Чухме вече сърчице, малкото човече в нас расте! (2)

• 34 869
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Привет мами  Sunglasses
Да кажа по темите първо - мазане - предния път се мазах с Hipp Mamasanft - доволна съм, нямам нито една стрия. А по принцип съм предразположена, от пубертета още си имам. И корема ми беше доста голям, мисля пак да си купя същото, дано и този оът действа  Praynig
За покупките - имам всичко от детето, само ако е момиче ще купувам розови работи  Joy Започнах да купувам усилено след 7-мия месец, преди това само няколко дрешки бях взела. Не исках всичко да е в последния момент, камо ли пък някой друг да купува вместо мен - тази работа нЕма как да стане  Naughty Дори всичко си бях изпрала, изгладила и подредила сама.
Още на никой не сме казали, само аз, ММ и козметичката ми знаем  Joy След прегледа в сряда - дано всичко е наред, може да споделя с дружките, че те откога чакат  Sunglasses
Много вече искам да е сряда, нямам нерви да чакаммммм ...
И как продължава да ми се гади - има дни като си отворя очите и се почва, и така цял ден  Shocked Ужасно е. А малкия хич не ме жали  Crossing Arms Най-страшно е като сменяме памперс  Joy И все си казвам ще се пазя, няма да го вдигам много, ама как да стане? То и той си е бебе... А преди няколко дни ме пипаше по корема и му казах, че има бебе вътре - ей като почна да дращи и вика Бебе, бебе и едва ли не , иска да го види и се радва супер много  Laughing Какво ли ще е после, не ми се мисли  hahaha

# 151
PakMama, разсмя ме , и аз съм обяснила на моето зверче, че има бебе в корема на мама, за да не го вдигам прекалено много. Днес ми вика " мами и аз имам бебе виж ми корема " и се пъчи . Щях да падна от смях, още не може да разбере защо мамите нямат чурки и обяснява на всички, как баща му , ми е скъсал чурката  Joy след 100 пъти обяснения, че мамите и момиченцата имат едното, а татковците и момченцата другото 😂

# 152
  • Варна
Аз от сина ми съм запазила само количката, като зимния кош го продадохме (просто няма място в къщи). Ще си я ползвам отново - Х-лендър е, летният кош има изцяло легнало положение, но със сигурност ще си купя зимен кош пак, предполагам в продавалника ще се намери за нашата количка. Много си я харесвам, беше супер удобна и високопроходима Laughing, според ММ прилича на баница летният кош, но аз друга количка не искам, наистина беше уникално удобна за бутане и за бебето. Единственият недостатък е, че е тежка и ако се случи асансьорът да не работи, си беше мъка качването до 5-тия етаж.

Имахме и лятна количка Куини, която за нищо не ставаше (просто не върви по разбитите варненски улици) и бързо я продадох. Кошарата също я продадохме, заедно с матрака и чаршафите, и ще купуваме нова, ако живот и здраве всичко е наред. Почти всички дрешки съм раздала на приятелки. Като ме питат да ги връщат ли, се шегувам, че ще искам розови обратно Mr. Green. Не ги пазих, защото нито знаех ще имаме ли второ, нито дали ще е същия пол, нито дали ще е в същия сезон. А като престоят доста време, много от тях пожълтяват. Та общо взето почти всичко ще се купува наново, ако се окаже момиченце, както тайно се надявам - имам доста приятелки, които отсега се канят да ме заринат с дрешки Laughing. Определено и аз този път няма да се забравям в покупките, защото много бързо се израстват - със сина ми доста дрешки останаха необличани или носени по веднъж.

# 153
Здравейте, момичета.

Добавих мисля, че всички, които са оставили пълни данни за първата страница.
Не е добавена ilqna_vasileva, тъй като е написала само термин. Моля те, да ми пратиш и години, град и поредност на бременност,  за да те добавя.

Изпратих паролата на Danili, за да може да ми помага с темата.

И аз се чудя за купуването - мисля в края на май месец да почна с покупките, за да имам време да се оглеждам за промоции и в амазон. Тогава и пола би трябвало да е сигурен.

# 154
  • Морска приказка
Kisses{P}  Hug
За пазаруването и аз ще поизчакам, почти нищо не съм запазила от дъщеря ми, всичко раздадох или продадох, та сега на ново ще се обзавеждам Simple Smile. Първият път много купувах дрехи и каквото трябва или не трябва, но поръчвам почти изцяло онлайн, а там зарибявкта е голяма  Grinning.
Сега ММ ми се обади, че ми е намерил хапчетата против гадене, довечера ще пробвам дали има ефект, защото от ден на ден се чувствам по-зле.

# 155
Здравейте, момичета.

Добавих мисля, че всички, които са оставили пълни данни за първата страница.
Не е добавена ilqna_vasileva, тъй като е написала само термин. Моля те, да ми пратиш и години, град и поредност на бременност,  за да те добавя.

Изпратих паролата на Danili, за да може да ми помага с темата.

И аз се чудя за купуването - мисля в края на май месец да почна с покупките, за да имам време да се оглеждам за промоции и в амазон. Тогава и пола би трябвало да е сигурен.
28 години,родом от Видин ,но живея в Кипър,2-ра бременност ми е

# 156
Kisses{P}  Hug
За пазаруването и аз ще поизчакам, почти нищо не съм запазила от дъщеря ми, всичко раздадох или продадох, та сега на ново ще се обзавеждам Simple Smile. Първият път много купувах дрехи и каквото трябва или не трябва, но поръчвам почти изцяло онлайн, а там зарибявкта е голяма  Grinning.
Сега ММ ми се обади, че ми е намерил хапчетата против гадене, довечера ще пробвам дали има ефект, защото от ден на ден се чувствам по-зле.

Как се казват тези хапчета? На мен ми препоръчаха едни хомеопатични капки, днес пратих ММ да ги купи,че не се издържа...

# 157
  • Морска приказка
escarlata казват се Antimetil, с извлек от джинджифил, но нямам представа колко са ефикасни. При предишната ми бременност ми бяха изписали едни хомеопатични капки -Вомитусхил, ама изобщо не ми помагаха, както и таблетки за смучене Емил.

# 158
  • Варна
Относно покупките, ако всичко този път е наред  Praynig , ще купя транспортна кошара, защото дървената на баткото я продадохме. Той спа в нея около 3 месеца. След това се превърна в непотребна вещ. Количка си имаме от него, с три коша е. Имам помпа за кърма и стерилизатор. Независимо дали е момче или момиче, ще трябва да купя малко дрешки. Мисля, да заделя парички за раждането, защото това ще ми е най-големия разход и този път.
В интерес на истината, малките неща излизат скъпо.

# 159
escarlata казват се Antimetil, с извлек от джинджифил, но нямам представа колко са ефикасни. При предишната ми бременност ми бяха изписали едни хомеопатични капки -Вомитусхил, ама изобщо не ми помагаха, както и таблетки за смучене Емил.

Точно тези капки Вомитосхил ми препоръчаха, та ще ги пробвам.

Благодаря много! Simple Smile

# 160
Тези капки ги бяха предписали и на сина ми за повръщане преди години. Колко е хубаво да споделяме такива неща, значи и аз мога да ги пробвам при необходимост.

# 161

Kisses{P} -Aз понеже съм от по лежащите съм пропуснала доста от това което сте писали.Ако може да ме добавите в групата .Силвия на 38 г. от Варна ,втора бременност евентуален термин 8.09 2016г.  silvi _viki@abv.bg.   Simple Smile Между  silvi i viki има долна черта.

# 162
Здравейте, момичета!

Добре дошли на всички нови попълнения  Hug Hug

Аз бях на преглед в петък и очаквано съм доста назад от това, което е по МЦ. Но, и предишният път беше така - на първият преглед бях в 4 г.с. и имаше само сакче. Сега същата работа... Само че, даже и сакче не искаше да ми потвърди - на 2D нищо не се вижда, на 3D има нещо, но не се ангажира да каже докторката. Този петък пак, за да видим как е. Каза, че няма смисъл да ме праща два пъти за ЧХГ, защото до тогава ще дойде петъка така или иначе... Та, продължавам да се надявам да се появи ембрионче и да си има тупкащо сърце после...

Относно сърцето, предишния път се чу в 6г.с. при мен.

За мазането - предишният път си бях взела кокосово масло да се мажа и дали има два-три пъти само да съм мазала, все забравях. Нямам нито една стрия, а мислех, че ще се нацепя много, защото имам разни от тинейджърството останали по бедрата, но имах късмет  Laughing

Стискам палци на всички момичета със зацапване - лежете, почивайте и положителни мисли  Hug Всичко ще е наред!

Наска, аз по принцип ходя при д-р Врагалева във МЦ Фемина и мисля направо да се следя при нея - прегледи, изследвания, фетална морфология... Не ми се обикаля за всяко нещо на различно място, а и с малката ми е по-трудно.

lukytoo, мен ми е доста рано за пазар още - ще чакам да видя пола  Laughing Аз също този път бих взела направо лятна количка с пълно легнало, защото така или иначе после се купува, а с хубав и топъл чувал ще е ок за първите месеци. Имах Cosatto Supa и съм много доволна. Можех да имам всичко от първото дете, но няма по-разсеян човек от мен  Crazy Първо през август си забравихме количката на паркинг в мола - аз я сгъвам и оставям зад колата да я качи мъжа ми в багажника и се качвам, той закопчава малката в стола, качва се и тръгваме... Познайте дали си я намерихме... Малката вече ходеше и решихме да не купуваме друга. А, преди месец, неясно къде, си забравих и ергономичната раница  Blush Blush Blush Толкова ме беше яд за нея - това е нещото, което най-много ползвах и си обичах. Сега карам с една от брат ми, но моята беше по-удобна и много ми липсва  Cry Та, такова ще се купува нататък, но за сега ще се въздържа и без това, като ми порасне корема няма да мога да я нося малката. Дрешки за момиченце имам, така че ако пак е девойка ще си купувам само единични неща, които ми харесат. Предишния път си бях поръчала купища дрехи от carter's, но имах кой да ми ги донесе от щатите. Сега главно дебна разни намаления в next и mothercare. Между другото в mothercare има намалени с 50% колички и столчета за кола, дори с доставката до БГ ще ви излязат по-евтино, ако някой реши да поръчва  Simple Smile Всякакви дребни неща - шезлонг, гимнастика, корито, ни бяха дали, и ви препоръчвам ако има от кого вземете. Знам, че за първо дете всеки иска новичко, но тези неща се ползват 6 месеца и само се трупат, а колко още неща има да натрупатееее....

koikoii, завиждам да готиния уикенд  Simple Smile А, това ще е поредната зима без ски - една бях бременна, една кърмех и успях да отида само веднъж и то малката беше с баща й на въздух, аз спирах да я храня, и сега пак бременна... Нищо, ще се кара като станат на 3 и ги оставим на учител  Joy

PakMama, представям си какво ще е с тези наакани памперси като ме споходи гаденето  #Crazy Sick #Crazy Sick

Ох, наваксах си за два дни неписане, стига съм ви досаждала  Laughing

# 163
Пратих ти покана

# 164
Относно повръщането много добре действат ментовите дъвчащи лукчета. За ходенето до доалетна много помага сладко от рози .Аз за имунитет пия рибените хапчета на Ecomer които ми помагат при ходенето до тоалетна.В нас от доста време е най добрия имуностимулант .

Общи условия

Активация на акаунт