Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 822
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Хасково
Никога повече готова храна от витрината на Триумф - Пловдив ... Взехме пръжена риба - ужасна беше !!!!
И...... Кашкавал Трапезица от Кауфланд... този кашкавал е толкова изкуствен , че дори не се разтапя. Знаете ли към кого мога да се обърна и да правя нещо ?
 Hug

# 436
От лагуна поръчвах торта, по отвратителна не помня да съм купувала, към неделя купувам чат пат  на парчета , не съм забелязала промяна в качеството.

# 437
  • out of space
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.

Софийската вода е втората най-добра в Европа! Ако на теб ти е отвратителна е или до въпрос на вкус или до стар водопровод.

# 438
Купени торти 1 път годишно и нямам кой знае какви очаквания към съдържанието,  пазаря се за украсата
А иначе млечен крем и готови блатове, малко смлени бадеми за украса и воала ей ти торта

# 439
  • София
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.

Софийската вода е втората най-добра в Европа! Ако на теб ти е отвратителна е или до въпрос на вкус или до стар водопровод.

Н-м дам, а първата е Софийската от Витошкия водопровод?
Наистина, от нашата вода във водопроводната мрежа - при качествена сградна инсталация, де - просто няма. Не знам коя вода слагат на първо място, ама... докато не опитам няма да повярвам.

# 440
  • София
Мен си ме кефи софийската вода. Особено като се поизточи застоялата по тръбите Mr. Green

# 441
  • София

А иначе млечен крем и готови блатове, малко смлени бадеми за украса и воала ей ти торта

общо взето предпочитам всяка "готова" (т.е. правена от сладкар нали така), торта пред готови блатове, бадеми и млечен крем.

# 442
Отдавна е известно лошото качествона тортите от Неделя. За последно, преди 2 години от поръчкова торта на Неделя имах проблеми със стомаха. Какви отрови слагат тези хора вътре? Обикновено съм чувствителна на палмово масло, но няма да е само от това.

# 443
Повече няма да купя сирене в кутия от Лидъл.
Купувахме редовно до преди 6 месеца,  когато купихме 3 кутии и отваряйки първата, видяхме, че сиренето е старо и жълто. Моментално се отправихме към магазина с тази и останалите две неотворени кутии. Върнаха ни парите, извиниха се, но оттогава край. Не искам повече експерименти.
Някой изобщо знае ли, тази измислена марка Пилос от коя българска фирма се произвежда? Киселото мляко им е отвратително. В общи линии от Лидъл остана да купуваме някои от нарязаните кашкавали, хумус, тоалетна хартия, кухненски ролки и някои интересни промишлени стоки, когато има такива.
А... и пресни замразени зеленчуци, първите, когато изглеждат добре.
Всичко останало го бойкотирахме.

# 444
  • София
Не, знам, но за мен е чудно, защо спряха сирене "Делукс", а на негово място пуснаха сирене в метална кутия "Пилос", което е на същата цена, но с доста по-ниско качество.

# 445
Делукс май е някаква марка, която се появява от време на време.
Купувала съм веднъж. После не съм я виждала.
А, и всичките им екзотични продукти са си чисти боклуци, подминавам ги.

# 446
  • Countryside
В Лидл съм ходила точно 2 пъти, хем имаме сравнително наблизо в квартала. Супер измислени марки имат, с майка ми купихме готова смес за хлебопекарна, тип чабата (не помня марка). Незнам какво имаше вътре, но изобщо не се наду този хляб, а хлебопекарната го меси и пече над 2ч, даже допичахме за коричка и ала бала. Имаше странен вкус и вид, и беше леко суров отвътре.   ooooh! А въпросната смес мисля 500гр, брашно и мая струваше към 3лв, в смисъл не беше евтина. След този случай не съм стъпала в Лидл.

# 447
  • София
Делукс май е някаква марка, която се появява от време на време.
Купувала съм веднъж. После не съм я виждала.
А, и всичките им екзотични продукти са си чисти боклуци, подминавам ги.

Имаха хубаво краве сирене в метални кутии. Сега вече не струва.

От предишната френска седмица имахме смес за палачинки- не струва.

# 448
Преди съм купувала сирене Пилос, но явно повече няма да взимам.

Явно ще купувам само памперси от там. От тях все още съм доволна.

# 449

общо взето предпочитам всяка "готова" (т.е. правена от сладкар нали така), торта пред готови блатове, бадеми и млечен крем.
Сладкарския стандарт е готови блатове,  сухи смеси за кремове,  боички и аромати, суха сметана,  за да е по-шик някой друг плод ... Борсите и хим индустрия работят..
Честно казано не купувам торти,рула,еклери ,пасти и всякакви други..сладкарски изделия

Общи условия

Активация на акаунт