Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 860
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Помислих си само, ако работите специалист в тази сфера, кой ли ви води кореспонденцията!?
Примерно, някой, който не пише от телефон. Tired Наистина разберете, че някои грешки са очевидни за хората, които пишат в този форум през телефон и това е съвсем ясно, тъй като е специфично. На много от тях не им се занимава или не знаят как да редактират също така. Не всички грешки са от неграмотност. Както и в случая, впрочем.
А понякога за неграмотност аз лично мога да приема и това, че някой не схваща, защо нещо е написано по такъв начин и къде е причината за това. Аз пиша във форума през телефона доста. Правя безумни грешки заради малките копченца на клавиатурата, но понеже съм педантична в това отношение, редактирам по 10 пъти. Понякога написаното е пълна безсмислица, когато от бързане се получават почти неразбираеми думи. Е, тогава просто трябва да редактирате! Има една потребителка в една тема, в която пиша, направо не се разбира какво говори, но така си пише жената и хабер си няма да редактира. Няма точки, тирета, запетайки, паузи между думите дори! Пак казвам, тези, които пишем през телефон, дори такива идиотски писания схващаме по смисъл, защото са ни познати този тип грешки.

# 391
Разкажете за Гимел. Бях взимала техни краставици и ми харесаха. Мислех да разгледам и друго какво предлагам.

Гимел  имат голям износ на Био и не Био  продукти. Със сегашните изисквания едва ли биха си позволили да "кръшкат " от стандартите.

Те стандартите са двойни когато става въпрос за българския пазар и за навън.

Помислих си само, ако работите специалист в тази сфера, кой ли ви води кореспонденцията!?
Винаги съм мислила, че ? e преди ! в този тип изричения.  Mr. Green

# 392
В това изречение, всъщност, въпрос няма, т.е. и въпросителна не трябва да има. Blush

# 393
Ето, докато нищим покупките, припомняме и граматиката.  Grinning

# 394
  • софия
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.
Защото е минерална Simple Smile. А чешмяната вода в София (и във всички други градове) принципно не може да се пие. който го прави е меко казано луд. Просто няма как от водата да тече кафява вода и аз да я пия. Лично мнение.
По въпроса за Бачковската вода- от време на време купувам, защото преобладаващо пием трапезна и искам да пием и минерална. Естествено дъщеря ми не я харесва.
Цял живот съм пила чешмяна вода в София. Никога не е текла кафява (с изкл. след ремонт на водопровода). И на детето съм купила бутилка с въглен и сипвам от чешмата. Не може цял живот да се пие минерална/изворна. Не лично мнение, а подкрепено с доста изследвания.

# 395
  • Пловдив
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.
Защото е минерална Simple Smile. А чешмяната вода в София (и във всички други градове) принципно не може да се пие. който го прави е меко казано луд. Просто няма как от водата да тече кафява вода и аз да я пия. Лично мнение.
По въпроса за Бачковската вода- от време на време купувам, защото преобладаващо пием трапезна и искам да пием и минерална. Естествено дъщеря ми не я харесва.
Водата "Бачково" е изворна, не минерална  Peace.

# 396
  • София
И изворни и минерални има разкошни, вкусни води. Но някои са наистина отвратителни, но това не е защото водата е минерална или изворна, а от самата конкретна вода и нейния състав.

В много части на София водата е чудна, все още си има части и с витошка вода...
Сега ако на някой тръбопровода му е кофти и му тече кафява вода - да си оправи инсталацията.

На мен са ми гадни Торн Спринг и Ком, първата отдавна не съм я виждала, може пък да са я спряли, но беше най-гнусната ми за пиене вода.
Бачково ми е блудкава и никаква, вярно.

# 397
  • София
Мисля, че е излишно да коментирам мненията от последните две страници. Има хора за всичко, но тук не е мястото за обиди и подигравки!

# 398
Примерно, някой, който не пише от телефон. Tired Наистина разберете, че някои грешки са очевидни за хората, които пишат в този форум през телефон и това е съвсем ясно, тъй като е специфично. На много от тях не им се занимава или не знаят как да редактират също така. Не всички грешки са от неграмотност. Както и в случая, впрочем.
А понякога за неграмотност аз лично мога да приема и това, че някой не схваща, защо нещо е написано по такъв начин и къде е причината за това. Аз пиша във форума през телефона доста. Правя безумни грешки заради малките копченца на клавиатурата, но понеже съм педантична в това отношение, редактирам по 10 пъти. Понякога написаното е пълна безсмислица, когато от бързане се получават почти неразбираеми думи. Е, тогава просто трябва да редактирате! Има една потребителка в една тема, в която пиша, направо не се разбира какво говори, но така си пише жената и хабер си няма да редактира. Няма точки, тирета, запетайки, паузи между думите дори! Пак казвам, тези, които пишем през телефон, дори такива идиотски писания схващаме по смисъл, защото са ни познати този тип грешки.

Благодаря, съгласна съм с направената забележка. В крайна сметка направих коментар и не се замислих, че някой ще ми поставя оценка за начина по който съм се израила и пиша. Няма проблем, приемам забележката

# 399
В това изречение, всъщност, въпрос няма, т.е. и въпросителна не трябва да има. Blush

Хайде да се направи нова тема относно граматиката и да ме линчувате

# 400
Повече никога няма да купя нещо от тези Little Black Dress https://www.facebook.com/LittleBlackDresssssss/
Отвратително е това което ми изпратиха беше без етикет, на петна, с аромат на пот Sick Освен това изрично е упоменато да не се звъни на посочения телефон?!Звънях но дава, че телефона на абоната е изключен #2gunfire

# 401
  • в ябълковата градина
Според вас, трябва ли пиле в срок, охладено, в тарелка, купено в сряда, днес да е развалено. Целият хладилник мирише на мърша. Срокът му на годност е до 21.02. Чудя се, аз ли не съм го съхранила правилно или самото пиле нещо не беше както трябва?

П.С. Мъча се с моето злоядо бебе да го захранвам, вече не знам какво пилешко да купувам!

# 402
Мдам, и на мен ми се случи - явно така си пишат срока на годност, а си е развалено... Започнах да купувам дълбоко замразени, щото с охладените  Twisted Evil

# 403
Според вас, трябва ли пиле в срок, охладено, в тарелка, купено в сряда, днес да е развалено. Целият хладилник мирише на мърша. Срокът му на годност е до 21.02. Чудя се, аз ли не съм го съхранила правилно или самото пиле нещо не беше както трябва?

П.С. Мъча се с моето злоядо бебе да го захранвам, вече не знам какво пилешко да купувам!

Моето бебе го захранвах с пилешки обезкостени бутчета от Лидл. И изобщо като правя нещо с пиле, купувам само това, само от там. Чисто е, вкусно е, винаги е прясно или поне изглежда и мирише на такова. Мои познати купуват пиле Дюк пак от Лидл, което имало вкус на домашно, но аз не съм вземала.

По темата: Бакпулвер Ккласик от Кауфланд. Мирише на сода. Знам, че бакпулверът е смес от сода и лимонтозу, но на Доктор Йоткер примерно не мирише, а и повече набухват кексовете.

# 404
  • Countryside
Аз купувам филета и бон филета на Дюк, ако случайно са ги изпоскали на Градус или Лудогорско пиле, пише че уж са без добавена вода, хормони, фосфати и там други екстри. Не съм имала проблеми с годност и съхранение.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 19:40 от Сиренце

Общи условия

Активация на акаунт