КРУИЗИ /тема 7/

• 119 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Търся Кариби без визи за януари 2017 круиз+полет. Най ниската цена която откривам за сега е 1039 евро, вътрешна кабина на човек с полет от Мадрид с кораб на Пулмантур. Някой да е  пътувал с тези да сподели как е нивото им. 

Точно за такъв круиз ми казаха, че ще се предлага за българския пазар от MSC, като полета ще е от Милано. Пакета е круиз + полет. Много ми хареса, защото като си качиш куфарите на самолета после ще ги намериш в каютата. Идеята била с маршрут в който не се иска визи. Това е като инфо от мен, но нищо повече не знам.

ТОЧНО ТАКА! миналата година цената е била около 1000 евро на човек, сега на сайта на МСЦ го видях за 1300, но дано го пусната през нашите агенции да кажем само за бг и то от Милано, че полетите до там са много евтини с Уиз, нали! Ще следим да видим какво ще ни пуснат на нашият голям круизен пазар, хахахах! Много съм се навил за Кариби без визи.

Миналата година през нашите агенции, само чартъра от милано беше 1000 евро. Моят съвет е да се изчака, цените много падат. Ние платихме по 469 евро с таксите за каюта с балкон. Билетите ни бяха 470 евро от София с Еър Франс. Ако не се лъга, Люба отиде даже за по-евтино, но с Коста. 299 евро май беше круизът, билетите не помня. Може да се включи и да каже.

Но тази година не виждам никакви промоции на французите. Миналото лято, по тове време, вървяха постоянно ниски цени от София. Сега следя от месец, два и нищо.

# 466
  • тук-там
А къде ги следите?

# 467

Ами аз само от български агенции, като няма да посочвам имена, но на първа страница тук ги има. Въпросът ми обаче е за Pullmantur cruises /Пулмантур/,  с кораб Зенит този круиз кариби без визи до Доминикана го предлагат на цена от 1039 евро за вътрешна каюта през януари 2017г., като в тази цена влизат и полет от мадрид плюс пакет напитки, без т.нар. бакшиши, които са 72 евро на човек. /има го и на техният сайт/

# 468
  • тук-там
Благодаря.  bouquet
Пулман ги следя и аз. Реших, че има нещо с полет от София. Peace

# 469
  • София
Аз си следя само полетите, но директно в резервационната система. Същото може да се прави и на сайта на Еър Франс - промоциите се обявяват на всеослушание.  Peace

# 470
Благодаря.  bouquet
Пулман ги следя и аз. Реших, че има нещо с полет от София. Peace

Ти дай да излезне нещо евтино макар и с полет от Мадрид, до там ще идем с Уиз или Райън, но като гледам за сега няма нищо такова. Пулмантур са нискобюджетни и стари кораби, доколкото разбирам и гледам техни клипове в ю туб, но пък купона там е гарантиран, и с тези пакети алкохолни напитки. Само да не е вариант на слънчев бряг, но при корабите, хахахах. Дано някой да сподели тук без визи как е направил карибите за малък бюджет.

Оф........... и още едно питане братя и сестри съфорумци - какво ще кажете за ЧНГ 2017 на кораб, ама къде?  с по-нисък бюджет и без визи на топла май само Дубай, но там сме ходили вече.

# 471
  • sofia
Първо искам да кажа, че на нас миналата година полета до Пунта Кана, круиза в каюта с балкон и 7 нощувки ол инклузив в Доминикана ни струваха 1100евро на човек.
Първо бъдете търпеливи, аз започнах да следя билетите от лятото и ги купих на 5 януари за 420евро от Франкфурт, а с Уиз за 60лв на човек (двупосочен) отидохме до Франкфурт. След билетите веднага ми излезна и круиза, но пък да ви кажа хич не ме впечатлиха тези острови, тази година само в Доминикана смятам да стоя - 10тина дни!
Питайте ако мога да съм полезна!

# 472
Първо искам да кажа, че на нас миналата година полета до Пунта Кана, круиза в каюта с балкон и 7 нощувки ол инклузив в Доминикана ни струваха 1100евро на човек.
Първо бъдете търпеливи, аз започнах да следя билетите от лятото и ги купих на 5 януари за 420евро от Франкфурт, а с Уиз за 60лв на човек (двупосочен) отидохме до Франкфурт. След билетите веднага ми излезна и круиза, но пък да ви кажа хич не ме впечатлиха тези острови, тази година само в Доминикана смятам да стоя - 10тина дни!
Питайте ако мога да съм полезна!

С кой кораб/компания бяхте и кои острови посетихте, от Франкфурт с коя компания взехте тази ниска цена.

# 473
  • sofia
Коста Фаволоза - прекрасен кораб и храна
Ла Романа-Каталина-Ст. Мартин-Мартиника-Гуадалупе-Антигуа

С Кондор летяхме!

# 474
Bled , през август месец(принципно, а не за идващия август), каква е добрата цена за круиз в северната част на Европа?
И кой от круизите в района е най-хубав?

Извинявам се, ако въпросите ми са разисквани. Пропуснала съм доста от темите за круизи...

# 475
Bled , през август месец(принципно, а не за идващия август), каква е добрата цена за круиз в северната част на Европа?
И кой от круизите в района е най-хубав?

Извинявам се, ако въпросите ми са разисквани. Пропуснала съм доста от темите за круизи...

Здрасти Simple Smile

Можеш да видиш тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=915419;topicrefid=4

Тя е за Норвегия и фиордите. Доста е интересна.

Аз също се интересувам от северна Европа и мисля, че сме май по-малко. В момента разглеждам на Holland America един 12-дневен, който включва Прибалтийски и Скандинавски държави, и Русия Wink

Ще следя отговорите към теб с интерес.

# 476
GretaG, благодаря!
Темата я знам, даже питах нещо в нея.  Laughing

Сега ми се иска да събера повече инфо за круизите в района.  Peace

# 477
Люба уиз летят до Франкфурт на Хан,а после пак от там ли за Доминикана ?
Блед дай декемврийския круиз  bouquet

# 478
  • sofia
Не, после от Майн, но сега ако намериш билет от Милано е много по-удобно през Малпенса и Райн.
Също можеш с Луфтханза да провериш полетите от Сф, защото имаш багаж в цената на полета!

# 479
Райън еър ли? Ще проверя.
Аз предпочитам по принцип Малдиви ама не е за тая тема..

Общи условия

Активация на акаунт