Синдром - стара мома

• 63 962
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 765

На 35 обаче има мъже "втора реколта"- след първата вълна разводи.

По-напред някой беше писал, че второто раздаване е между 40 и 50, уточнете се.  Laughing

# 766
Може, но сега разводите стават по-бързо, та може да има вече разведени на 35, ако са се взели млади.

# 767
Синдромът стара мома придобива физически измерения, трудно се описват с думи, но се забелязват. Ако си синестет, човекът придобива специфичен "цвят" или дори мирис (на застояло?)
Леле, откога не се бях смяла така Joy Joy Joy, изключителна си, Сирено Crazy

Ти щото не се мажеш с фондьотени или най-малкото, като учена глава, знаеш кога да ги изхвърлиш, много ти е смешно, нали?  Crossing Arms Мен ме е срам от синестетите.

# 768
20-годишните никой не ги предпочита за сериозна връзка, защото самите те не искат такава. Търсят ги за секс и закачки, защото те предлагат, искат и търсят секс и закачки.

# 769
Жена на 35 има много добри шансове да си намери мъж, в най-лошия случай съвсем подобен на твоя.
На 35 шансове да намери някакъв мъж винаги има.
Проблема, когато си на 35 е, че повечето свястни мъже вече са прибрани от по-младите от теб и за теб остават втората цедка... Mr. Green

А какви остават тогава за жените с дете от предишен брак? Grinning

Тия предварителни разсъждения животът винаги ги опровергава, нали знаеш.

# 770
Жена на 35 има много добри шансове да си намери мъж, в най-лошия случай съвсем подобен на твоя.
Проблема, когато си на 35 е, че повечето свястни мъже вече са прибрани от по-младите от теб и за теб остават втората цедка... Mr. Green

Тия предварителни разсъждения животът винаги ги опровергава, нали знаеш.

Жените и те са втора цедка.
Нали знаеш разказа на Чудомир за повторилото? По-точно за Пенчо магарето? И в класиката го има написано така че животът трудно ще ме опровергае с принц на бял кон... Mr. Green

Ако си на 35 и неомъжена и имаш късмет да пребараш някой, който по-младите са изтървали взимаш веднага и бягаш.
Ако нямаш тоя късмет вземаш си втората цедка и пак бягаш.
Ако продължаваш да се назлъндисваш минаваш в категорията стара мома.
 Други въпроси?

# 771
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти щото не се мажеш с фондьотени или най-малкото, като учена глава, знаеш кога да ги изхвърлиш, много ти е смешно, нали?  Crossing Arms Мен ме е срам от синестетите.
Не бой се, синестетите са малко сред целокупната маса Laughing

# 772
  • София
Къде ги тия мъже на 30, дето искат спокойствие?
И аз това се чудя като ви чета. Около мен в работата е пълно с 30-тина годишни готини, интелигентни и свободни мъже. Никакво спокойствие и семеен уют не търсят, точно обратното. Отделно имам и приятели на възраст между 30 и 35-6, същата работа.

# 773

Ми поне не подхождаме към въпроса със самочувствие до небето и е ясно какво търсим. А не да чакаш 3-4 години сваляне на звезди, все едно си на 17, а не на два пъти по толкова.

# 774
Синдромът стара мома придобива физически измерения, трудно се описват с думи, но се забелязват. Ако си синестет, човекът придобива специфичен "цвят" или дори мирис (на застояло?)

Toва че е уникална в изказа си, всичко го знаем. Остана да потвърди теорията, че от 30 + не се прави секс, от неомъжените, това е привилегия само на омъжените. Неомъжените, по костите им личи, че са недок*атени. Явно след подписването на брачния документ, се развиват някакви свръх сили, на които и спящата красавица, и Рапунцел и все магически създания ще завидят.

# 775
И аз това се чудя като ви чета. Около мен в работата е пълно с 30-тина годишни готини, интелигентни и свободни мъже. Никакво спокойствие и семеен уют не търсят, точно обратното. Отделно имам и приятели на възраст между 30 и 35-6, същата работа.

Ми то затова не са семейни те точно твоите познати. Ама на 30 не се ходи по барчета и дискотеки както на 20, ако не, то дискотеките щяха да са пълни с 30-40 годишни, не с такива на по 20. Не ти знам колегите и приятелите, ама няма как да се отрече. Пък защо жена на 30 тогава трябва да е истерясала за семейство. Защо за жената е обидно, или мъж бил с много жени е пич, жена с много мъже-курва>

# 776

Ми то затова не са семейни те точно твоите познати. Ама на 30 не се ходи по барчета и дискотеки както на 20, ако не, то дискотеките щяха да са пълни с 30-40 годишни, не с такива на по 20. Не ти знам колегите и приятелите, ама няма как да се отрече. Пък защо жена на 30 тогава трябва да е истерясала за семейство. Защо за жената е обидно, или мъж бил с много жени е пич, жена с много мъже-курва>

Е как защо трябва да е истерясала за семейство, щото не може то да не искаш семейство и деца, без да подготвяш междувременно най-малкото достоен за нобелова награда научен труд  или да си CEO. Иначе -стара мома, даже и за курва не се класираш  Laughing

# 777

Toва че е уникална в изказа си, всичко го знаем. Остана да потвърди теорията, че от 30 + не се прави секс, от неомъжените, това е привилегия само на омъжените. Неомъжените, по костите им личи, че са недок*атени. Явно след подписването на брачния документ, се развиват някакви свръх сили, на които и спящата красавица, и Рапунцел и все магически създания ще завидят.

Не е и до липса на секс. Може и секс да правиш, само трябва да се внимава, нали казах- за fuckboys. Изнервянето идва от това дали няма да е отново само секс.

# 778
На мен пък една колежка ми е казвала "след като се омъжиш, секса свършва, но само в се мейството" Simple Smile

# 779

Ми поне не подхождаме към въпроса със самочувствие до небето и е ясно какво търсим. А не да чакаш 3-4 години сваляне на звезди, все едно си на 17, а не на два пъти по толкова.

Добре де, ти наистина ли не се усещаш, че нищо нямаше да загубиш, ако беше поизчакала малко да срещнеш подходящ мъж, вместо да бързаш да се жениш за чичо, и то от лошата порода чичовци, които не само, че не са Леонардо ди Каприо, ами трябва и за всичко да ги тикаш яко, за да вървят поне малко напред. Щеше ли да ти е лошо да срещнеш някой подходящ, когато си на 30, 30 и нещо, и да пропуснеш такива неприятни моменти и мъже, каквито жените, които наистина са наясно какво търсят, ги пропускат.

Общи условия

Активация на акаунт