Математически турнири - 36

• 127 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Моят спомен е за 11 часа. Но не е зле да потърсиш стара информация за мястото, където ще участват децата.
Да,права си и аз си припомних. Те ще са си в тяхното, та ще звънна след ваканцията, но мислех, че има изискване всички да започват по едно и също време.

# 136
  • Варна
Някой знае ли Московска олимпиада за 5ти клас с каква продължителност ще е ?  Thinking

# 137
Някой знае ли Московска олимпиада за 5ти клас с каква продължителност ще е ?  Thinking
Руснаците я дават два часа.

11:15 - 13:15 — решение задач

При ДАНИС времето е с 15 минути повече.

от 11.00 до 13.15 часа в

# 138
  • Варна
Благодаря ,Дидева!  bouquet Явно е скоростно състезание.  Simple Smile

# 139
  • Варна
Здравейте, извинявам се за въпросчето, може да не е много адекватно, но: Московска олимпиада провежда ли се във Варна и къде?

# 140
Може инфо за областният кръг на олимпиадата по математика които ще се проведе на 02.02.2016 г. в Сливен, в кое училище ще е и от колко часа Praynig

# 141
Здравейте. Понеже моята дъщеря не можа да отиде на тазгодишното състезание "Аз и числата",което се проведе на 28 януари,искам да помоля ако някой има задачите за 2 клас да ми ги изпрати,за да си го направим вкъщи.

# 142
  • Варна
Варна Областен кръг на олимпиадата по математика - 2.02.2016г.

На 2 февруари 2016г. в МГ"Д-р Петър Берон" ще се проведе областният кръг на олимпиадата по математика за област Варна.

Учениците трябва да се явят в 8:30ч., като носят ученическа лична карта или ученическа книжка, химикал, молив, гума и чертожни инструменти.

Разпределение на учениците по стаи.

# 143
  • София
Може ли някъде да се види такова разпределение по стаи на учениците от София - 4 клас, в сайта на СМГ не намерих.

# 144
  • София
Buni, предполагам, че разпределението по стаите ще бъде окачено на стената пред входа на СМГ утре. 

# 145
  • София
СМГ  - разпределение по стаи:
http://www.smg.bg/news.php?id=351

# 146
  • София
erna, благодаря ти много. Аз  съм го пропуснала сутринта в сайта или са го качили сега.

# 147
  • гр.Варна
Някъде има ли публикувани задачите от МБГ?
Мисля,че състезанията се състояха навсякъде и би трябвало да могат да се намерят задачите.
Интересуват ме тези за втори клас
Благодаря

# 148
Някой знае ли за промяна в мястото на олимпиадата за утре за 5-ти клас?

# 149

Общи условия

Активация на акаунт