Давам го отпускарски , ама къща която като че ли сама се разхвърля вечно гладни деца , а и болни при това , не знам доколко ще се насладя на отпуската.
Сглобих и аз като Смърфиетка едни сарми , надявам се за два дни да ни стигнат, децата поръчаха да купя питки за такос те сами си измислят с какво да ги пълнят та и през Лидл минах.
Сега ще простра последната вчерашна пералня и то ще стане време да прибирам дребния.
Смърфиетка имам за задача да направя картичка за един приятел, мъжа ми му приготви подарък ( вече няколко месеца го дяла) ,но поръча и картичка да има.Това е човек който без значение колко е часа и къде сме се е отзовал и то неведнъж.Последно тръгва да ни помага на връщане от Приморско в 22 ч. Та картичка за благодарност, приемам идеи.
плами76 приятна ваканция

pisenxeto прати малко топлинка насам една мъгла е ....

Водих го на лекар, каза, че е с леко зачервено гърло. Сега няма температура и гледа детски песнички. Баща му също е болен. Дано аз удържа фронта. 
После като дойда.
Сега с малката отдавна се каним, ама все не идва ред на нейния прощъпулник. Да видим кога ще запретна ръкавите и ще омеся една питка, че направо е срамота.