Ситуация с колега

• 19 812
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Не приемай повече покани за по бира, и така помежду другото вмъкни, че се срещаш с някого напоследък.
И защо ѝ е да лъже?
Какво ѝ пречи да спомене или директно да обяви принципите си, че семейните мъже не са ѝ в приоритетите за връзки.
Само ако има друга връзка ли може да има основание за отказ?

Като не иска конфликт и алабала, това ми се вижда най-лесния и ефективен недиректен начин. Търсещите си забежки колеги едва ли ще си усложняват живота със сгаджосани колежки. Женени да, ама сгаджосани си е прекалено усложнение наблюдавам аз като един офисен дрон.

# 31
    Ееее, хайде сега, голяма работа прочетох първите отговори, много било неприятно, колко пък да е неприятно.
Ами ... много е неприятно. Хем не ти харесва поведението на колегата, хем ти е конфузно дали е това, което си мислиш, хем се чудиш как точно да го отблъснеш без да влошиш служебните си отношения и като за капак и женен. За мен семейните мъже/жени трябва да спазват дистанция и по свободното поведение е пълна излагация за тях и унижение и за обекта и за партньора им.
А ако си харесваш работата и не искаш да я рискуваш е още по кофти.

# 32
  • София
По мое мнение женените мъже, когато искат нещо си казват направо и не е нужно да гадаеш има ли нещо или не. Щом този нищо не е казал значи или няма нищо и това си му е обичайното поведение, или още не е решил дали да има нещо. Просто игнорирай и не излизай с него насаме. Открито изясняване на този етап може да ти докара един куп одумки и проблеми.

# 33
Пускай го по течението, една колежка с един такъв директен подход, така озлоби колегата, че и прави живота черен, всички са наясно, ама гадна атмосфера отстрани и скоро ако не преместят един от двамата по другите отдели сигурно съвсем ще стане кофти.
Не всички приемат директен отказ

# 34
Покани го на бира  ..... и приключи с извън служебните взаимоотношения Stop

# 35
  • Ямбол
Не приемай повече покани за по бира, и така помежду другото вмъкни, че се срещаш с някого напоследък.
И защо ѝ е да лъже?
Какво ѝ пречи да спомене или директно да обяви принципите си, че семейните мъже не са ѝ в приоритетите за връзки.

Като не иска конфликт и алабала, това ми се вижда най-лесния и ефективен недиректен начин. Търсещите си забежки колеги едва ли ще си усложняват живота със сгаджосани колежки. Женени да, ама сгаджосани си е прекалено усложнение наблюдавам аз като един офисен дрон.
С тази лъжа обаче тя ще каже следното - по принцип нямам против твоите забежки, но сега съм обвързана. И в един момент лъжата се разкрива и става смешно.

# 36
  Той, той е обвързан!
  Какво има повече да се чуди, пък да лъже. Не си свободен, драги - не влизам във връзки с женени. Толкоз. Нищо повече, няма какво да му обяснява, нито го обижда, нито нищо.

# 37
И защо ѝ е да лъже?

С тази лъжа обаче тя ще каже следното - по принцип нямам против твоите забежки, но сега съм обвързана. И в един момент лъжата се разкрива и става смешно.

Е временен  е ефекта да, но аз не виждам начин неконфликтно да кажеш на някого, че го мислиш за гаден изневерител, за заобиколен отказ това се сещам newsm78
Другия вариант е като излязат на обяд с други колеги или по принцип ако може да се насочи темата към кой какви предпочитания има към евентуалния си партньор (вчера  четох, че повечето жени предпочитат руси мъже примерно) и да опише нещо тотално обратно на колегата (той чернокос- оп руси само харесваме, той слуша чалга - метълите са ни в кръвта ) и така. Това щом иска да намеква. Иначе, е най-лесно да го отреже през коленете естествено, но тя каза че не иска. Така се елиминира и момента с това, че той може наистина несъзнателно да ги прави тези неща, които я дразнят и ако се конфронтира да излезе глупачка.

# 38
Как пък няма да обсъждам с колеги, голям смесен колектив, предпочитанията си за мъже.  Joy

Естествено, че няма да му каже - Ах, ти долна, мръсно свиньо, не ми е приятно да ме докосваш, защото си женен! Просто си казва, че не са ѝ приятни като цяло подобни докосвания. Не защото точно той я е докоснал и защото е женен.

# 39
Аз бих казала директно на колегата, ако пак се пробва за свалка, че не става. Отказвала съм директно и хич и не му мисля, как ще се отрази това не егото на натрапника. Имам си принцип: На работата си изкарвам хляба, а не ....продължението го знаете.

# 40
Аз бих казала директно на колегата, ако пак се пробва за свалка, че не става. Отказвала съм директно и хич и не му мисля, как ще се отрази това не егото на натрапника. Имам си принцип: На работата си изкарвам хляба, а не ....продължението го знаете.

"Never f... in your own company!" - казва един мой финландски колега с весело намигване. Точно това е: работата трябва винаги да си остане работа и само това. Всичко друго само ни усложнява живота.  Laughing

Аз все още не виждам конкретен проблем, всички притеснения на момичето на този етап за мен са теория. От тук нататък всяко настъпателно действие с контра, и това е. Така няма да му даде шанс да се "увлече" в казановски деяния.. Simple Smile

# 41
  • София
Как ли пък не са случайни такива докосвания. Айде не нам. А пък и поканата за след работно време е достатъчно красноречива.

# 42
Как пък няма да обсъждам с колеги, голям смесен колектив, предпочитанията си за мъже.  Joy

Естествено, че няма да му каже - Ах, ти долна, мръсно свиньо, не ми е приятно да ме докосваш, защото си женен! Просто си казва, че не са ѝ приятни като цяло подобни докосвания. Не защото точно той я е докоснал и защото е женен.

Е зависи от колектива, ние с колегите за всякакви глупости си говорим на обяд.
Иначе съм съгласна.

# 43
  • София
Аз съм имала такива индивиди. И когато бях обвързана и необвързана. Просто заявявам, че с обвързани мъже не се занимавам. Точка. Ако ще да ми е колега от 15 години, ако ще да ми случаен познат от 2 минути в магазина

# 44
  • Ямбол
...
Е временен  е ефекта да, но аз не виждам начин неконфликтно да кажеш на някого, че го мислиш за гаден изневерител, за заобиколен отказ това се сещам newsm78
Другия вариант е като излязат на обяд с други колеги или по принцип ако може да се насочи темата към кой какви предпочитания има към евентуалния си партньор (вчера  четох, че повечето жени предпочитат руси мъже примерно) и да опише нещо тотално обратно на колегата (той чернокос- оп руси само харесваме, той слуша чалга - метълите са ни в кръвта ) и така. Това щом иска да намеква. Иначе, е най-лесно да го отреже през коленете естествено, но тя каза че не иска. Така се елиминира и момента с това, че той може наистина несъзнателно да ги прави тези неща, които я дразнят и ако се конфронтира да излезе глупачка.
Ти само с лъжи ли си служиш?
Като ще се намеква, просто да намекне какви са нейните принципи, вместо да лъже и маже какъв тип мъже предпочита и да се постави в кофти ситуация, ако някой ден я видят точно с такъв, който е описала, че не харесва, то най-добре е в непринуден разговор да сподели, че за нея семейните мъже не представляват интерес. Може дори да спомене, че семеен мъж, който търси забежки, за нея пада много долно. По този начин е по-добре, хем и онзи ще се усети, вместо да мисли поредната лъжа.
Умните мъже се усещат много бързо, а ако е тъп и прост, то няма какво да го щади, а да му покаже за какъв го смята.

Общи условия

Активация на акаунт