Според мен 50% от всичката тази бумащина и глупости трябва да изчезнат от учебниците за СРЕДНО образование, а средното образование да се завършва през 8 клас. Средното образование е това да имаш добра обща култура, а не да ставаш професор по всичко. Ще завършвам аз на 19 години и ония пъпеш ще ми вика, ти сега тепърва ще учиш, щото нищо не знаеш ? Как ще знаеш, като те са бомбардирали със тонове глупости и безумия, а накрая ще ми слага печат 'средно образование'!!
4 клас начално, 8 клас средно, +4 до 6 години за висше. Това е решението за реално и истинско образование, а не просто "да ходят там, да им минава времето". България може да е бедна страна, но вижте Германия, Франция и навсякъде във Европа - ниска раждаемост и стопяване на цели нации. Пари, пари, пари, да парите са много важни, ама и във Германия раждаемостта е изключително ниска, как няма да е ниска немеца като завърши висше, та да почне на работа и станал на 30г и се води новобранка във фирмата. Пък за жените положението е още по-зле, те трябва и да раждат.. направо абсурд, поне 35!