НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити

• 179 140
  • 810
  •   1
Отговори
# 645
Извинявайте къде ги гледате тези групи?Може би в списъците пред училището.И там ли са само по входящи номера?

Групите ги имаше публикувани преди в сайта - те са формирани по последователни номера, например 1-12 номер - 1ва група и тн, по 12 в група.

# 646
Всяка година има приети и неприети от посещавалите детската градина. От групата на дъщеря ми преди няколко години нещата стояха 50/50. Част от децата останаха още една година в детската, просто бяха набор по-малки и част от тях влязоха следващата година.
Винаги има и приети, неучили в детската градина. Чисто статистически децата които завършват градината и кандидатстват в училището (дори и всичките да влязат) са по-малко от обявените места за прием.
Ако това хвърля светлина върху зададените въпроси.

# 647
  • София
Здравейте,
Възможно ли е да има второ класиране? Дали всички 80 деца ще се запишат? На сайта нищо не е обяснено...

# 648
Обикновено първите след чертата влизат.

# 649
  • София
Тази година бяха три групи от детската градина, две по 20 и една от 18, мистериозно появила се чак последната година. Като сложиш и кандидатстващите 6г. пак от ДГ, местата стават даже повече от план-приема.

# 650
  • София
Много благодаря на sla за книжката за подготовка, която ми изпрати, издание от 2014г.!  Hug Hug Hug Вече я решава моят син, но има задачи, с които не се справя още. На 5,8г. е.
Ще Ви бъда безкрайно благодарна, ако някоя от Вас ми изпрати издание от други години или материали за упражнения!  Мейлът ми е vaniatosheva@gmail.com.

А знае ли някой в детската градина към лицея по какви материали се готвят децата?
Благодаря предварително!

# 651
  • София

Благодаря за отговора  Simple Smile
Имате ли наблюдения колко деца след чертата влизат?
Знам, че зависи от много неща, но сме доста близо и ми се иска да знам имаме ли шанс ...

# 652
  • София

Благодаря за отговора  Simple Smile
Имате ли наблюдения колко деца след чертата влизат?
Знам, че зависи от много неща, но сме доста близо и ми се иска да знам имаме ли шанс ...

Не се надявайте много. Миналата година бяхме четвърти под чертата и ми бяха казали  да се обадя в деня на крайния срок за записване. Тогава доста грубо ме отрязаха с "Всичко приключи", като даже не стана дума коя точно резерва сме. Второ класиране не беше обявено и изобщо не знам дали някога е обявявано.

# 653
Здравейте, а къде пише кога е крайния срок за записване.
 Аз нищо никъде не виждам

# 654
  • Europe
До 31 Май ако не се лъжа е записването.

# 655
В сайта има информация за датите на записване.
А някой вече да е видял работата на детето си.Интересно ми е какви точки се дават за отделните задачи?

# 656
Не си спомням да е имало случай дете след втора или трета резерва да е било приемано поради отказал се кандидат. Доста често няма нито едно такова място. Според мен след третото дете под чертата е безсмислено да се надяват родителите...но надеждата умира последна.

# 657
В сайта има информация за датите на записване.
А някой вече да е видял работата на детето си.Интересно ми е какви точки се дават за отделните задачи?

Аз видях тази сутрин. Всяка задача дава различен брой точки. Не разрешават да се снима и бях вътре 8 минути. Не съм записала или запомнила коя точно задача колко точки дава. Помня, че лабиринтът беше доста сложен, с много тесни коридори и даваше доста точки. Ако нещо конкретно ви интересува, питайте, може и да си спомня.

# 658
.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 12:22 от toplomliako

# 659
Благодаря за изчерпателната информация:)

Общи условия

Активация на акаунт