Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 261
  • 857
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Като е най-великото, защо заклеймявате хората с по 5 и повече деца като луди едва ли не? Че те са в пъти по-велики от вас, щом са направили толкова много велики неща (деца).
Планетата и без това е пренаселена от хора, добре е да се редуцира популацията по един или друг начин.
То и на вируси като СПИН, целта му е да се размножи, колкото се може повече сам по себе си, но това хубаво ли е?
Не се заяждай глупаво!
Достатъчен е един, дето все не е разбрал за какво иде реч! Mr. Green

# 826
  • България-Швейцария
Природата е заложила също и по-слабият в да служи за храна на по-силния, но интересно защо обществото работи по други закони.

# 827
Кои са другите закони, че не ми е ясно. Ти не работиш ли за някой по-силен от теб, който ти дава работа не мислиш ли? И той реално се "храни" от теб?

# 828
Но шефът ти не те изяжда  Sunglasses Даже реално те храни със заплата  Mr. Green

# 829
Кои са другите закони, че не ми е ясно. Ти не работиш ли за някой по-силен от теб, който ти дава работа не мислиш ли? И той реално се "храни" от теб?
Взе ми въпроса от клавиатурата.

# 830
Но шефът ти не те изяжда  Sunglasses Даже реално те храни със заплата  Mr. Green

Да, да, храни те. Wink
Ти нали си я заработваш заплатата, не ти е подарък.

# 831
Образно казано  Peace

# 832
  • България-Швейцария
Пратихте всички социални и пенсионни системи в 9-та глуха май Simple Smile

# 833
Аз съм в абсолютно същото положение само, че мъжа до мен може да има още деца, но не желае... Уж за сега не иска, но времето минава, а след 3 месеца аз ставам на 30... Обичам го много, но честно казано не знам какво да правя... Повече от всичко искам дете... Живеем заедно с неговия син, грижа се за него, но в крайна сметка аз съм просто гаджето на тати...

# 834
О! Ти май беше момичето с костюма в гардероба. Ами трябва да си имаш дете, да. Това е най-хубавото в живота.

# 835
На 30 си съвсем млада.
Не си губи времето с такъв мъж. Никой няма да ти каже браво.

# 836
  • Куциндрел
Ако щете вярвайте, но не помня кога и какво съм писала в тази тема и като ми излязоха, че има нови отговори, се опулих.

# 837
Ако той е сигурен и няма намерение да отстъпи от тази си позиция, след време Вие ще съжалявате за изгубеното време с него.

# 838
Аз съм в абсолютно същото положение само, че мъжа до мен може да има още деца, но не желае... Уж за сега не иска, но времето минава, а след 3 месеца аз ставам на 30... Обичам го много, но честно казано не знам какво да правя... Повече от всичко искам дете... Живеем заедно с неговия син, грижа се за него, но в крайна сметка аз съм просто гаджето на тати...

И по-добре, че не си жената на тати. Не знам дали трябва да имаш дете, но щом искаш, и от този мъж имаш категиричен отказ, прецени си дали си струват жертвите ти. Обаче и на него няма защо да му се вменява вина, щото не те лъже поне за момента, ти си тази, която си живееш с надеждите.

# 839
Бихте ли се отказали от идеята за дете, ако мъжът до вас не иска друго?
Да поясня, става дума за жена, която няма собствено, има връзка с мъж, който има дете от предишен брак, но по негови си причини не желае друго.

Аз никога не бих направила такъв компромис, за никой мъж!
По-добре без мъж, отколкото без дете.

Какви са вашите приоритети? Thinking
Дете без мъж бих избрала.

Мъжете са преходни, детето- част от мен.

Така мисля сега - свободен електрон, без мъж и дете.

Връщам се да чета назад.

Общи условия

Активация на акаунт