Математически турнири - 36

• 127 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Скалата е добър ориентир, аз не бях попадала на нея досега. Иначе от ДАНИС ми казаха, че времето се взема предвид при определяне състава за финалното състезание.
Успех на всички и на пролетното издание! 
Публикуваха и скалата за зимния кръг 2016:

http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=123

# 241
  • София
Mnogodetna mama, много благодаря за бързия отговор  bouquet

# 242
  • София
А какво означават различните цветове при сертификатите? Моето дете първокласник е с оранжево оцветен ред със сертификат. Това по-добро представяне ли е от дете с жълто оцветен ред сертификат или напротив.
При нас няма изнесени точки за децата и ориентацията е трудна, дали има 3 т. или 7 т. си е важно. А и задачите още не са изнесли.. Абе голямо гадаене Simple Smile
Благодаря предварително за отговора  bouquet

# 243
А какво означават различните цветове при сертификатите? Моето дете първокласник е с оранжево оцветен ред със сертификат. Това по-добро представяне ли е от дете с жълто оцветен ред сертификат или напротив.
Оцветените състезатели взимат медал. В последната колона пише какъв е.

# 244
  • София
Оцветените състезатели взимат медал. В последната колона пише какъв е.

Ами аз виждам, че при някои от децата, където в последната колона пише Certificate, редът е оцветен в оранжево или жълто.

# 245
Ами аз виждам, че при някои от децата, където в последната колона пише Certificate, редът е оцветен в оранжево или жълто.
За кой клас става дума? Току-що сортирах първокласниците по награди. Не виждам дете със сертификат, което е да е оцветено в какъвто и да било цвят.

# 246
  • София
За кой клас става дума? Току-що сортирах първокласниците по награди. Не виждам дете със сертификат, което е да е оцветено в какъвто и да било цвят.

ами става дума за 1-ви клас.. странна работа, аз всъщност виждам само сертификати там.. примерно номер 25 Христова от Варна е оцветена в сиво и пише Сертификат, номер 36 Лалев от София - оранжев сертификат.. така ли ги виждате вие?

# 247
  • София

И аз не виждам.
Съвсем ясно си е. Име, цвят, съответстващ на отличието, записано накрая. Жълтото е злато, сивото - сребро и "оранжавеникавото" - бронз.

# 248
ами става дума за 1-ви клас.. странна работа, аз всъщност виждам само сертификати там.. примерно номер 25 Христова от Варна е оцветена в сиво и пише Сертификат, номер 36 Лалев от София - оранжев сертификат.. така ли ги виждате вие?
Номер 25 е оцветен в сиво и пише силвър. Номер 36 не е оцветен и има сертификат.
Скрит текст:
Жълтото е злато, сивото - сребро и "оранжавеникавото" - бронз.
В предния си пост бях започнала да пиша същото, но се отказах, заради "оранжавеникавото". Joy Не можах да определя точното название на цвета.

# 249
  • София
Скрит текст:
Жълтото е злато, сивото - сребро и "оранжавеникавото" - бронз.
В предния си пост бях започнала да пиша същото, но се отказах, заради "оранжавеникавото". Joy Не можах да определя точното название на цвета.
Скрит текст:
Аз пък мислех да напиша "бронзов" цвят  Joy

# 250
  • София
Оле това ми е от опън офиса - някакво разместване странно..
Благодаря ви. Видях ги вече както трябва - имаме бронз Simple Smile

# 251
Скалата е добър ориентир, аз не бях попадала на нея досега. Иначе от ДАНИС ми казаха, че времето се взема предвид при определяне състава за финалното състезание.
Успех на всички и на пролетното издание!  
Публикуваха и скалата за зимния кръг 2016:

http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=123
Скалата търпи развитие явно  Grinning В този кръг и някакви минути се появяват. Гледам, че за втори и трети клас времето също е от значение.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 23:18 от *paper cake*

# 252
  • София
Оле това ми е от опън офиса - някакво разместване странно..
Благодаря ви. Видях ги вече както трябва - имаме бронз Simple Smile

И аз ползвам ОО, нямам такъв проблем, всичко си виждам по местата...

# 253
  • София
Синът ми е получил грамота за "достойно представяне" на Аз и числата. Но резултати няма и щели да излязат след няколко дни... Интересно, как се получава награда, преди резултатите  Thinking

# 254
  • София
Синът ми е получил грамота за "достойно представяне" на Аз и числата. Но резултати няма и щели да излязат след няколко дни... Интересно, как се получава награда, преди резултатите  Thinking
Грамотите на тази "състезания" са за участие. Дават се на всички и нищо не означават.

Общи условия

Активация на акаунт