КРУИЗИ /тема 7/

• 117 851
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Извинявам се, че нахлувам в темата, реално никога не съм била на круиз. Но също планирам такъв, като дестинацията ми се ще да бъде от Сингапур.
Моля, дайте акъл за този:
http://www.seascanner.com/cruise-k83253-asia-celebrity-millennium-singapore

# 571
Предимства: 14 дни - приличен срок за круиз. Тръгва и пристига от Сингапур. Има 3 дни на Бали.
Недостатъци: 5 дни само на вода, кратко време в Пукет и Куала Лумпур.
Цената е по средата. Важно е да се сметне отиване и връщане до Сингапур.
Тази компания не я познавам, в смисъл не сме пътували с нея.

# 572
  • sofia
Роси,
крочерапромо ит е сайта, от където намирам цената, а за Сингапур още не съм намерила нищо

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 15:51 от lyuba84

# 573
rosito_m_m, много се изненадах, че е възможно да няма круиз по зададените от теб критерии. Първото, което ми попадна е с Costa Diadema с тръгване 15.08 от Барселона. Цената за каюта с прозорец заедно с бебето и таксите се връзва някъде около $1900.
Скрит текст:

08/15 BARCELONA
    (Depart 07:00 PM)

08/16 PALMA DE MALLORCA
    (09:00 AM - 11:59 PM)

08/17 PALMA DE MALLORCA
    (12:01 AM - 01:00 AM)

08/18 CAGLIARI
    (08:00 AM - 05:00 PM)

08/19 CIVITAVECCHIA
    (08:00 AM - 06:00 PM)

08/20 SAVONA
    (07:00 AM - 05:00 PM)

08/21 MARSEILLE
    (09:00 AM - 06:00 PM)

08/22 BARCELONA
    (Arrive 09:00 AM)

Сигурна съм, че Bled или някой от другите по-опитни пътешественици може да предложи и още по-добри опции, просто това е първото, което отворих.

# 574
  • на земята
Охххх,зарибихме се тотално вече,дали ще дочакаме март месец  Joy
Люба,bay_kolio много добре звучи  Simple Smile

# 575
  • София
Круиза е от Пулмантур. Тръгва от Рощок Германия до Стокхолм. 7 дни по обичайният маршрут Хелзинки, Талин, Петербург. Ние купихме и обратния по същия маршрут така че да се върнем в Германия, а и да имаме повече време и възможност да видим всичко. Купихме от www.vacationstogo.com и крайната цена излезе 2100 долара за двама в двете посоки с таксите.
Смятаме да идем до там с кола

Ще разкажеш как е било като се приберете, нали? Щото мъжът ми неще и да чуе за тази компания...

Люба84, моля те дай ми и на мен този круиз...много ме заинтересува. Обаче малко ме е страх да летя през януари...не друса ли много? newsm78

# 576
Пулмантур не са ли круизите за испанските младежи купонджии?  newsm78

Мои познати са на круиз с коста крочиере из балтийските републики и с.петербург и са много доволни , намериха една оферта с полет от Милано и каюта с балкон за по 1800 евро на човек -мисля че е много добра цена за там,все пак стандарта е по-висок и не са баналните пристанища из средиземноморието където всеки е ходил -те затова са толкова евтини,не представляват нищо ново .

# 577
  • София
Роси,
крочерапромо ит е сайта, от където намирам цената, а за Сингапур още не съм намерила нищо

Моля напиши точния сайт Simple Smile пробвах различни варианти и не успявам да го открия Simple Smile  bouquet

# 578
  • Sofia
Роси,

Моля напиши точния сайт Simple Smile пробвах различни варианти и не успявам да го открия Simple Smile  bouquet

Погледни първия пост, там го има.

# 579
Роси,

www.crocierepromo.it
www.crociereonline.it
www.crocierissime.it
www.logitravel.it

всички тези сайтове имат винаги оферти , колко са надеждни не знам,но е всеизвестно че рано или късно се получават гафове -обявяват ниски цени,прибират веднага парите и после търсят да намерят място на круиз или хотел на обявената в офератат им цена -което не винаги се получава обаче.

# 580
  • sofia
аз съм купувала от

www.crocierepromo.it

www.crocierissime.it

и не съм имала проблеми, не мисля, че някой просто ще си измисли цена!

# 581
аз съм купувала от

www.crocierepromo.it

www.crocierissime.it

и не съм имала проблеми, не мисля, че някой просто ще си измисли цена!

точно така е обаче, понякога стават гафове -има доста случаи,но не е казано че ще се случи на теб Wink
обикновенно се има впредвид когато се резервирва супер оферта онлайн,въпрос на адаптация.
Скрит текст:
предполагам и туристите миналата седмица от бергамо за солун са купили някаква супер оферта за ваканция с полет на мистрал ер -ами оставиха ги два дена на летището,самолета просто го нямаше -никоя сериозна агенция не би ползвала мистреал ер ,които през нощта разнасят пощата а през деня хората,но всички знаят че нивото на услугата е едно и също -средновековно hahaha
мой колега беше в Атена палас хотел с оферта от www.voyage-prive.it - 900 евро с полети и полупансион двама възрастни и детето,всичко перфектно,докато всяка втора рецензия за този сайт е негативна и основно се оплакват -въпрос на късмет
и последно че стана дълго -бях преди години във Вила Балеира на Порто Санто(много известно място сред италиските туристи) през един такъв сайт,всичко перфектно , жалко че  после фалира тази агенция онлайн понеже бяха направили безброй несъществуващи резервации

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 14:33 от азиа_asia

# 582
  • София
Аз се включвам да кажа до къде я докарах с круиза за нашите.

Блед, много благодаря за помощта. В крайна сметка именно круиза на Celebrity май ще бъде нашият избор. За каюта с балкон, concierge class и включени такси си намарих за 1500 евро на човек. Билети също си намерих и така.Единствено, че родителите ми са американофоби ми е моментната битка. Не искат да ходят на интервюто за виза, дано успея да ги накарам. Ако не, аз взимам круиза  Joy

Иначе, обмислям и друг вариянт. Има и еднодневни круизи, ако мога така да ги нарека, които пресичат канала за 1 ден. Цената варира от 180 до 250 долара на човек и също е добър вариянт. Като се комбинира и с една седмица в Панама, примерно, пак става за подарък за годишнина.

Та така Simple Smile

# 583
  • sofia
азиа_asia, аз съм запазила Риксос Премиум Белек за есента през английския вариант на сайта вояаж, сега това значи ли, че трябва да се притеснявам и да го мисля, ах, каква муха ми вкара!

# 584
азиа_asia, аз съм запазила Риксос Премиум Белек за есента през английския вариант на сайта вояаж, сега това значи ли, че трябва да се притеснявам и да го мисля, ах, каква муха ми вкара!

Ами,не знам -аз съм резервирала от разни сайтове но винаги имам едно наум,за всеки случай се обаждам в хотела да проверя дали има резервация на мое име ,но за Турция едва ли има наплив че да не намериш място

Общи условия

Активация на акаунт