Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 48

• 95 605
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Майничка
Води се временна постройка, да, ама вързването с ток и вода пак си е главоболие.

Като си говорим за иймсове, препоръчайте работен стол за пред комп, без колелца, гарантирано да издържа 140+ кила - щерката редовно виси на кълката на баща си, когато играят или гледат филм. Наличните ми тонети не са подходящи, защото горе завършват с дъга, като подлакътници и я ръбят, а другите, уж яки столове, яко се разчекват.

# 736
  • София
SkyBlue, аз точно същия модел  Carthusia си харесах за аквариумчето на баткото (той е у вашия вилает), ММ и той го хареса, така че ще го поръчваме. Мисля, че го има и в сиво, и се чудя за нашия батко-мърличко дали не е по-добре да заложим на сивото.

Материята пише, че е лен. И това ме притеснява, пак от гледна точка поддържане в чисто състояние, иначе е бежево определено ми харесва повече.

# 737
  • Майничка
...Материята пише, че е лен. И това ме притеснява, пак от гледна точка поддържане в чисто състояние, иначе е бежево определено ми харесва повече.

Ще ги носи на химическо. Laughing

# 738
  • USA
Sharky*, той моят е сивия, може цветовете на снимките да не са ми както трябва.

# 739
  • София
Представям си го с диванчето на рамо, в червеното мустангче как се влачи към химическото... Joy Joy Joy

# 740
  • Майничка
Представям си го с диванчето на рамо, в червеното мустангче как се влачи към химическото... Joy Joy Joy...

Мдамм, аз още бях на вълна завеси, всъщност... Embarassed

# 741
  • На брега
Имам да се жалвам от едни БГ производители, но в някой друг пост.
Наострила съм уши. Още не съм поръчала масата! Mr. Green

Нямам време да ви следя изкъсо тези дни и няма да съм много адекватна с коментарите по интериорите ви, момичета! Радвам се за вас, че сте вече на етап "доизкосуряване" и декорация. На Хари10 само да вметна, че и мен ме достраша да и искам паролата за албума към къщата, която всички харесаха, защото не пиша често в темата за строителство и ремонти Laughing...
Ще напиша по няколко думи за нещата, които са ме впечатлили в следващата тема.

Нека моят пост да е предпоследен и някой да пусне новата тема, моля Hug!

Последно, едно изображение от рубрика, която следя.

И от Главния Архитект- Божиите очи и Деветашката пещера  Heart Eyes

# 742
  • Варна
Нова, споко, за дивани иде реч. Ама ми е прясно и съм ядосана и си давам време да ми мине, за да не ги насоля не заслужено.

# 743
аз вчера пък изгоних вторите картонджии дето решиха да решават вместо мен , въпреки че аз им плащам . Решили красавците след като не е готов новия под , да сложат под единия прозорец парче картон което видимо изглежда добре , но ако погледне човек отстрани вижда футата от едни 2-3см които остават до долния ръб на подпрозоречната дъска . На въпрос що за идиотщина са направили , казаха че така се правило . Викам така ли ще го направите у вас - мълчание . Викам сега разваляйте , режете ново парче картон на две по дължина , първо залепете горното плътно към дъската без фуга (с цел да избегна използването на любимата на всички майстори пяна) , после режете долното като оставите фуга към пода за да легне върху новия под . Всичко това за ваша сметка , или си хващайте парцалите и вън . Утре ще търся нови "майстори" ...

# 744
За добро утро и с пожелание за успешни интериорни и екстериорни проекти без разправии с майстори, заповядайте в новата тема - 49 Simple Smile

Заглавната снимка е японси минимализъм от тук, ако имате нещо против, кажете и ще я сменя.

Общи условия

Активация на акаунт