Домашни любимци - декоративни зайчета 8

• 81 264
  • 787
  •   1
Отговори
# 255
  • sofia
Д си има тоалетна и извън клетката,която си ползва когато е навън-това е по всяко време в което има човек в къщи, общо взето  само спи вътре Simple Smile

# 256
Д си има тоалетна и извън клетката,която си ползва когато е навън-това е по всяко време в което има човек в къщи, общо взето  само спи вътре Simple Smile
Как  изглежедат , ходих да търся нещо в зоомагазина , но нямат каквото и да било за зайчета , освен клетки.Майка ми ми каза , да съм заслала хавлийка , която да си е нейна и тя там щяла да си ходи

# 257
  • sofia
Като напишеш тоалетна за гризачи в интернет излизат видове, размери всичко...освен това трябва вътре да има трици или талаш или каквото там си избереш.На кърпа незнам, не мога да коментирам.
Върни се няколко теми назад и прочети - има полезно инфо

# 258
А как се справяте с пишкането и акането на вън
Не го прави. Връща се в клетката, върши си работите в тоалетната и пак излиза.

# 259
А как се справяте с пишкането и акането на вън
Не го прави. Връща се в клетката, върши си работите в тоалетната и пак излиза.
Да я оставя отворена..не се бях сетила.ще пробваме.а не ви ли гризат нещата,Мери изгриза един кабел и тапетите за дивана

# 260
  • sofia
Не оставяйте зайко сам на свобода, те са много нежни и всичко може да се случи.
Трябва по едно око винаги да се хвърля Simple Smile

# 261
Гризе, да. Затова го пускам само когато и аз съм там.

# 262
Има ли някакви научни изследвания , коя порода зайче живее най-дълго или кои са по-малко предразположени към здравословни проблеми ?
Знам за белите зайчета ,че са малко по-чувствителни и се изискват повечко грижи за здравето ми ,но не знам дали има нещо вярно .
Днес това се зачудих , знаете ли нещо по въпроса ? newsm78

# 263
  • Sofia
Не съм чувала подобно нещо....нашето е бяло,лъвска глава,на почти 4год. Нямали сме до сега проблеми,освен 1-2възпаления на дупето,но бързо минаха...

# 264
Зайката ми роди на 15.06.2016 г.
Как да разбера майката дали храни бебето ?

# 265
Мили момичета,

искам да попитам възможно ли е зайчето изведнъж да стане агресивно заради смяна на апартамента? На приятеля ми зайчето беше изключително добро и мило животно..но се наложи да отиде да живее в друг апартамент за известно време. Сега си го върнахме, но продължава да бъде агресивно  Sad Хапе, ръмжи..направо не е същото зайче  Cry

Кажете ако знаете някакви трикове, с които да го накарам да се чувства по-спокойно, за да може да намалим агресията  Hug

# 266
Да не би да е живяло друго животно преди? Моя сменя апартаментите често(уча в един град, приятелката ми в друг, на село ходи и т.н.) и никога не е проявявал агресия.

Аз искам да питам дали мога спокойно да давам домашно сено на заека? Много добре изсъхнало е, но да питам дали може да има странични ефекти.

# 267
  • София
Скрит текст:
Да не би да е живяло друго животно преди? Моя сменя апартаментите често(уча в един град, приятелката ми в друг, на село ходи и т.н.) и никога не е проявявал агресия.

Аз искам да питам дали мога спокойно да давам домашно сено на заека? Много добре изсъхнало е, но да питам дали може да има странични ефекти.

Ако не е пръскано и торено /а то едва ли е/ не виждам проблем.

# 268
  • sofia
Това в магазина пише,че е обезпрашено и обезпаразитено, но кой знае от къде идва.Ние на Д и даваме вътрешно обезпаразитяващо лекарство и за това аз не се притеснявам,но все пак си купувам сеното 😊

# 269
Здравейте някой би ли ми помогнал днес заведох моя зайко на ветеринар защото е умърлушен само лежи биха му 2инжекции и една която трябва да му давам през устата даваха му и паста някой имал ли е подобен проблем и справило ли се е зайчето с това

Общи условия

Активация на акаунт