Математически турнири - 36

• 127 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дидева, както винаги си права. Аз съм чела на друго място и точно това уточнение го бях пропуснала. Доколкото го разбирам, пратили са децата кои задачи са решили, от там са пратили точките и тук са ги оценили. След това оценяване се определят медалистите и тогава техните работи се пращат за проверка там. Поправете ме, ако нещо не съм схваналa. Явно ще чакаме с нетърпение, но поне така ще изнесат скоро някакви резултати за да ги видим, пък дали ще има медали ще се разбере по-късно.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 11:27 от 450

# 436
  • По света и У нас
сонетка - по повод Пролетните математически състезания:

От 1-ви до 3-ти април 2016 г. в гр. Плевен ще се проведат Пролетни математически състезания по математика за ученици от IV до VIII клас. Финансовите средства, необходими за участие в състезанието са за сметка на заявителите, като ръководителите на отбори сами резервират места на приложените по-долу телефони на хотели и общежития.
           Регистрацията на 1-ви април ще бъде в МГ "Гео милев". гр. Плевен, като ръководителите следва да представят на място списък с окончателния състав на учениците, съдържащ колоните: номер по ред, трите имена, клас, училище и град.
           За участие следва да попълните:
Приложената заявка по образец;
Заявката трябва да бъде изпратена по e-mail на pms.pleven@gmail.com до 21.03.2016 г. във формат Excel, след направена вече резервация в хотел/ общежитие. При настъпила промяна относно ръководителите и учениците да се представи на РИО–Плевен своевременно актуален списък в електронен вариант.
          Справки и подробна информация по организацията на състезанията може да получите на следните телефони:
0879 539018 - Павел Петров - ст. експерт по МИИТ
0877 092572 - Добромир Петков - ст. експерт по анализ на информацията

Повече информация относно заявка, програма и хотели, може да видиш тук или тук

# 437
  • София
lucyl30, много благодаря! Да разбирам ли, че участието е само отборно? Някой ще води ли детето си на това състезание?

# 438
lucyl30, много благодаря! Да разбирам ли, че участието е само отборно? Някой ще води ли детето си на това състезание?
Миналата година дъщеря ми участва индивидуално, съгласувахме с РИО-тата участието.

# 439
  • София
Излезли са наградените от 1 клас на Московската олимпиада. Българчетата не са нанесени, но съдейки по точките ще имаме медалисти. Браво на децата!
http://mathbaby.ru/olympiads/olimpiada-nachalnoy-shkoly/2015-0/prizery-1-klassa

# 440
# 441
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
обадих се на телефона в сайта
от СБНУ ще качат тестовете най-рано след седмица  Confused все още не били проведени състезанията навсякъде.

# 442
Знаете ли кой организира Европейско Кенгуру в Бургас? Къде и до кога можем да се запишем?

# 443
Знаете ли кой организира Европейско Кенгуру в Бургас? Къде и до кога можем да се запишем?
В ОУ " Антон Страшимиров" със сигурност.

# 444
  • Бургас
Миналата година се провеждаше и в Княз Борис, но за тази още не са казали нищо.

# 445
  • Варна
от СБНУ ще качат тестовете най-рано след седмица  Confused все още не били проведени състезанията навсякъде.

Е как...не са всички на една дата. В сайта много ясно си пише коя е датата

# 446
  • Бургас
Миналата година се провеждаше и в Княз Борис, но за тази още не са казали нищо.
По традиция и ОУ "Братя Миладинови" винаги го провеждат, не са обявили още..

# 447
Благодаря ви!

# 448
  • София
от СБНУ ще качат тестовете най-рано след седмица  Confused все още не били проведени състезанията навсякъде.
Е как...не са всички на една дата. В сайта много ясно си пише коя е датата
Не са на една дата.

Олимпиадата за малки ученици само в ДАНИС ли се е провеждала?
На руската страница на състезанието някаква възмутена майка е написала, че на всички първокласници от България трябва да се присъдят пълния брой точки за шеста задача. Според мен това е прекалено.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 15:42 от Валя*

# 449
  • Бургас
Бургас, у-ще Княз Борис I:

19.03.от 11 часа ще се проведе математическото състезание "Европейско кенгуру", таксата е 7 лв и трябва да се заплати до 13.03.2016 г.
На 23.03. от 9 часа ще се проведе състезанието "Математика без граници", таксата е 6 лв и трябва да се събере до 18.03.2016г.

За таксите отговаря г-жа Караиванова.

Общи условия

Активация на акаунт