Къде в Пловдив? - 62 тема

• 87 337
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
да, само на модератор може да се сигнализира, той ги оправя

# 181
  • Пловдив
Линка на първа страница който е към предната тема (61) е некоректен и се отваря по-предната (60та).
Елфи, моля те да го поправиш.
За съжаление не мога вече да пипам по първа страница.Ще го поправя следващия път  Hug
Не знаех.
Просто тази сутрин търсех нещо, което бях сигурна че се коментираше на финала на предходната тема и леко се ошеметих.

# 182
Здравейте, препоръчайте ми заведение за празнуване на кръщене и детски рожден ден. Първото ми дете бяхме в гладиатори, но сега вече след ремонта концепцията е доста префантосана и нещо бия отбой за там, не евъпроса в парите. Да е що годе добра кухня, да има място за децата, става въпрос за март месец.
Тон бонбон ми е същия случай, ние ще бъдем около 30 човека.

# 183
  • Пловдив
т.е някоя долна кръчма ли ...!?  newsm78

# 184
Момичета, подсетете ме как се казваше книжарницата на ул. Антим I, в която има голям избор на раници, несесери и т.н.
Или ако можете да ми кажете какво е работното и време вечер ...

# 185
  • о`майна лунна нощ е
Джулия?

# 186
  • Пловдив
Момичета, подсетете ме как се казваше книжарницата на ул. Антим I, в която има голям избор на раници, несесери и т.н.
Или ако можете да ми кажете какво е работното и време вечер ...

Джулия

улица "Антим 1 ви "15
Plovdiv, Bulgaria
032 622 208
Отворено
Днес 10:30 - 19:00

# 187
Благодаря! Тя е.  Simple Smile Дори се свързах.  bouquet

# 188
Здравейте, препоръчайте ми заведение за празнуване на кръщене и детски рожден ден. Първото ми дете бяхме в гладиатори, но сега вече след ремонта концепцията е доста префантосана и нещо бия отбой за там, не евъпроса в парите. Да е що годе добра кухня, да има място за децата, става въпрос за март месец.
Тон бонбон ми е същия случай, ние ще бъдем около 30 човека.

От типа на Гладиатори преди ремонта е Южен Полъх.
Сентрал Парк на Младежки хълм също.
Достатъчно непретенциозни са и отговарят на "що годе добра кухня" Simple Smile, то 99% процента от ресторантите в Пловдив сме в тази графа  Simple Smile

# 189
  • Пловдив
.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 22:48 от Веронезе

# 190
Не става ли директно от мобилния оператор? Там могат да ти предложат намаление въз основа на натрупани точки например. Или следи промоциите.

# 191
  • Пловдив
Не става ли директно от мобилния оператор? Там могат да ти предложат намаление въз основа на натрупани точки например. Или следи промоциите.
на Виваком съм, телефона, който съм си харесала в сайтовете е по-евтин от тарифата, която те ми предлагат Sad

# 192
  • Пловдив
Аз съм доволна от магазин Деком, там и обслужването и качеството на телефоните е супер

# 193
И аз съм към Виваком. Ами тогава си поръчай телефона от някой сайт, макар че е доста рисковано така. Примерно, ако ти се развали телефона, можеш да го оставиш на поправка в сервиз на оператора, при условие, че си закупила телефона от техен магазин. Не се знае каква повреда може да възникне и да го носиш по сервизи на частно може да ти излезе солено.
Аз моя си го взех при подписване на договора, намалиха ми на половина цената, но беше 2-годишен договор. Ако ти издържи до когато ще преподписвате договора, тогава си вземи нов. Май така ще излезе най-изгодно.

# 194
Има ли място в където мога да намеря интериорни врати втора употреба, необходими са само таблите, без касата. Вратите трябват за декорация, ще се боядисват. Дали някъде някой ги събира, складира, търгува с тях?
Виждал ли е някой някога?

Общи условия

Активация на акаунт