Математически турнири - 36

• 127 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, къде мога да видя резултатите от олимпиадата по математека за Пловдив? Нещо не ги намирам ....

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 09:22 от Аля_2012

# 316
# 317
Защо за някои училища няма резултати в "Аз и числата" за Варна 3 клас при условие, че са присъствали на състезанието newsm78
Някой има ли представа?

# 318
  • Софето
Привет Simple Smile, търся, но не намирам тестовете за 1ви клас от Кенгуру преди 2013г. Има ли ги качени някъде?

# 319
Привет Simple Smile, търся, но не намирам тестовете за 1ви клас от Кенгуру преди 2013г. Има ли ги качени някъде?
Преди 2013 състезанието не се провеждаше за първокласници.

# 320
  • Софето
Преди 2013 състезанието не се провеждаше за първокласници.
Благодаря  Simple Smile

# 321
Първо да кажа ,че горния въпрос е пак от мен но нещо не можах да вляза в профила си и ползвах друг.....та.... прегледах почти всичките теми и исках да открия задачите на състезанието по математика Никола Обрешков в Бургас за първокласници за 2014г, но не ги открих.Намерих тези ,които са от 2015г но за 2014г не успях.Някой може ли да помогне-предварително благодаря !   

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 22:38 от Мама Диди

# 322
Мама Диди, а къде изобщо намери публикувани задачи от предходни години. Интересувам се от задачите за втори клас, но щом някъде има за първи клас на същото място трябва да има и за втори.

# 323
  • Бургас
Мама Диди, а къде изобщо намери публикувани задачи от предходни години. Интересувам се от задачите за втори клас, но щом някъде има за първи клас на същото място трябва да има и за втори.

http://math-bg.com/%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D … 0%BA%D0%B0%D0%B4/

https://drive.google.com/file/d/0B4FH0W3KDAR2WEdBeEpWUUpmWk0/view?usp=sharing

# 324
Steltion, благодаря! bouquet

Очаквах задачите да са по-засукани, нали ПМГ провеждат курсове за малки ученици и една от майки сподели че на курса задачите които децата решавали нямали нищо общо със задачите от училище и състезанията и били много трудни.
Явно състезанието като форма на отбелязване празника на училището на 06.03. е по-масово.

# 325
  • Бургас
Моето дете ходи на школа в у-ще Княз Борис I и задачите за подготовка ми се видяха доста по-трудни от тези на състезанието.
Не знам защо го правят преподавателите, но прекаляват.
Аз тази година реших детето да ходи само на състезанията, които сам си избере и да избегнем масовата психоза. Все още са втори клас - идеята ми е да свикне какво е състезание и да изгради модел за мислене при решаването.

# 326
Моят син много обича да ходи на състезания - всякакви, но мрази да отделя време да се готви за тях. Не му пречи да ходи на състезание дори през ден или всеки ден може би защото много се радва на наградите когато има такива. Сигурно иска да ходи на състезания защото се надява на медал, грамота, но аз пък не отказвам, защото не го виждам да се натоварва, а и само на състезанията се занимава с нещо различно и малко по - сложно от това което им дават в училище и така те ми дават информация за нивото на познанията му и слабите му места.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 12:27 от Рори72

# 327
Някой да има идея от къде да намеря задачи за подготовка за контролното за ПМС?  Tired

# 328
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати Враца 4-6 клас http://www.riobg.com/messages/file_messages_students_6/om16iis.pdf

Резултати Пловдив 4-6 клас http://www.riobg.com/messages/file_messages_16/protokol__math___ … 16_4_6_klas_1.xls

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 21:53 от Pomakova

# 329
За втори клас има но за първи не мога да намеря никъде

Общи условия

Активация на акаунт