Искам да кажа ... (70)

• 54 159
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Влезна, ама не питайте как...сваляха рамките на вратите  ooooh! ooooh! и все пак ще викам тапицер , малко се одра от долу....ама се одра.  Tired Tired Tired Дивана дойде разглобен , ама е с големи възглавници, а вратите ни са нестандартни, по-малки, поръчване от не знам си къде...... ooooh! ooooh! ooooh!мина, ама ще пия нещо силничко тая вечер, със сигурност!

# 136
Важното е, че е минал, пийни си едно, ще ти правя компания, за да се приспя. Защото утре трябва да съм навреме, а така си правих сметките пак за малко по-дълго излежаване, защото сега ми е паднало  Crossing Arms

След малко ще се вдигна да си направя една здравословна салата. А напоследък ми се върти в главата седмичен режим с два дена вегетарианско меню, един веганско и другите месни. Не искам да ставам вегетарианка/веганка, просто така, за да намалим месото и от другата седмица мисля да го направя.

И до пощата ходих, та как не ударих с чантата един охраител, който се беше филмирал до степен да се мисли за охрана на мутри - то държание, то език  Stop Една жена го зачекна, тоя като започна да я храни... ама аз както не съм спала, познайте какво му се стовари на главата. Но ще го похваля и на шефовете му, длъжна съм  Flutter

# 137
  • Варна
Добра ви вечер...и  аз вече съм наздраве, cheers
без да е минавал голям диван през вратите.
Звезден^Прах  Hug

buni честит ти рожденик!

Скрит текст:
Интересен ден имах... на 10 хайвана от кол и въже,
да им решавам проблема, щото видители голям срам
да вдигнат телефона и да се разберат с Общината.
Така се разфучах, че не се усетих, как започнах
откровено да заплашвам и да търся с поглед винкел,
насред новите им павета. Мишки пълни! После аз съм
имала топки, те пък са си чисти вагини! Баста!
Исках да си кажа!

# 138
  • Ямбол
Аз пих чаша червено вино и вече съм готова да си лягам.
Но ще си почета книжка първо.

Много олимпиади, много състезания. Утре малката е на олимпиада и ще ставам рано да я изпратя. Големият е в петък и в понеделник. Малката има и в събота и заради нея няма да мога да отида на планувана хижа, ще ходят само мъжете. Добре че мен не са ме сложили през ваканцията квестор и този път вече смятам да почивам максимално. Трябва и една програма да разучавам, но то ще е между другото.

# 139
И аз пих чаша вино, всъщност 2 чаши вино, но пък за сметка на това направих за вечеря патешко магре, моите хора много го одобриха и аз съм супер супер горда от себе си  Laughing Laughing Laughing

И като за капак днес ми излезе херпес, нито ме е сърбял, нито ме е болял - изведнъж херпес. Мразя херпесите #2gunfire

# 140
За херпеса си купи Фенивир, минава по- бързо. Оправих си водата и съм на чаша червено вино. Честит рожденик.

# 141
  • Ямбол
Никога не ми е излизал херпес. Явно не нося вируса в кръвта си.

# 142
Преди 2 години, след един грип с висока температура, половината нос сякаш ми го нямаше. Толкова голям херпес не бях имала Shocked

# 143
За херпесите ме наплашиха, че никога не е късно да се сдобиеш.

# 144
http://rutube.ru/video/366df7464f34b82bd1e0f5be5e067455/

Поздрав от местата, по които наистина снегът е мечтано чудо! В 7ч. тази сутрин беше удивително да вървиш през парка за работа...все едно,че влизаш в приказка.Жалко, че беше за кратко!

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 22:25 от Светкавица

# 145
Той почти по рождение се предава тоя херпес.

# 146
Никво вино не можах да пия, дори не можах да вечерям, детето пак повърна и го водихме до клиниката. Оказа се ангина и от там е цялата работа  ooooh! ooooh! ooooh! сега ще е на каши и пюрета като малко бебе , докато не се успокои гърлото  Tired Tired Tired

Херпес никога не ми е излизал. На мъжът - периодично, но не ми се прехвърля, явно е до имунна система

# 147
Сандич, мерси, сложих си Фенивир и чакам да се махне, ама май нарастна Sad Наздраве на теб. С херпес се сдобих по супер тъп начин. Бях на зъболекар за вадене на мъдрец. Получи ми се раничка в края на устата и по същото време една колежка с която ползвахме общ компютър беше цъфнала с херпеси, отделно че времето беше такова, минусово и ми се появи и на мен херпес. След това още веднъж-дваж ми се появи и забелязах, че основно при стрес излязоха, сега пак е малко напрегнато Sad

# 148
  • В Космоса
Иискам да кажааа... Янтра да не чете - любим човек си отиде от гадния рак, мамка му! Cry Cry Cry

Гадост, гадост! Къв е тоя рак ве? Баси отврата! Sick

# 149
Акаша  Hug Много съжалявам!

И аз се сдобих с хепрес, явно най- накрая мъжът ми ме е заразил. Огромен е и зверски ме боли  Cry

Общи условия

Активация на акаунт