Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 883
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
За офисите да,  но за хотелите си пълнят водица,  ако няма мин чешма,  директно от чешмата.. Ако знаеш как майсторски вдигат тубата и точно я поставят за да не се разлее

# 271
  • София
Лазаня от Лидл. Едно младо семейство беше взело 6 опаковки, един друг клиент, 3 опаковки. Взех една само, за да я пробваме. Е, няма такава гадост! Sad

# 272
Мненията за тази лазаня винаги са били на двата полюса. Аз не съм я пробвала, правя си домашна за няма и час.

# 273
Лазаня от Лидл. Едно младо семейство беше взело 6 опаковки, един друг клиент, 3 опаковки. Взех една само, за да я пробваме. Е, няма такава гадост! Sad

Явно е въпрос на вкус. Ние сме ѝ големи фенове на лидълската лазаня.  Peace

# 274
  • Plovdiv
Аз само лазаня и корн флейкс взимам от Лидл, а и сладолед. За моповете ползвам един син на Сапфир и съм много доволна, няма чупене, огъване и прочие.

# 275
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз не разбрах връзката на това как точно напълнената вода от някакво място после се бутилира и продава. Откъде става ясно? Може би някой е правил сравнителен анализ на бутилираната вода и на такава пълнена от "на  центъра при банята"?
Аз знам само за тази от Банкя, защото веднъж си говорих с момчето, докато наливахме. Не я бутилират. Пълнят направо огромните 20-литрови бутилки за автомати и после зареждат офиси с тях - сменят на автомата празната с пълната и така.
На мен ми се струва, че малко във филм влязохме. Големите бутилки за офиси/галони също идват запечатани, а в няшия офис и винаги с фактура+стокова за самите бутилки (взимат 4 празни оставят 5 итн), така че момчетата нямат никаква полза да пълнят. И още нещо - дистрибуторите, които носят вода по офисите предлагат по няколко вида, марки. Така клиентите могат да редуват.

Разбира се, така е при редовен бизнес.

# 276
Ние си взехме две, едната изядохме веднага. Пробвали сме я преди и много ни хареса.Въпрос на вкус...
Аз повече няма да купя гъби, за миене на чинии-6 бр. от лидл. Преди бяха хубави, но от известно време се разпадат на 1вия ден.

# 277

Абсолютно на същото мнение съм! Два пъти купувах - първия път помислих, че съм случила кофти партида, та купих втори път, пак след многобройни хвалби за въпросната лазаня...Е, наистина няма такава гадост.  Sick

# 278
Бира Ариана, има вкус на разреден спирт с вода и оцветител.

# 279
Ние вкъщи пък много си харесваме Ариана и напоследък само такава взимаме, до сега не сме попадали на лоша.

# 280
Пропуснах да кажа, снощи я взех от Кауфланд на промоция, става въпрос за кенче, принципно съм вземала 2л. или тъмна и си е била наред, на такава гадост не бях попадала до сега.

# 281
  • София
Ние сме от феновете на лазанята на Лидл. Последния път взехме 2.

Никога повече няма да взема "сок" от алое. Бързах и защо го грабнах това чудо, не знам. После пийнах и се зачетох - оцветители, подсладители - гадост.

# 282
Сок от алое купувахме в зелени квадратни бутилки (в момента не се сещам на коя фирма са - но са специфични бутилките, трудно ще се сбъркат с други). Беше много хубав и с малко химии....Е, може и да са го развалили вече.

# 283
  • София
За водата " Бачково": На една нощ смяна мъжа ми излиза да наточи вода на  центъра при банята,
 който е от София я знае. Оказва се , че на същото място има два микробуса на фирмата "Бачково" с големи туби точещи вода. Това означава , че част от водата която купуваме се точи и бутилира от там.

Ако пак види нещо такова да направи клипче мъжа ти. Не трябва да си мълчим, когато търгашите си играят със здравето и доверието на всички ни.
Според мен ако гражданите сме с будна съвести и подаваме сигнали ( ако трябва и в медиите, за да има гласност), държавните институции ще се принудят да си гледат работата:)

Много е умно това което казваш, така едни стоки ще спрат да се купуват....и без това паричките не стигат на българина.

# 284
У нас май-много се тачи лидълската едросмляна лютеница. Grinning
Не е това, което беше в началото.
От днес е на промо, ще и дам втори шанс /от година не съм купувала/

Общи условия

Активация на акаунт