Отговори
# 660
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy тъкмо сега се удивлявах на умотворенията  Mr. Green ooooh! ooooh!
Кенан на Берен и на мен ми е грозноват, но щом тя си го обича, коя съм аз да казвам каквото и да било ? Пък от интервюто личи, че е начетен и интересен мъж, а с каква любов говори за жена си  #Crazy Сега не се чудя какво му е харесала Берен  Wink Много ми хареса и как говори за Фарах и Керем ... тези млади хора покориха и мен. Ако не сте гледали филма "Ако забравя, прошепни ми " горещо ви го препоръчвам, невероятен е!
Бу  Hug ами сигурно се мислят за неземни красавици, които нямат кусури  Mr. Green Рускините не знам как изглеждат, но някои от форума съм ги виждала  Mr. Green
За тази прелестна снимка

се пише следното
Скрит текст:
Поздравления Башак...само така... в тъмницата да не се види ботокса, фалшивите усмивки и любовта в очите...затова  картинката е подсилена с цитати от стихотворение...съвсем сериозно за мен башака дава грешки...имам чувството, че е качила киво на пиедестал и цял ден му се кланя...с такава жена един мъж няма за какво да се напряга...може и това да е причината за  избора на Къванч...и вместо Башака да не излиза от леглото един ден след сватбата, тя не излиза от социалните мрежи...лайкчетата на тая снимка обаче говорят за катастрофа с рейтинга на Къванч след сватбата...досега всяка снимка на киво за няколко часа събираше 100 хиляди лайка...общата снимка с Башак от най-щастливия им ден за 17 часа - 20000 лайка...значи от 100000 подкрепящи само 20 % подкрепят сватбата с башак...ние от отбора на майката сме мнозинство дами..
Какво да кажа повече  newsm78  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 20:40 от queen_fenka

# 661
  • София
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy тъкмо сега се удивлявах на умотворенията  Mr. Green ooooh! ooooh!
Кенан на Берен и на мен ми е грозноват, но щом тя си го обича, коя съм аз да казвам каквото и да било ? Пък от интервюто личи, че е начетен и интересен мъж, а с каква любов говори за жена си  #Crazy Сега не се чудя какво му е харесала Берен  Wink Много ми хареса и как говори за Фарах и Керем ... тези млади хора покориха и мен. Ако не сте гледали филма "Ако забравя, прошепни ми " горещо ви го препоръчвам, невероятен е!
Бу  Hug ами сигурно се мислят за неземни красавици, които нямат кусури  Mr. Green Рускините не знам как изглеждат, но някои от форума съм ги виждала  Mr. Green
За тази прелестна снимка

се пише следното
Скрит текст:
Поздравления Башак...само така... в тъмницата да не се види ботокса, фалшивите усмивки и любовта в очите...затова  картинката е подсилена с цитати от стихотворение...съвсем сериозно за мен башака дава грешки...имам чувството, че е качила киво на пиедестал и цял ден му се кланя...с такава жена един мъж няма за какво да се напряга...може и това да е причината за  избора на Къванч...и вместо Башака да не излиза от леглото един ден след сватбата, тя не излиза от социалните мрежи...лайкчетата на тая снимка обаче говорят за катастрофа с рейтинга на Къванч след сватбата...досега всяка снимка на киво за няколко часа събираше 100 хиляди лайка...общата снимка с Башак от най-щастливия им ден за 17 часа - 20000 лайка...значи от 100000 подкрепящи само 20 % подкрепят сватбата с башак...ние от отбора на майката сме мнозинство дами..
Какво да добавя повече  newsm78  ooooh! ooooh! ooooh!

Фенче  hahaha hahaha hahaha разбирам ги, че харесват маминка, те са същите отровни змии и биха постъпили по същия начин със своите синове и снахи   

# 662
Бу  Hug навярно ...
поздрав с нещо на френски Laughing Че ми хареса ...

# 663
  • София
Куинче - много е хубава песента, а Kendji много го харесвам, аз от около месец съм на френска вълна, та тая песен ми е влязла стабилно в главата.  Има слухове, че Ойкю влиза в Кьосем ще го играе порасналата сестра на султана

# 664
Фену Heart Eyes, и аз съм ги виждала Mr. Green
не е лошо парчето Peace

менюто от ресторанта, го е публикувала Мелиса, значи и тя е била в Париж, почти със сигурност Peace

интерсна актриса(Нехир Ердоан), кво ще кажете за партнърка на Киво Simple Smile

БУ, нашата любимка ще има РД скоро Wink

ха, интересно за Ойкю Peace Grinning

# 665
Куинче - много е хубава песента, а Kendji много го харесвам, аз от около месец съм на френска вълна, та тая песен ми е влязла стабилно в главата.  Има слухове, че Ойкю влиза в Кьосем ще го играе порасналата сестра на султана

И на мен много ми хареса това момче  Peace
Така ли ? Ще ме накараш да го загледам и Кьосема  Joy Joy Joy заради нея изгледах КПА на инат ooooh!
Айре  Heart Eyes не е лошо момето  PeaceТи ли ни я предлагаш или се говори нещо  newsm78  Яд ме е за Елчин, но аз и не очаквах да играе с него след Ашка.

# 666
Куинче - много е хубава песента, а Kendji много го харесвам, аз от около месец съм на френска вълна, та тая песен ми е влязла стабилно в главата.  Има слухове, че Ойкю влиза в Кьосем ще го играе порасналата сестра на султана

И на мен много ми хареса това момче  Peace
Така ли ? Ще ме накараш да го загледам и Кьосема  Joy Joy Joy заради нея изгледах КПА на инат ooooh!
Айре  Heart Eyes не е лошо момето  PeaceТи ли ни я предлагаш или се говори нещо  newsm78  Яд ме е за Елчин, но аз и не очаквах да играе с него след Ашка.

аз я предлагам hahaha
тя май не си пада по сериали Peace
мило за КПА, тряяя ни дадат медали hahaha

след малко ще сме в Анталия Party

# 667
  • София
Куинче - Няма никакви твърди факти за това коя ще му партнира, говорят много за Ханде Доандемир  Heart Eyes говорят и за Елчин, за която се носят слухове, че отново се връща към Ай Япъм след края на Ашка.Напоследък усилено говорят, че  Дамла Сьонмез ще е негова партньорка:
Скрит текст:

На която и да се спрат ще съм доволна, харесвам ги и трите, с Аслъ Енвер също може би ще си паснат. Надявам се до лятото да знаем, коя ще е късметлийката, а може и някоя друга кандидатка да се появи.

# 668
Те и на Адриана Лима сигурно ще намерят рускините кусур.

Joy

Бу, ти да не си гледала Канал Д тази сутрин. Точно това казаха по повод коментарите за Башак. Че и Адриана Лима да застане до Къванч пак ще я оплюят.

А пък по повод твърденията, че майка му не харесвала снахата, казаха "Има майки, които няма да харесат и Кейт Мидълтън за снаха. Ще започнат да говорят: "Не виждаш ли каква е кльощава, ще се счупи, краката й са като щеки."  Joy Joy

# 669
  • София
Те и на Адриана Лима сигурно ще намерят рускините кусур.

Joy

Бу, ти да не си гледала Канал Д тази сутрин. Точно това казаха по повод коментарите за Башак. Че и Адриана Лима да застане до Къванч пак ще я оплюят.

А пък по повод твърденията, че майка му не харесвала снахата, казаха "Има майки, които няма да харесат и Кейт Мидълтън за снаха. Ще започнат да говорят: "Не виждаш ли каква е кльощава, ще се счупи, краката й са като щеки."  Joy Joy

Варне не съм ги гледала, ама виж, великите умове как мислят еднакво  hahaha hahaha hahaha, шегата настрана, за мен Адриана Лима е символ на женската красота, невероятно прекрасна ми е  Heart Eyes но съм сигурна, че маминка и съседките и на нея могат да намерят кусури - цъ, не е за нашето семейство, прекалено красива е ще го заслепява  hahaha

# 670
Бу  Hug на мен единствено Хандето не ми харесва от тези трите. Дамла не е лоша на вид, не я знам само каква е като актриса  newsm78 А Елчинка ми е любимка  Heart Eyes но май няма да ме огрее  hahaha
А вие знаете ли, че едно време се носеше слух, че Киво е свалил и Адриана Лима ?  hahaha Не зная дали е истина, но и за мен тя е много красива. Ооо, изобщо не мисля, че съседките и маман ще кажат за някоя , че е прекалено красива за него  Joy Joy Joy И на Адриана Лима ще и намерят кусури, сигура  Mr. Green
Айре  Heart Eyes хайде в Анталия ... Приятно гледане!  Hug
 Joy Joy Joy Joy тая па Джемре си мисли, че всички познават нейния Гюней  Mr. Green

# 671
  • София
Бу  Hug на мен единствено Хандето не ми харесва от тези трите. Дамла не е лоша на вид, не я знам само каква е като актриса  newsm78 А Елчинка ми е любимка  Heart Eyes но май няма да ме огрее  hahaha
А вие знаете ли, че едно време се носеше слух, че Киво е свалил и Адриана Лима ?  hahaha Не зная дали е истина, но и за мен тя е много красива. Ооо, изобщо не мисля, че съседките и маман ще кажат за някоя , че е прекалено красива за него  Joy Joy Joy И на Адриана Лима ще и намерят кусури, сигура  Mr. Green
Айре  Heart Eyes хайде в Анталия ... Приятно гледане!  Hug

Дамла е мнооого добра, последния и сериал беше с безумен сценарии, но пък тя изигра перфектно всички шизофренични помисли на сценаристите. 

# 672
Бу  Hug щом казваш, доверявам ти се. Много ми е любопитно коя ще му изберат ...
това видео май не го гледахме  newsm78

# 673
Цитат
На мен ми е неудобно, когато трябва да последвам някой интересен за мен човек, камо ли да коментирам постове, снимки и т.н, още повече със злобни коментари при положение, че не познавам човека...

Ей това ми е най-голямата чуденка тия дни, пък и не само тия и се сетих като прочетох поста на Мис 60. Що за човек трябва да си, за да станеш рано-рано, още неотворил очи, защото тук имаше такива случаи даже и в неделя сутрин, и да почнеш да сипеш жлъч и обиди, или да отидеш в профила на някакъв човек и да му напишеш най-грозните и огорчаващи думи, за които се сетиш. И не може ли просто да кажеш, че не ти харесва Башак, ами задължително трябва да подчертаеш, да повториш и потретиш че е "тетка, скумрия, стафида, вещица" и прочие.
Тия дни е много популярен въпросът "Като се погледнеш в огледалото какво виждаш?" Какво ли наистина виждат хора, които не изпитват никакво неудобство да употребяват думи, които нараняват и обиждат?

# 674
  • София
Цитат
На мен ми е неудобно, когато трябва да последвам някой интересен за мен човек, камо ли да коментирам постове, снимки и т.н, още повече със злобни коментари при положение, че не познавам човека...

Ей това ми е най-голямата чуденка тия дни, пък и не само тия и се сетих като прочетох поста на Мис 60. Що за човек трябва да си, за да станеш рано-рано, още неотворил очи, защото тук имаше такива случаи даже и в неделя сутрин, и да почнеш да сипеш жлъч и обиди, или да отидеш в профила на някакъв човек и да му напишеш най-грозните и огорчаващи думи, за които се сетиш. И не може ли просто да кажеш, че не ти харесва Башак, а ми задължително трябва да подчерташ, че е "тетка, скумрия, стафида, вещица" и прочие.
Тия дни е много популярен въпросът "Като се погледнеш в огледалото какво виждаш?" Какво ли наистина виждат хора, които не изпитват никакво неудобство да употребяват думи, които нараняват и обиждат?
Варне тъй като съм пробвала да споря и да говоря с подобни индивид, такива във форумите казват: Ми тя не ме чува, не разбира не знае, че я плювам, та може да си я плювам на воля.... Що за мислене  и поведение.

Общи условия

Активация на акаунт