Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 496
  • 857
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ало, мъжкарят, ти за 10 години само куче ли гледа?... Едно дете не можа да направиш, така ли?... Simple Smile
Как не се научихте, че "не искам деца"/"няма деца" в голям процент от случаите е "има медицински проблем за да станат децата"?

# 496
Тракия, какъв е този мъжкар, който върши домакинска работа?  newsm78

Кукумицинка, сега като си без гадже и си се прибрала при майка си, много смело говориш за домакинска работа. Сега като си при маминка си като на хотел а?  hahaha
Тя още живее с родителите си, но критикува другите Simple Smile

Дори само в този ти пост половината редове са диаментрални смислово на другата половина.
Кажи ми само кои са тези диамНетрално смислово един спрямо друг редове ?

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 10:20 от korn_val

# 497

Кукумицинка, сега като си без гадже и си се прибрала при майка си, много смело говориш за домакинска работа. Сега като си при маминка си като на хотел а?  hahaha

Това не знам как го реши, след като нищо такова не съм писала. А, че има нещо пресметливо в постовете ти, има.

# 498
Писала си писала си в друга тема. Не се прави Crazy
Иначе пресметлив съм, написал съм го вече, защо да се повтарям? Голям недостатък ли е? На самота ли съм обречен? Ужас  ooooh!

# 499
Гледайте кучета......... После защо малцинството раждало повече от нас...
Ми щото ценностите вече са изкривени...

# 500
Писала си писала си в друга тема. Не се прави Crazy
Иначе пресметлив съм, написал съм го вече, защо да се повтарям? Голям недостатък ли е? На самота ли съм обречен? Ужас  ooooh!

Кога съм писала, че живея при родителите си?  Shocked

Недостатък е, да, който при равни други качества с други мъже би накарал жените да те отхвърлят.

# 501
"При равни други качества с други мъже"... като в час по икономика съм Simple Smile Доцента винаги казваше "при равни други условия" ...
Така говориш, сякаш твърдя, че по-хубав мъж от мен няма. Има много са, колкото и да те изненадва това.
Ти ще разбереш ли в крайна сметка, че аз не искам да съм с жена, която да се впечатлява от лекотата с която си харча парите? Имам достатъчно други качества, а и природата ми е дала не малко, за да се намира все по някоя девойка да се върти покрай мен.
Ти в моя живот не се меси... гледай себе си.

# 502
korn_val, спри се, не обръщай всяка тема в обяснения колко си прекрасен.
При равни други условия това те слага в категорията "досадник" в очите на жените, а ти едва ли искаш точно това.

# 503
Темата не е за въпросния потребител, излишно е да бъде обръщана в размяна на лични нападки и спамо-чат. В дискусиите имат право да участват всички регистрирани потребители на форума, които имат възможност да публикуват постове.

# 504
Аз се поставям на мястото на героя от първия пост. Човекът си има дете, за какво му е да минава през тежки морални избори като донорски инсеминации или осиновяване. Кофти късмет обаче за партньорката му. Също, на негово място, бих си задал въпроса дали първото дете е от него.

# 505

Не че е лошо като мерак, ама нещо не се получава както трябва, си мисля. Mr. Green

Тихо ся,нищо не разбираш..Еманципация му се вика..Почти като циливилизацията е,ама със силно изразен двоен стандарт..Кога как дойде,според случая.. Whistling

# 506
...А докато пътуваш от Бу до нас.....да вземеш да напазариш, да платиш тока и да минеш през аптеката...така между другото  Peace
апропо, откакто пазарувам ежедневния пазар онлайн втори живот живея. Тока по същия начин. Ориентирам се към автоматизиране на много дейности.
Онзиден колежка ме пита защо пера по 2 перални на ден. Еми, как да й обясня, че синът ми има проблем с нощното напикаване. По някой и друг път седмично се случваше по едно време, това са си 2-3 перални допълнително седмично. И като сложиш чаршафи, покривки, кърпи - ето ти ги 1 пералня на ден. Втората е с дрехите, които сме носили през деня. Оняден си взех сушилня, защото вече цялата ни къща беше постоянно в пране, по дивани, мани, просто не можехме да насмогнем.
*(това така помежду другото за 5 минутки, да знаете, хареса ми лафа)

# 507
Кога съм писала, че живея при родителите си?  Shocked
Извинявай, обърках те с друга потребителка. Грешката е в моя телевизор.

Тракия, на повърхностен човек, как да му прочетеш постовете задълбочено? Simple Smile
Другите неща съм ти ги обяснил на лично, защото тук не му е мястото.

А за 5-те минути, ще взема да пробвам дали не мога да забъркам таратор и бъркани яйца за това време, че и на мен любопитно ми стана Simple Smile

# 508
Тракия, какъв е този мъжкар, който върши домакинска работа?  newsm78

Дори само в този ти пост половината редове са диаментрални смислово на другата половина.
Кажи ми само кои са тези диамНетрално смислово един спрямо друг редове ?
Диаметрално. Пиша от телефон и невинаги забелязвам. И да, такива са. Само ти не се усещаш.

# 509
Дефиницията за сериозна връзка може да е доста широко понятие. Тип като този може с години да откара с една и съща жена, играейки на сериозен живот с планове, и все нещо да му пречи да се ожени и направи деца. Отстрани изглежа перфектен, поддържан и загрижен за бъдещето и девойките лапват въдичката, но реално този тип мъже предлагат съквартирантство, гарнирано със секс. Което не е точно връзка.

Общи условия

Активация на акаунт