Къде в Пловдив? - 62 тема

• 86 212
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Имате ли идеи откъде мога да купя голям размер спортен екип, анцуг за възрастен мъж? Размер поне 3 пъти XL. Не търся нещо кой знае какво, но да е качествен що годе. И голям! Laughing

Ние сме купували от Диаманд - май на малката главна само им остана магазина.
Също и в магазин Мери съм взимала долнище за човек с талия над 120 см.
А къде се намира магазин Мери, че нищо не ми говори? Благодаря ви!

# 736
  • Пловдив
Някой знае ли  дали в Пловдив продават бонбони bean boozled ?
В Лекси ги има.

# 737
Имате ли идеи откъде мога да купя голям размер спортен екип, анцуг за възрастен мъж? Размер поне 3 пъти XL. Не търся нещо кой знае какво, но да е качествен що годе. И голям! Laughing

Ние сме купували от Диаманд - май на малката главна само им остана магазина.
Също и в магазин Мери съм взимала долнище за човек с талия над 120 см.
А къде се намира магазин Мери, че нищо не ми говори? Благодаря ви!

Сещам се за два, може да са  и повече.
Единият е точно срещу САНИ в Смирненски. Другият е на Васил Априлов. Кръстовището с Пещерско шосе, точно срещу аптеката.
Продават конфекция, блузи, рокли, български трикотаж, анцузи, бельо.

# 738
  • Пловдив
Някой знае ли  дали в Пловдив продават бонбони bean boozled ?
В Лекси ги има.

Благодаря bouquet

# 739
Благодаря ви момичета за идеите за микровълнова. bouquet Но като гледам цените на употребяваните, най-ниска 80 лв, по-добре да взема нова.Видях за 100 лв в Технополис,а в един магазин за немски стоки имаше микровълнова с грил за 85 лв. Като купувам нещо с външен дефект или употребявано се предполага да го взема най-много на половината от цената на ново с гаранция,иначе не виждам смисъл,но явно логиката на търговците е друга.

Да, така е
Тези магазини продават на безбожни цени
Правила съм сравнения и разликата е максимум 30 процента
В продавалник е същото, някакво безумие

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 08:10 от Ерин Брокович

# 740
  • в сърцата на децата <3
Според мен зависи от това, какво търси човек. Например ако търсите най-евтиното, то магазините за транспортни дефекти и втора употреба не са мястото. Аз имах специфични изисквания за хладилника, който купих и единственият му недостатък беше кратката гаранция (6 месеца). Намерих точно това, което търся, при това за цена на половина от нормалните магазини за бяла техника. А при цена близо 2000 лева, половината си е сума  Mr. Green

Имам питане - за празнуване на рожден ден се колебая между ресторантите Вега, Атали и Острова. Плюс за Острова е, че имат промоция в Грабо за плато мръвки, от което мога да се възползвам. Около 12-15 човека ще сме. Не съм ходила в нито един от посочените, а нямам време да ги обиколя, затова ще разчитам на мнения  Peace
Да добавя - дали ще е проблем да си внесем торта? Не, че няма да звънна да питам, но ако някой все пак е празнувал там...

# 741
  • Пловдив
Здравейте, имам проблем с папиломки (малки изпъкнали брадавички), които вече ми пречат и искам да махна. Та въпросът ми е къде да отида? Да си взимам ли направление за кожния или на частно, с азот ли да ги махна или с лазер, пращат ли материал за биопсия и т.н. newsm78. Ако някой е минал през такава процедура ще се радвам да сподели.

# 742
  • Пловдив
♥snow_angel♥ ,за вкарване на торта никъде няма да имаш проблем.Само трябва да е със сертификат.Като я купуваш,си го искай.Според мен трябва да разгледаш Атали и Вегата като ресторанти.Атали вътре обстановката е кофти,според моите виждания.За навън е добре,но сега е студено.Кухнята не е лоша.Острова вътре е добре.Във Вегата не съм била

# 743
  • Plovdiv
Аз препоръчвам църквата Свети Спас, намира се зад военна болница, там се омъжих и племенника ми кръстиха там. Много сме доволни Simple Smile

# 744
Здравейте, имам проблем с папиломки (малки изпъкнали брадавички), които вече ми пречат и искам да махна. Та въпросът ми е къде да отида? Да си взимам ли направление за кожния или на частно, с азот ли да ги махна или с лазер, пращат ли материал за биопсия и т.н. newsm78. Ако някой е минал през такава процедура ще се радвам да сподели.

Аз съм махала папиломи при д-р Лукова в кожния диспансер, процедурата ми струваше 30 лева и се прави електрокоагулация. Не е болезнена, но има едно изискване - поне 2 месеца след процедурата да не се излагат на слънце третираните места. Така, че ако ще го правиш - трябва да побързаш, пролетта почти е дошла.

# 745
няма проблем за Острова с торта,само искат сертификат. Правили сме там рожден ден,но лятото,заради детския кът.Иначе сме ходили на рожден ден и вътре,не е лошо,но за децата е скучно.Иначе кухнята е добра,но и цените не са особено ниски.Сестра ми ходих скоро с ваучер,бяха доволни.
А за кръщене препоръчвам Араповския манастир до Асеновград, много е красиво там. Освен това не ги претупват като на други места.

# 746
  • Пловдив

аз съм си махала няколко пъти, те си никнат на гънки тези папиломки, не се носят за материал и биопсия, това е като вирус и понякога ако раздразниш единия и се потъркаш, след време и около него никнат. На мен под мишницата като бях бременна ми изникнаха изведнъж доста, под врата най-често, под гърдите...
Махам ги с азот, знам и за махане с ток, което боли наравно с азота - т.е хич.
Това с лазер не го знам, аз съм ЗА азот, защото съм свикнала така и виждам, че е ок вече години наред.
 Не трябва да е топло, махат се зимата, отивай бързо. 1 седмица не ги пипаш, къпеш, дразниш, носи естествени материали дрехи. Надуват се ужасно грозно част от тях, преди да изчезнат, например тройно на това, което са и силно червени, нормално е. Мажат се всеки ден с гентамицин, който има локално антибиотиче!
Ходя при кожната в ДКЦ Св. Георги, защото там има азот, а и защото майка ми работи там, допитвам се до нея къде и при кого,  д-р Стефанова е кожната там и на мен ми допада подхода й! Може да се обадиш дали е заредена бутилката с азот и дали да вземеш направление за кожен, т.е вземи си - там става с направления.

# 747
ще ме извините, но пак съм аз - да знаете магазин, от който да купя хубав сервиз прибори за хранене - вилици и лъжици...
може и да са посребрени -нещо хубаво за около 100-200лв?

# 748
  • Пловдив
ще ме извините, но пак съм аз - да знаете магазин, от който да купя хубав сервиз прибори за хранене - вилици и лъжици...
Магазин "Двата Щъркела" на Христо Г.Данов-този от страната на кукления театър е за дом. потреби  Peace

# 749
  • Пловдив
Посребрени за 100-200 лв. няма да намериш.
Препоръчвам магазин Деникс в мола на втория етаж. Разгледай моделите от линка, имат и красиви дървени кутии  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт