ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 119 841
  • 927
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Да,към теб беше въпросът ми...за мен това е малко количество

# 781
Цитат
Дневната доза плодове е 800 гр до 1 кг. Като количеството плодове се разпределя за 3 приема – закуска, обед и вечеря.

Само аз ли спазвам стриктно този режим? Пък и да не говорим, че само в този форум пише, че може по-малко от 800г., но не и повече... какви са тези цели килограми!? Както и да е, не се заяждам с никого. От самото начало не е имало ден, в който да гладувам зверски, даже си се чувствам много добре.

# 782
И аз го спазвах,а.с дните по малко грамове имах и по малко +

# 783
Аз също хапвах до 600- 800 гр плодове (предимно ябълки, киви и лимони), чай не винаги с мед, вода с лимон и сутрешното кафе без което не мога.. След 15-ти ден дори махнах сутрешния плод в 10 ч., защото свикнах с глада, а и по принцип не закусвам никога.. Но ето, че за целият период смъкнах само 10 кг. Явно си зависи индивидуално от организма и метаболизма. Обаче като цяло режима е невероятен - дава нови, свежи сили и определено подобрява тонуса и здравето  Peace..

# 784
Аз забелязвам, че като хапвам повече ,свалям повече...

# 785
  • Sofia
Така е,засилва се метаболизма  Peace

# 786
И аз това забелязвам, Ая.
Вчера съм на една праскова сутринта и една - две шепи ягоди на обяд. Това беше. И минуса ми е само 400 грама. Чайовете пък ги спрях съвсем. Съжалявам, не ми харесва да пия чай, никога не ми е харесвало. Пък и пия повече от достатъчно количество вода за деня, тъй че мисля, че може и без него. Кафето го спрях, нямам проблем с него, но цигарите са друго нещо. Някой пуши ли също, докато е на режима?

# 787
Трябва да се яде по-честичко. Всяка хапка кара коремът да изгаря калории като изразходва енергия да я обработи. А и така се засилва метаболизмът.
Аз съм я карала 2 пъти по 6 дни (резултати -4.500 кг точно за всяка шестица), и веднъж 10 дни с 2 дни захранване. Тогава не съм се мерила, но мъжът ми беше командировка и започна да заеква като се върна (т.е. доста бях свалила). Днес ми е ден 3. Всеки път не се ограничавам откъм количество, само да не е ябълки. Не мога просто, още първия ден започвам да вия от глад и да ми премалява. 10-те дни ги изкарах на мандарини (беше декември), сега карам на портокали и пъпеш. Чай не пия, само една чаша изцеден лимонов сок сутрин (неразреден с вода). Надявам се да изкарам пак поне 12 дни, на 12-тия вечерта сме на РД на майка ми, ще видя там какво ще правя ( Embarassed - нямам чак такава воля, за съжаление), после ще продължа. На 20 юни сме на екскурзия в чужбина и трябва да съм се вталила дотогава  Embarassed

# 788
  • Sofia
Цяла чаша лимонов фреш  Sick
Как го понася стомахът ти?

# 789
Нямам проблем.

# 790
Здравейте,видях,че тази тема е тук като продължение на темата за"Лечебния глад",искам да попитам дали някой е решил да лекува уртикария чрез този метод.От почти шест години ме мъчи...а от едно известно време и съпруга ми прави такава алергична реакция.

# 791
  • Sofia
Аз се излекувах,надявам се да е завинаги  Praynig
Страдах от 10 годишна алергия с ужасни сърбежи навсякъде,нищо от традиционната медицина не ми помогна,всякакви изследвания и лечения правих,но нищо не минаваше...направих няколко по-дълги плодувания и мисля,че именно този режим и пречистване ме избавиха от ужаса в който живях  Cry

# 792
Чрез гладуване....

# 793
  • Sofia
Не с глад,а плодуване...може и с гладуване,но аз не мога да издържа,макар че един път преди 2год ми се наложи преди операция 7 дни да съм само на вода,но беше по лекарска препоръка и бях под наблюдение в болница...издържа се,първи и втори ден ми бяха по-тежки,но като няма друг начин,търпиш  Wink

# 794
Аз вече не вярвам че някога това ще спре...изследвания ,едно постоянно пиене на лекарства...по схеми,без схеми...много е мъчително..пак ще задам въпрос- колко цикъла направихте и имаше ли плодове които избягвате?

Общи условия

Активация на акаунт