КГБ = Клуб на Готините Баби - 165.

• 62 527
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Кубрат/ Пишурка
 Да се обадя вечерно, докато ми стане манджата \ пилешки маншони с грах и мааалко картофки \.
И аз, като Ивето, съм на газ от незапомнени времена. И новата ми печка е комбинирана - два котлона на ток и два - на газ. Много ми е удобно! Бутилката ми е настрана, а и като готвя на газ съм там. И аз да чукам на дърво, но до сега не съм имала проблеми. Сега, на новата печка се самозапалва газта с копчето, демек не ползвам запалка, та съвсем ми е удобно!
Римарче, докато пиша съм пуснала на Гала да се извърти до към 18тата минута, че не го гледам това предаване - нещо в държането на Гала ми идва в повече! По същата причина не гледам и Слави. Като го видя Дани, тогава ще коментирам.
Маринке и аз обичах старата си тенджера под налягане. Готвех в нея през ден. Дори бобът става мнага вкусен в нея. Ама сега съм в чуденка newsm78 Дали да си купувам нова, или да се науча да готвя в Мимината newsm78 Аз тогава купих две - и за Галена и тя си я ползва. Май ще чакам да дойде някой път и да ми покаже - някъде греша при поставяне на капака. А стихотворението е чудесно!
 И при нас си е направо студено вече, макар и градините да са нацъфтели с минзухари и синчец. И дрянът е цъфнал. Наболи са лалета и нарциси. Дано не се сбъдне прогнозата за края на февруари!

# 616
Римарче, Дани е СТРАХОТЕН! Игрив, усмихнат, красив като картинка, ОБЩУВА! Ама не го ли изтощават много, каките непрекъснато над главата му ... Crazy
А Ади, милата, е като една вощеница, симпатяга, куражлийка, БРАВО на нея!
На всички ви браво!

smile3501

# 617
Римарче бях втора смяна и гледах Гала просто ме заинтригува темата,браво на Дани за напредъка,много ми хареса, много е чаровен .Браво на създателите .

# 618
Ихичка, злото да те забрави! ММ все ти праща поздрави, аз все ги забравям. За поста с ругателствата на английските депутати. Уникален майтап! ММ дори се старае да си заучи и си ги разменяме от време на време на шега и с яростно намигване. След което се заливаме от смях.  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

УНИКУМ! Мерси!

Иве, къде се загуби?

newsm43

# 619
  • София
Изгледах цялото предаване. Добре, че са се намерили хора да подхванат нелеката борба с проблема. Радвах се много на нашето слънчево момченце, на постиженията му. Да е жив и здрав Дани! Има късмет миличкото с упорити и всеотдайни родители. В началото, когато момичето го люшкаше все ми се струваше, че ще се блъсне люлката някъде. Детето се радваше и му беше приятно, а аз зор видях, докато свикна с тази люлка. Simple Smile Поздрави за Адриана и Иван. Целувки за  Дани. А за баба Римарче  Hug Hug Hug.

# 620
Благодаря за мненията за тенджерите. Излизах с приятелка до центъра  и купих една APEX Loretta -9 литра за 32 лв. Продавачката  много  ми я похвали, защото имала същата. Но аз й вярвам, защото е подобна на моята довчерашна скороварка. Затварянето  е същото , а  формата е малко по-различна. В друг  магазин същата беше 41 лв.  Сега я пробвам само с вода. Ако не ми хареса, утре  ще я сменя с една за 75 лв. Ето, започна да съска.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 22:10 от K.A.G.

# 621
И аз да се разпиша за днес...
Римарче ,гледах предаването за Дани . Браво ! Много се зарадвах да напредъка ! Той е едно много  сладко ,чаровно ,красиво дете ! Бързо напредва с думичките. Наистина иска много работа и занимания. Ади е много мила ,чаровна и силна майка !

От няколко дни все нещо витае из постовете  дали  сме момичета , дали сме  красиви , дали сме готини  и .т.н. Нещо съм изтървала в постовете. Ами момичета сме си за нас и винаги такива ще сме си. Кой се бърка в нашите обръщения и в темата ни ??????
Другото беше ,че като пише някой и след него никой не пишел много време. Ами аз не виждам каква обида е това. Например няколко пъти пиша и мноооого време  никой не пише,но за мен това е абсолютно нормално. Време на затишие ,заетост и т. н. , а понякога няма и нищо интересно за писане, а и настроение  може да няма...Това да ни е  проблема момичета ... Grinning
 За тенджерите под налягане имам същите като Янкините ,но са ми на село,голямата е на свекърва ми , а малката си е наша. В Пловдив също имаме две , едната е много голяма , а другата е като на КАГ по малка. Много си  ползувам малката , а по голямата рядко . Аз също готвя на газ и ток от много години.Печката ми е комбинирана.
Днес ходихме с ММ на кино в МОЛА на една комедия "Ох на дядо " с Робърт де Ниро.  Голям смях и доста циничен. Много  отдавна  не бяхме ходили на кино , но  така се разтоварих. След филма седнахме  да се почерпим . Та днес го писахме Културно масов следобяд, а предиобяд   беше слугинаж-  newsm75 newsm28 newsm79

Лека и спокойна нощ ,мили момичета ! Hug Hug Hug Hug love001 love001 love001 love001 .

# 622
Луси , ако знаеш откога не съм ходила на кино боже има десетилетия.Браво на ТМ  че ти е дружка.ММ не мога да го накарам.
Здравче тъдява съм , но ми е едно монотонно , сиво  от годините ли е , от времето ли е , но повече ви чета, отколкото да пиша.Моите момчета са зациклили , ха ха ни сватби ни бебета та ме хвана летаргия, но здраве да е.

# 623
  • София
      Аз не харесвам Гала /също и Слави/но точно днес гледах предаването.Много ми хареса Дани,хубаво и усмихнато дете.Браво за успехите му!.Сърцато работят момичетата и се вижда резултата от това.
      Луси,аз не се обиждам когато никой не пише след мен или когато не ме коментират.По-скоро се притеснявам,че не пиша неща,които могат да се коментират.Скучна съм,в мен е проблема.
      Фло,чак сега видях,че си ми направила път  Hug Hug HugКога ли ще се наканя да дойда до кабинета ти?!  Знам,че в петък не работиш.Друг ден ще е...

# 624
  • София
Ето съм, горда собственичка на ново легло и матрак.  newsm44
Докараха ги днес, Пл. ги сглобил. После аз нареждах чаршафи. Под старото легло имаше 2 чекмеджета, сортирах нещата от там. Доста торби ще заминат в Н и М. Нали знаете за кампанията им - връщаш 1 плик/като от Кауфланд/ с дрехи или други неща/без бельо/ и те ти дават талон за 15% намаление. Важат и за намаленията.
Да видим как ще спим на него, дано е удобно. newsm17 Явно сериозното пробване    Embarassed ще  се отложи, че Пл. мърмри как не е спал следобяд. Мерак за матрака, хихихихи.
Римар, много пораснал Дани. Сладурче е детето. Браво на майка му и на жените за постоянството.
Тенджера под налягане не ползваме. Като бях дете баща ми донесе 1 от Унгария. Упътването беше само на техния език и не разбрахме нищо. С майка ми набутахме разни работи вътре, повря и от свирката започна да излиза доматен сок. Омърляха се стените на кухнята, после голямо търкане падна. Пзнайте на кого се падна? Ами мама си пази маникюра ....От тогава пенсионирахме съоражението. Скоро го гледах в 1 шкаф и мислех да го хвърлям. Ако нещо трябва да се вари си го правим в обикновенна тенджера на котлона. Тока при мене е евтин - до 25 лв. месечно, бива.
И електрическа тенджера имам, малко употребявана е, от студентствто ми в Търново. Май още работи, не знам.
Сетих се - нали преди време тук се гвореше за турските кръгли фурни и май някой си купи. Та моля за отзиви дали вършат работа. Питам заради Ани - нямат фурна в квартирата. Гледам промоции на печки тип Раховец по техните магазини и ги пращам да купят, но все нещо не харесват. Втора употреба дори и подарена отказват. А при тях в турските магазини има от кръглите и да агитирам ако са читави.
За киното, не бяхме ходили от зората на демокрацията. Ани като дете я водех на детските филмчета на кино. После порасна и тръгна с компании. А сега като се прибра и ни помъкна с Пл. на Междузвездни войни,3Д с някакви очила беше.По едно време имах чувств, че ще ме грабнат на космическия кораб. Изпритрябвал им е тлъст бабиер .... В работен ден в 15.30 ч. бяхме като тримата глупаци сами в киното. Но ни хареса и сега пак ще отидем някоя неделя.

# 625
Айша аз бях мераклия за кръгла фурна но ударих на камън , намерих в базар бг едни от Пловдив но увъртаха в майчинство била и нищо не стана.

# 626
  • София
Фурна в майчинство - кеф! После ще има малки фурнички за всички.
Аз затова не гледам разни сайтове с обяви. Ако го видя и пипна в магазин - вземам.

# 627
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо! Хайде на кафето, че ще изстине:

За кръглите фурни. Явно вече масово се продават по магазините, щом и в Кубрат има.
 На всички лек ден, а аз днес ще хода да се правя хубава.

# 628
  • София
Станала съм в пет часа и мислех първа да ви пожелая успешен ден.
Не го направих по няколко причини. Първо, защото ме мога да слагам картинки, а и не искам да се науча. Второ, ще има да се чудите, дали нещо не съм се повредила  Joy Joy Joy
И трето, не искам да нарушавам традицията Янчето да го направи, ще вземе да ми се разсърди  hahaha
Янче, що ти е да се правиш на красива, като и без това си  newsm78

# 629
  • София
Добро утро красавици.
ЯНЧЕТО ме напои с кафе, ХУЛИ ме усмихна, започвам деня с настроение. Няма да изреждам какво ще правя, че всяка една от нас всеки ден го прави. Битовизми. НЕма романтика, нЕма...
Момичета от София, нощес усетихте ли земетръскане? Епицентъра беше в нашият квартал  hahaha luvbed АЙША, а честито ви Wink
ЯЖКЕ, градско, я не си намирай оправдание, че в петък не работя Simple Smile Ти само се накани да дойдеш и нощес да свирнеш, за теб ще долетя afwitch tooth
ГРЕТИ, честита ти придобивка. Яко да я пълниш, да си събираш челядта около масата.
Колега ИВЛИН, Има ли пациенти? Стигна ли до теб информацията, че ако има пари, Здравнта каса през септември ще пусне по още една процедура. И не се сдухвай, ей spoko
Напускам ви, че трябва да запретвам ръкави и да започвам отнякъде.
Спорен ден милички Hug

Общи условия

Активация на акаунт