващото за лакомия като мен, не съм гладна hahaha Чакайте отчет в понеделник Hug А след две седмици съм отново тук Blush Хубаво е човек да опита, и аз като често опитваща нови диети да си кажа, момичетата правещи този режим за пръв път, стойте си тук и бъдете стриктни Peace
Иринита, взела си по "съседски" от Близнаците, ние с дребчо и двете сме Близнаци, а как само си сменяме настроенията, не питай Crazy МОже ли за заблудена като мен, още веднъж рецептата с моркови и мляко Praynig

# 625
за Гени
рецептата на Иринита Hug
Скрит текст:
Турска салата от моркови с кисело мляко.

С белачката за картофи нарязвам/настъргвам морковите на ленти. След това ги задушавам една идея в малко зехтин - толкова, колкото леко да поомекнат, но и да останат хрупкави.
Малко преди да махна тигана от котлона, слагам червен пипер и пресован чесън.
След като изстинат, посолявам и разбърквам с кисело мляко.
Става безумно вкусно!

# 626
Иринитка много искам да я почна и все се надявам да не се обострят болежките, вече съм нетърпимо дебела..... Simple Smile

# 627
Почвам сериозно от утре.
Само да ви питам как се отразява режима на кръвното налягане. Нещо тия два дни ми е доста високо 90/140. Аз и преди съм писала, но да повторя, че мина време - имам хашимото, паническо разтройство и напоследък и височко кръвно. На 29г, съм, 160 см. и към момента 83 кила.
Ще ходя скоро да си направя изследвания - мисля да си направя и профил за захар и за инсулин.

# 628
  • София
Какво мислите за олиза със зеленчуци от китайски ресторант? /смятате ли, че е прекалено мазен?/
Иначе днес ми е плодовият ден. От сега мисля какво да е менюто за утре.

# 629
Здравейте,
миналата година по това време започнах този режим. Изкарах почти пълни 3 месеца, но поради болест се наложи да прекъсна. Разбира се качих килцата, които бях свалила  Embarassed   Даже отгоре  Embarassed  Embarassed   Но от Септември до сега свалих 10 кг. с режим, който сама си направих. И отново искам да премина на 90ДД, но вече не за сваляне на килограми, а за здравословно и правилно хранене. Ще се опитам и на мъжа ми да го приложа, като готвя режимно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт