Математически турнири - 36

• 127 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А за ЕК на повечето места са им забранили дори да си препишат отговорите. Явно е свързано със забраната за публикуване, макар да не виждам какво общо всъщност има.
Каква забрана? Руските варианти на задачите ги има в нета от дни.
В СМГ например.

# 586
Не мисля, че може да има грешки в задача. Просто не е разбрал условието... Но ми направи впечатление, че при най-малките за сега не са много високи резултатите. Явно са им дошли по-сложнички задачите.

# 587
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Случвало се е да има грешки в годините, нищо не е изключено

# 588
Габрово
Предварителни резултати

# 589
Но ми направи впечатление, че при най-малките за сега не са много високи резултатите. Явно са им дошли по-сложнички задачите.
Е, как да не са?
В Русе има 85 от 90. В Габрово - 75, В Ловеч - 80....

# 590
Явно не съм добре ориентирана още в класациите. Очаквах да има и 90  Simple Smile Майка максималистка  Laughing

# 591
  • Варна
Явно не съм добре ориентирана още в класациите. Очаквах да има и 90  Simple Smile Майка максималистка  Laughing

Е,ще има,почакай малко.  Wink

# 592
  • Deutschland/HE
Дъщеря ми тази година се яви на ЕК в Германия (учи тук от септември месец) и беше много изненадана, че са им дали задачите (три пъти се е явявала в България и това и беше любимото състезание). Ако няко се интересува мога да ги снимам и изпратя за 5-6клас, но са на немски и най-вероятно има няколко задачи, които се различават.

# 593
Да сте мернали излезли резултати за Ст.Загора?  Rolling Eyes

# 594
Като майка на първо класник, тази година имам повече въпроси: за националното кенгуро само деца с максимал ен брой точки ли се канят? Чела съм за кръга от състезани я, които се отчитат, но вс пак Ек е с най- голяма тежест. Аз мисля, че ще има много деца с 90 точки и от първи клас. Въпрос на време да ги видим.

# 595
Пробвах да намеря руските  задачи за втори клас , но неуспешно за съжаление. Ако някой има повече информация може ли да ми пише на лични. Благодаря

# 596
Ние пък във Варна ще си почакаме, защото 4 клас се явяваха и на Млад талант... Излезе доволен, не разбрал само 3 задачи.. Да видим... Grinning

# 597
  • София
Намерих тази страница с руски задачи: http://www.kangaroo.com.ua/index.php?r=pages/view&alias=archive

# 598
За четвъртокласниците и  "Млад талант" във Варна, искам да попитам майки на миналогодишни участници, дали смятат, че коректно са оценявани тогава работите на децата, в смисъл по-скоро в интерес на децата или обратното.
Задачите са видни, но не знам как е разписвано.
При очакваните високи резултати от ЕК, разликите в класирането ще дойдат от допълнителните задачи.

# 599
благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт