В момента чета...44

• 77 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Имам нечетена на хартия "Лейди Макбет" ... Мнения?
На мен много ми допадна! Четох я, докато бях в една серия исторически романи, свързани точно с тази епоха - викинги, ранната Англия, Шотландия.

# 301
На мен много ми допадна! Четох я, докато бях в една серия исторически романи, свързани точно с тази епоха - викинги, ранната Англия, Шотландия.

Мерси!
Ще я започна тази вечер! Благодаря, Вени!  Hug

# 302

Мерси!
Ще я започна тази вечер! Благодаря, Вени!  Hug

Деним , и от  мен имаш един глас за "Лейди Макбет" . Много е интересна , подхващай я  Peace

# 303
С риск да си изпрося лопатата 😛 ...
Деним нали, много е хубава Аз преди теб. Може да не се отличава с висок или завъртян стил на писане, но именно краят е силата на тази книга - преобръща ти емоциите, прави те съпричастен, за да те разбие накрая.

Май не съм споменавала, но аз продължих с Алиенде - Дъщеря на съдбата.

# 304
  • София
Mometo*, радвам се, че "Хляб по водите ти хареса".  Simple Smile Не съм чела Вал Макдърмит. Ще чакам мнение.  Peace

Започнах "Мъжът, който не беше убиец".  Започва динамично и се въвеждат много герои. Още не съм ги запомнила всичките.  Mr. Green

# 305
  • София
.♥.Петя.♥. , нататък няма кой знае колко нови герои. Аз я чета от 1 седмица и нещо не ми върви особено, ама може и да съм в такъв период просто...

# 306
Петя, точно това си мислех тази сутрин - проблемът ми с трилърите (особено скандинавските такива!) е в прекалено многото имена на герои, които не мога да запомня докъм половината книга  Laughing

# 307
Електронно продължавам да чета "Споделен живот", а на хартия подхващам:

Първа среща ми е с Людмила Филипова  Rolling Eyes

# 308
  • Plovdiv
Може ли после отзив за Людмила Филипова:)

# 309
  • на път
Изчетох много страници и отзиви. Благодаря  Hug. Напоръчах си няколко книги (не обичам да се чудя какво да чета и да го няма под ръка).
Преполовила съм Каръл на Патриша Хайсмит. Обичам авторката и книгата беше откритие за мен. Издала я е под псевдоним едно време заради темата, която засяга - връзката между жени.

# 310
  • София
Д_Ива , пиши после за Каръл  Praynig Някога я харесвах Хайсмит, но отдавна не съм чела нищо от нея. Със сигурност си спомням, че е зачеквала темата и в други книги макар и без да се фокусира върху нея.

# 311
  • Belgium
Филмът "Каръл" е чудесен, предполагам че книгата е поне толкова добра, колкото него. Макар и да е лишена от присъствието на неповторимата Кейт Бланшет  Heart Eyes

# 312
Аз приключвам "Тангра и неговият син" и се чудя какво да подхвана. Много ми се иска да намеря книга за хан Омуртаг, но пак художествена. Историческите хроники, написани на научен език едва ли ще ме грабнат, а и няма да ги разбера. Така предадено хем се запознаваш с историята, хем не е отегчително, дори да има доза художествена измислица.

# 313
В момента имам 5 книги за четене, заети от местната библиотека - ще започна с "Любовта трае 3 години на Бегбеде. Потенциалната и желана от мен любов я е чела, така че искам да видя какво е това чудо. Минавам после през братя Стругацки с "Понеделник започва в събота". Следват "Английският съсед" на Михаил Вешим, "Сицилианецът" на Марио Пузо и за финал нещо малко по-различно от това, което съм чел през живота си - "Невидимият" на Хърбърт Уелс (препоръчана ми от литерат). Дано намеря време за всичко Simple Smile

# 314
  • на път
Д_Ива , пиши после за Каръл  Praynig Някога я харесвах Хайсмит, но отдавна не съм чела нищо от нея. Със сигурност си спомням, че е зачеквала темата и в други книги макар и без да се фокусира върху нея.

Ще пиша, засега ми харесва. Половината изчетох в самолета, днес се прибирам и ще си я дочета с удоволствие.
Не съм гледала филма, но ще го направя след книгата.

Общи условия

Активация на акаунт