Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 780
  • И аз не знам къде...
  • Мнения: 699
Извинявам се за въпроса, но как се мие дупе на заек?? Моята не ми дава да я пипна там, даже за задните крака не ми дава да я погаля.. камоли да и измия дупето 🤔

Аз го мия или като дупето му е над мивката или го прегръщам през предните лапички, с гръб към мен. И в двата случая не може да мърда. Не му е приятно, но когато се налага го "тормозя".

# 781
  • София
  • Мнения: 8 560
С двама човека е по-лесно. В поза разкрачен към водата над мивката, но в едно такова положение като седнал все едно. Не трябва да стои по гръб (опасно е за тях). Единия го придържа отдолу и отзад другия мие. Бебешките шампоани са подходящи, т.к. са по-изчстени от към химии. Най-важно е да се отмие шампоана. Водата не трябва да е много гореща (мисля, че не обичат). Топличка да, но не гореща.

# 782
  • Пловдив
  • Мнения: 1 004
Именно, макар и навъртяни 100к км пак се стресира като усети, че е време за път. Дори се караме и се налага да го притискам в някой ъгъл та да влезе в клетката (естествено без насилие). Просто е огромен стрес като дойде петък, чак усеща кой ден е. Какъв диспенсър сте взели? Решил съм вече за 2 дена да не го тормозя, само ако е за повече време. Ще сложа и камера да го наблюдавам. Поилката е голяма, има хранилка за сено и отделно и вътре ще му слагам и готово. Само гранулите трябва решение.

Диспенсърът е подобен на тези:
https://www.--spam94--/product/automatic-pet-feeder-drinking-bow … 5291.html#seo=WAP

Само че нашият е с електронно програмиране на порцията, часа и дори има запис на глас. Взехме го от английския e-bay, но продават и в България.

Относно къпането, и аз не съм мила дупе. Никога няма да даде, пък ако ще и десет човека да го държат. Ще ги нарита и издере всичките.

# 783
  • И аз не знам къде...
  • Мнения: 699
Зайко е добре. Раничката в повърхностна и няма нужда от АБ. Казаха, че добре съм го почистила и само го намазаха с нещо за зарастване на раната. Трябва да го мажа още няколко дни и би трябвало да зарастне.

# 784
  • Мнения: 22
Здравейте искам да ви попитам как е правилно да се грижим за нашите сладки зайчета .Преди сме имали зайчета даже три и двете ни първи зайчета  ги оставихме да свикнат с нас и да се успокоят но почти не   обичаха да  се гушкат докато последното  зайче  и детето веднага почнаха  да си играят  заедно пуснахме зайчето  да се разхожда    в къщи още първия ден и станаха първи приятели . И сега сме решили да си вземем четвърто.Защото другите не са при нас.Откъде е правилно да се вземе?Приемам и всякакви съвети за отглеждане. Разбирам че е сигурно до характер дали ще обича да се гушка .Знаем че зайчетата не са най гушливите животинки. И също съвети за как да свикнат  по бързо с нас моля.🤗

# 785
  • Мнения: 39 526
Моля, пуснете нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт