Синдром - стара мома

• 63 991
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 735
Ха, късмет! Всичко е стратегия и да се усетиш какви са правилата на играта. И да я отиграеш навреме. Мъжете обичат младостта у жената, това е най-големият й актив. На 35 трябва да си наистина нещо уникално и може би да си селебрити, за да конкурираш десятка на 20г. възраст. Не на последно място - защото незаетите мъже на тая възраст вече почват все по-рязко да си снишават качеството.

Това с дъщерите не е моя реплика.

Хубава стратегия, сама ти не си си намерила дори красив мъж, а за богат да не говорим. С кое се хвалиш, че си се размножила? Ако си красавица на 20, трудно се конкурираш с красавица на 20, тогава можем да говорим за сратегия и то ако си се насочила към конкретен мъж. Мъжете обичат младостта, и дядовците обичат младостта, и дядо на 70 ако е милионер пак ще е с 20 годишна, примери много. Ако на Вуте му е зле, на Нане не му става по-добре, вярвай ми. То ако си на 35 и красива, с красива на 20 не можеш да се конкурираш, а дали ще искаш за някой 24 годишен лигльо? Айде моля. Ако е "битката" за някой 40 годишен, 25 годишна и посредствена и 35 красива и запазена, залагам на 35 годишната. А младите мъже си падат по каки да ги отракат. Няма мъж, който да е нямал връзка с по-голяма жена.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 13:01 от adelinda

# 736
Мамасита, или Сирената както я наричате вече, иска да убеди себе си, че не е сбъркала като е родила 3 деца вместо да ходи по екскурзии, което е много модерно най-вече сред жените без деца, независимо омъжени или не.

Не си сбъркала, Мамасита, ще бъдеш като западняците - като се пенсионират и хукват по круизи. Споко, време има за всичко Grinning

# 737
Мамасита кога роди трето?

# 738
Мамасита, или Сирената както я наричате вече, иска да убеди себе си, че не е сбъркала като е родила 3 деца вместо да ходи по екскурзии, което е много модерно най-вече сред жените без деца, независимо омъжени или не.

Не си сбъркала, Мамасита, ще бъдеш като западняците - като се пенсионират и хукват по круизи. Споко, време има за всичко Grinning

Екскурзиите да са ми драмата...дори с 3 деца най-много да поотложа с година-две активните пътувания, след това ако ИД не е взривила всичко, пак ще си е там.

А дали е житейска грешка- това никой не може да каже. В краткосрочен план има пречки, да, но нали не е целта да имаш живот без никаква пречка, никога. Важното е накрая да излезе сметката.

А относно мъжа ми...съвсем по спецификации като за ССФ- стабилен, заможен и висок. Има достатъчно красиви гени, та дъщерите ми да са по-високи и хубави от мен. Въпросът е къде бяха незаетите жени, та до мен опря...

# 739
Жена на 35 има много добри шансове да си намери мъж, в най-лошия случай съвсем подобен на твоя.
На 35 шансове да намери някакъв мъж винаги има.
Проблема, когато си на 35 е, че повечето свястни мъже вече са прибрани от по-младите от теб и за теб остават втората цедка... Mr. Green

# 740
Мамсита, стискай го че то не е късно.  Mr. Green На 40 мъжете карат втори пубертет, и ако до тогава са били благоверни, то гледай напускащата ги младост как ги подпира да си оставят семето на доста повече незасяти поляни.

Също явно разбирам, че за теб всички са златотърсачки, които ако са хубави и не са намери богат мъж, то са се пахосали. А сега въпрос с повишена трудност, ако е млада, красива, богата наследница, дори ако е млада и посредствена но не грозна но пък с завидно наследство, каква ще е драмата по твоите критерии.?

А ако мъжа ти е принца в твоите очи, не си мисли, че другите го гледат по същия начин.  Peace

"Могат да ти простят ума, дори таланта, но красотата-никога"/Моника Белучи/

# 741
  • Другата България

А ако мъжа ти е принца в твоите очи, не си мисли, че другите го гледат по същия начин.  Peace

"Могат да ти простят ума,дори таланта,но красотата-никога"/Моника Белучи/
Тъкмо това щях да ѝ кажа. Laughing

# 742
  • Пловдив
Добре, де, вие сега заради Мамаситините изхвърляния ли отричате, че на 35 шансовете за добра връзка са рязко намалели в сравнение с 20, или просто така си го отричате?

Ми намаляват. Рязко. Докато не е така с мъжете. И причината е, че женската младост е голяма ценност в очите на мъжете (природа), а мъжката младост в женските очи не е чак такава голяма ценност.

Знаейки как хората имат навик да разбират твърденията, правя следните уговорки, които по принцип не би трябвало да има нужда да се правят, ама има...
1. Рязко намалели не значи нулеви, не значи и съвсем близки до нулата. Значи рязко намалели.
2. "Женската младост е много ценна в мъжките очи" не значи, че тя е винаги и само единственото нещо от значение.
3. "Мъжката възраст играе много по-малка роля за жените" не значи, че ролята винаги е нулева.

За който ще реши да ме "оборва" с примери: без да съм кой знае каква хубавица, точно на 35 започнах връзката си със сегашния си мъж и съм напълно доволна, даже бих казала най-доволна от всичките си дотогавашни връзки. И въпреки всичко това (или може би точно поради опита си до 35 Wink) знам, че възможностите забележимо падат с възрастта на жената.

# 743
За мен това е остаряло клише. Жена на 35 изглежда много по-добре от мъж на 35, защото жените се поддържат много повече. Поне за мъжете в България говоря, след 30 като са се оженили и успокоили, пуснали шкембетата и т.н.

# 744
Абе те изглеждат, ама това не им пречи на шансовете за връзка или брак. В този смисъл изказването на Магдена е вярно.

# 745
Падат шансовете, ама си Магдена е успяла, при това без да си хубавица. Би следвало примерът ти да е вдъхновение, а не изключение.
На Мамасита пенявенията аз ги разбирам така - щом аз успях да докопам сносен мъж, следователно тези, които не са са пълни лузърки.

# 746
На Мамасита пенявенията аз ги разбирам така - щом аз успях да докопам сносен мъж, следователно тези, които не са са пълни лузърки.

И язък за красотата им hahaha

# 747
  • Пловдив
За мен това е остаряло клише. Жена на 35 изглежда много по-добре от мъж на 35, защото жените се поддържат много повече. Поне за мъжете в България говоря, след 30 като са се оженили и успокоили, пуснали шкембетата и т.н.
Как изглежда, не знам, ама знам, че мъжете предпочитат 20-годишните, независимо как изглеждат те самите (мъжете). От своя страна 20-годишните не държат непременно на 20-годишни стройни и красиви мъже. И нямам предвид, че търсят чичко Паричко, а че природно вкусовете, "изискванията", онова, което се харесва у другия пол, са различни за мъжете и за жените. И това е в много голяма степен природно заложено, а не социално обусловено.
Нали уж внимателно уточних и пак ми се обяснява как били изглеждали мъжете. Wink

Нещо подобно е написала и Румцайс, по-късно го видях.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 13:34 от Магдена

# 748
Как изглежда, не знам, ама знам, че мъжете предпочитат 20-годишните, независимо как изглеждат те самите. От своя страна 20-годишните не държат непременно на 20-годишни мъже.
Нали уж внимателно уточних и пак ми се обяснява как били изглеждали мъжете. Wink
Мъжете отдавна Не предпочитат 20 годишни. Като бях на 30 ми се натискаха доста 20 годишни, за мен беше абсурдно да имам връзка с подобни недорасляци.

# 749
Отчиташ ли, че ако на един мъж на 30 му се натискат моми на 20, няма да си губи времето да ги категоризира като "недорасляци".

Няма как да сравняваш своето поведение и гледна точка с мъжката гледна точка. Глупаво е.

Освен това ако една жена живее с успокоението, че "привлича мъже", трябва хубаво да се замисли дали всъщност не е почнала да привлича fuckboys.

Общи условия

Активация на акаунт