Математически турнири - 36

• 127 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Днес последния ден за провеждане на Кенгуру ли беше? Кога мислите, че ще изкарат резултати от Бургас?

# 556
  • София
ЕК - Временно класиране Русе

Страхотни резултати за всички възрастови групи.
Не ми се мисли какво ще е в София.  Simple Smile

Според сина ми и дъщеря ми 4 и 3 клас, съответно едни и същи задачи и за двамата, било много лесно. Само за един отговор мислят, че са сгрешили. За първите 10 задачи даже си коментираха, че били като за 1-ви клас.

# 557
За София дали се знае кога ще има резултати?

# 558
За София дали се знае кога ще има резултати?
Миналата година първите, които са се появили в темата са тези от 125-то - вторник, към 21:00 часа.
Скрит текст:
" Благодаря на С. И. за обобщената информация" Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Резултати вече ще пускам само във ФБ.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 20:23 от Анонимен

# 559
По училища.  Та зависи от училището.

# 560
Запис с още е един 4-то класник, на когото задачите са били лесни. Е от това май-много ме е страх.

# 561
  • Бургас
Дъщеря ми, която е втори клас също заяви, че задачите са били лесни. Излезе след 40 минути решаване Rolling Eyes

# 562
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати Троян  http://pmg-lovech.com/documents/Troyan_EK_2016.xlsx

# 563
Кой проверява задачите? Учители от училищата домакини, изглежда?
И още един въпрос- училището задължително ли обявява резултатите на интернет страницата си?
В коя фб група пишете, бих искала да се включа.

# 564
Не е задължително. Може да са членове на СМБ, ако местната секция е организатор.
Скрит текст:
Заради скоростта ли питаш?  Grinning Понеже специално тук всички задачи са с избираем отговор и за да можеш да проверяваш е достатъчно да познаваш пет букви на латиница.

# 565
Те ги проверяват с шаблони, налагат го и  ако има разминаване отбелязват

Не одобрявам ,това, че не дават задачите, защото се случва ,понякога да има грешни отговори и грешки в условията, които сега не могат да се видят. Всичко е тихо и кротко,  по-малките се напъват да си спомнят какви задачи са имали, под вещото ръководство на майките и по-рядко на татковците, големите вече забравиха, имат и по-важни вълнения.....

# 566
  • София
Те ги проверяват с шаблони, налагат го и  ако има разминаване отбелязват
Нали конкретно на това състезание просто се изписва буквата. И аз се чудих по въпроса - май не става с шаблон.

# 567
Не е задължително. Може да са членове на СМБ, ако местната секция е организатор.
Скрит текст:
Заради скоростта ли питаш?  Grinning Понеже специално тук всички задачи са с избираем отговор и за да можеш да проверяваш е достатъчно да познаваш пет букви на латиница.
При нас една от основните проверяващи е класна на част от децата, води им извънкласни форми, изобщо всичко може.....

# 568
Изцяло с шаблон се проверяват отговорите, а публикуването им е въпрос на организация, за което поздравявам Ловеч, Русе и т.н., които всяка година се справят бързо. bouquet

# 569
Почти съм сигурна, че е с шаблон

Общи условия

Активация на акаунт