Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Привет Simple Smile
Давам го отпускарски , ама къща която като че ли сама се разхвърля вечно гладни деца , а и болни при това , не знам доколко ще се насладя на отпуската.
Сглобих и аз като Смърфиетка едни сарми , надявам се за два дни да ни стигнат, децата поръчаха да купя питки за такос те сами си измислят с какво да ги пълнят та и през Лидл минах.
Сега ще простра последната вчерашна пералня и то ще стане време да прибирам дребния.
Смърфиетка имам за задача да направя картичка за един приятел, мъжа ми му приготви подарък ( вече няколко месеца го дяла) ,но поръча и картичка да има.Това е човек който без значение колко е часа и къде сме се е отзовал и то неведнъж.Последно тръгва да ни помага на връщане от Приморско в 22 ч. Та  картичка за благодарност, приемам идеи.
плами76 приятна ваканция Simple Smile
pisenxeto прати малко топлинка насам една мъгла е ....

# 121
  • Великобритания
Ихуууу момичета имаме си ходещи крачета
много съм щастлива и ми е едно такова гордо .. още е доста плаха и стъпва едва едва , ама тръгнааа
Смърфи - за туризъм , не ми се сменят повече държави ..тука тъкмо свикнах , а там е студ голям така че не искам
вчера направих едно голпмо руло стефани , та остана и за днес - няма да готвя ..
и детето нахранено ..кой като мене
седнахме да гледаме "приятели " с ММ и се хилим и двамата , много забавно

# 122
  • Бургас
Здравейте набързо! Heart Eyes

Изпратих мъжа за риба  и сега съм дроб-сърма!
Ще чистя,ще подреждам,че все едно е бомба паднала!

До после!

# 123
Джейми, мъжките картички и мен много ме морят. Хич не ми е лесно да ги измисля. Та, по твоя въпрос - можеш да напишеш в гугъл или пинтерес male thank you card, ще ти излязат доста предложения и да прецениш какво можеш да изпълниш, според това, с което разполагаш.
Ето тази, например, е много лесна за изпълнение и не се нуждаеш от нищо повече освен хартия/картон:
http://dannyscrafteria.blogspot.com.co/2015/05/greeting-card-for-name-day.html
Темплейт за панделката бях изпратила на Ма ко, но ако искаш и на теб ще изпратя.
Тази също е много ефектна, но е една идея по-голяма играчка от предната:
http://dannyscrafteria.blogspot.com.co/2015/05/greeting-card-for … uge-beer-fan.html
В нета има урочета за така нар. magical card, но ще ти трябва и някакво печатче/картинка

Ако пък имате общи снимки, може да направиш такава кутия (виж втората и третата снимка):
http://dannyscrafteria.blogspot.com.co/2015/05/farewell-party.html
На гърба има послание от всеки, но може да е някакъв стих или рисунки от момчетата. Режеш кръгове, от едната страна залепяш снимката, от другата каквата декорация решиш. Свързваш ги с панделка помежду им. Кутийката може да е правена по размера на кръга или да си купиш готова и по нея да изрежеш кръговете. Важното е кръговете да ги свържеш с капака на кутията, за да може като се отвори да се изтеглят. Долният край също е свързан за дъното на кутията. Може и да не е в кръгла форма, всъщност всякаква форма става.
Ако нещо ти хареса, мога на ЛС да ти обясня по-подробно.  Peace

# 124
Здравейте. Бях си забравила лаптопа в Стара Загора при родителите ми и затова не съм писала скоро. Но ви хвърлях по едно око от телефона  Simple Smile.
Спи ми се, ама трябва да изчакам до довечера.
 Гого след близо месец вкъщи днес го пратих на ясла и ми се обадиха на обяд, че е с температура.  newsm78 Водих го на лекар, каза, че е  с леко зачервено гърло. Сега няма температура и гледа детски песнички. Баща му също е болен. Дано аз удържа фронта.  Praynig

Мими, честити ви крачета. Сега започва интересното  Simple Smile
ЗА всички  Hug

# 125
Здравейте момичета.Честит Ви Трифон Зарезан!!! Миито,честити Ви крачета,дано да са послушни и да не правят много бели.Хубава седмица Ви пожелавам.

# 126
  • при късмета
Здравейте!
Мими, честити ви ходещи крачета! Да са здрави и бързи и да откриват света.
Смърфи, тези гадове комарите са напаст, трудно е да се опазиш. Дано нещо проработи
Ста ди, да се оправяте бързо
Плами и за нас да топнеш в басейна
Писе, видях минцухарчето, да видим моите кога и дали ще цъфнат

Цял ден тичам насам натам, ходих да се оправям с общината. Уж била отпаднала дублираната партида, след като са изпратили съобщенията, да видим догодина дали пак ще се мятам на метлата.
Шефа беше зачислен на баба си, като се прибрах към тренировките го помъкнах, после вечеря, сега сядам. Чакам ги да се изкъпят и да легнат и окончателно изключвам за днес, че съм на крак, буквално не съм сядала от 11ч.
Още щях да пиша, но и във ФБ пиша съобщения, а този пост от половин час  ooooh! После като дойда.
А, исках да напомня на липсите да се появят Люска, пак те няма дълго време. Вио и тя зачезна.
Гушки на всички, ще дойда после за по чаша вино

# 127
Аз съм тук, ама не ставам за компания. Дребните и двамата са болни - кашлици, сополи, рев, безсъние, искамбира, пак сополи и пак кашлици и още малко безсъние за разкош. Щастие.

# 128

Добро утро!
Честит Петльовден /за тези които го честват, че с тези тълкувания на Бг историята..../.
Да са ви здрави момченцата!
Мими давай да правим прощапулник!
Вио бързо оздравяване на всчки  Hug Кога се връщаш на работа?
Писе при нас само кокичетата са цъфнали.
Мако дано повече проблеми да нямаш с имота!
Смърфи красота!
Ангелче не зная дали от слънцезащитните кремове се създава проблем, но е доказано, че слънчевите лъчи водят до рак на кожата и до пердетата на очите. Тук от края на февруари започват да изпращат писма от училището да мажем откритите части на децата с висок фактор и с действие 8часа. Като млада лицето ми ставаше направо "маймунско" от петна през лятото. Сега ползвам винаги дневен крем със защита и не съм получавала петна. Другото важно нещо е добри слънчеви очила, които се носят и зимата - за профилактика на пердетата. Аз не бих разчитала на натурални масла да защитават кожата на детето - много малък фактор притежават.
Днес у дома сме на пилешко - мама ще коли петела!
Хубав ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 129
  • при късмета
Добро утро!
Да са здрави всички момчета!
Вио, бързо да се оправят дребните, че много лошо да са болни заедно
Грее слънце при нас и ще се разходим с шефа

Хубав ден на всички  Hug

# 130
  • Великобритания
Мерси момичета ,
Лейди първо ще направя само питка , прощъпулника по натам като почне да си ходи по свободно , че засега е доста плаха , и все пак предпочита да пълзи честно казано , по лесно ѝ е определено
иначе вече се забучи един път по нос , ама не се отказва де хахха
баща ѝ е много щастлив и не спира да я хвали и да я снима , а аз само в началото много се зарадвах , сега ми е свито да не се пребие някъде
нищо не ми идва на ум какво да готвя .. newsm78
нещо пилешко сякаш ми се хапва , отивам на разузнаване до фризера ххах

# 131
Мими, честити ви ходещи крачета  Hug Ние на Дея още не сме правили прощъпулник Embarassed С Ванко бързахме и му направихме веднага докато проходи - още не беше стабилен, ама нали трябва да се спази традицията... Crazy Сега с малката отдавна се каним, ама все не идва ред на нейния прощъпулник. Да видим кога ще запретна ръкавите и ще омеся една питка, че направо е срамота.

# 132
  • при късмета
Аз традицията с петела изобщо не я знаех, до миналата година, пак Калинка беше пуснала мисля информацията.
Шефа обаче, явно има вграден календар, поиска фрикасе за вечеря, та ще сме по традиция. Мъжа ми и той много обича, но аз не го ям и ще си измисля друга вечеря. Шефа сега чака да се свари пилето, че да му дам кожичките.
Много хубава разходка си направихме сутринта. И със зимно яке за догодина се сдоби.
Мими, бързо ще стабилизира походката, щом вече е тръгнала.
Вио, как са децата?

# 133
Ма ко по нашия край винаги се е правело - дори и по соц-а, пък и моите баби бяха родени в началото на миналия век и си живееха на село. Старите традиции се позабравят с унищожаването на селата, но е нормално.
Вио давай да орисваме малката - да ѝ направим и онлайн прощъпулник! Как са дечковците? Оздравявате ли?
Мими у дома пилешкото се пече - никой не яде готвено...
Хуквам да прибирам малкия. Днес носи един кашон с карти ю-ги-о и изстрелващи дискове...Беше му голяма мания и игра, но тук няма дете, което да я играе...Сега в училище видял едно от специалните деца, 2г. по-малко от него с такива карти. Поговорили и детето споделило, че много ги харесва. Сина ми говорил с учителката на това дете, тя с майката и казали, че с удоволствие ще приемат нашите неща. Сутринта малкия хем ги носи, хем му е кофти...знае, че вече не играе с тях, но му е свидно..
Чао до следобедното кафе  Joy

# 134
Здравейте милички.Вио,да се оправят бързо дечицата,че си тези болести е много гадно.Лейди,браво на момчето,взел е решение като голям човек,щом не играе вече с тях е зарадвал друго дете.Аз да се оплача, Светли пак започна със злоядият си период,от две седмици кара само на кисело мляко,бисквити и банани ooooh!,днес сефте хапна 5 лъжици леща,не знаем вече какво да го правим това дете с яденето,почти на три е,а тежи само 14кг.За утре сме планува ли да ходим на пикник на Роженския манастир,че много хубаво време.Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт