Искам да кажа ... (70)

• 53 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро!
Акаша, много съжалявам  Cry

Решихме през почивните дни около 3-ти март да се разходим до Шипка и околностите. Можете ли да ми препоръчате хотел в Шипка, Казанлък или нещо друго наоколо. А и да нахвърляте места, които да посетим

# 151
  • София
Ние преди години си направихме една много хубава екскурзия там - на отиване минахме през Казанлък, разгледахме гробницата и обядвахме там, после продължихме през прохода Шипка и се качихме на Шипка и в късния следобед пристигнахме в Габрово, където нощувахме в едно семейно хотелче Хитър Петър и то ни остана после за база. Много чисто, хубаво, с дворче, чудесно младо семейство собственици, с механа и чудни бабини закуски сутрин.
Оттам ходихме в Етъра, в музея на хумора в Габрво; единия ден ходихме към Дряново - манастира и пещерата; в Боженци ходихме, Трявна също е близо, но то си е за отделна почивка там направо Simple Smile А в деня ни за връщане се прибрахме през Търново, където прекарахме няколко часа.
Много добре ни се беше получило, каним се да го повторим маршрута с дребната, че тогава нея я нямаше още  Laughing Ноо ... не бих го препоръчала за март месец, определено е за лятото там.

# 152
  • sofia
Акаша, съболезнования.

blackcat6, и на майка ми, когато е под стрес ѝ избиват херпеси. Отделно при спаднал имунитет.
А една приятелка следствие на стрес се сдоби с едни екземи, едвам ги излекува.

Звезден прах, да му минава бързо на детето.

А аз днес трябва да протоколирам почти три-часова говорилня от вчера. Не вземат предварително да се разбират тия хора...

# 153
  • София
Благодаря, Бърди! За майските празници викаш да го оставим, а? Thinking И аз малко се колебая дали няма да е твърде студено.

# 154
  • София
Моят мъж миналата година и за майските не се нави  Laughing
За студените месеци - само Сандански Simple Smile Интерхотела са пуснали оферти за почивните дни (но не знам дали имат толкова големи стаи като за вас Simple Smile)

# 155
  • Sofia
Разписвам се и аз в 70тата тема...нямам много за казване,всъщност  Whistling

Вирусът на херпес симплекс имам от дете, голяма гадост  Twisted Evil.Тогава нямаше и с какво да мажем, с паста за зъби  Crazy.Сега си имам винаги поне два крема,като съставката е все една и съща-Ацик/ловир. Пила съм и на таблетки.Само да усетя и почвам мазането,пресичам го одма със Зовиракс, Ацик или Фенивир.

Хем ми се започва работа, хем като претегля възможностите и ... Thinking.Домашните не са ентусиазирани никак от такава алтернатива  Whistling.

Акаша, съболезнования!

Нощувка около Шипка е възможно и в Павел баня, но там хубавите хотели са резервирани от преди месеци  newsm78.
Предстоящата ваканция ще мине като за ден съм сигурна. Хем,че не планирахме пътувания.

# 156
  • София
Скрит текст:
Моят мъж миналата година и за майските не се нави  Laughing
За студените месеци - само Сандански Simple Smile Интерхотела са пуснали оферти за почивните дни
(но не знам дали имат толкова големи стаи като за вас Simple Smile)
Това се оказва голям проблем напоследък. Много ни ограничава настаняванията  Confused Ще погледна какво предлагат. Благодаря!

# 157
  • До морето
Onna,  оставете я Шипка за по- топло време. Голям студ е там и остави студа, ами и почти винаги има жестока мъгла и нищо няма да видите. Иначе Габрово, Трявна, Дряново, Търново са ми любими дестинации. Ние винаги спим в Трявна - там има хубави хотели.

Звезден прах, какво му има на детето? Защо повръща?

Акаша, съболезнования  Sad

Пратих баткото на градина и чакам пак лекарката вкъщи да види малката, че тези сополи не минават и не минават, ще се гръмна вече  ooooh!

# 158
Акаша, съболезнования.

На Бърди маршрута го препоръчвам за хубаво и топло време - лятото, началото на есента. Аз сигурно съм от малкото хора, които не харесват Трявна, но това си е мое мнение.

# 159
Не знам тук дали ви писах, ама се оказа че е прекарала ангина и не повръща от корема, а гърлото имала някакви ранички и от там- като дам кисело и по-твърда храна и я дразнят и така....сега ще е на супи и каши, докато не зарасне гърлото .Това било  Tired Tired

Най-кофтито е , че явно острата фаза мина и сега е мега енергична, яде и се играе и се, а е вече 10ти ден вкъщи и издивява. Всяка сутрин става и казва, че иска на градинка, ама не мога да я пусна. Сега баща и ще я изведе малко навън да поиграе, като гледам няма деца пред блока на площадката, които да зарази, че иначе ще подивее вече само вкъщи  ooooh! ooooh!

Новия диван обаче е мега удобен, след като преживях тоя стрес вчера, днес си пия кафенцето на него и му с кефя  Crazy Crazy струваше си нервите, тая вечер смятам да приспя домочадието рани, да си направя и една сангрия и да се опъна с книжка на него , че снощи не можах да изпълня заплануваното......ех мечти, дано се сбъднат скоро  Joy Joy

# 160
  • Пловдив
Аз в Габрово не спя по хотели, честно казано не мога да се сетя какво да препоръчам ей така. Мога да питам пряители, но трябва да зададете някакви параметри - близо до центъра, близо до Узана, близо до Етъра (Етъра е квартал на Габрово, и има градски транспорт, нищо, че последно вървеше на 40 минути....), наличие на спа-ма, големина на стаите, цени, някакви такива. Последно се сещам, че хотел Мак е близо до центъра на града и е нов, откриха го миналата година, та поне няма да е очукано.

Шипка е студена, трябва ви екипировка за планина, ако ще се заседявате на открито. Имайте предвид, че в момента пътят за паметника и стъпалата НЕ са разринати и има сняг и навявания. Много е смешно, защото осветлението работи и от преспите стърчат светнати лампи. Споменаваната от мен Узана всъщност е много наблизо по права линия пеша (не ви съветвам да го правите през този сезон) - времето е същото Simple Smile
Пътят за Бузлуджа през билото също е затворен.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 09:52 от Янтра

# 161
За Трявна не повече от 3-4 часа и то ако седнете да хапнете  Laughing
Много го харесвам, но повече там не мога да изкарам.
Етъра за-дъл-жи-тел-но  Peace

Шипка, гробницата в Казанлък, в село Шипка има хубава църква, може да спрете за 30 минутки.
Хотел не мога да препоръчам. На мен в този район няма хотел, който да ми допада, но не съм и ходила навсякъде.
И както са казали момичетата, тази дестинация е за в разгара на лятото.

Акаша, моите съболезнования.

# 162
  • София
Аз сега го гугълнах този Хитър Петър, дето ние бяхме, той беше малко извън града, по пътя за Етъра (даже май по-близо до Етъра беше), ето го http://bghotelite.com/hotel-hitar-petar.2468_bg
Наистина ни беше добре там, но отново, не знам колко големи стаи може да предложи.

# 163
  • София
Ние сме зиморничави и пишман-туристи, та явно ще го отложим това пътуване за по-топлите месеци. Ще помислим за друга по-топличка дестинация

# 164
Акаша, съболезнования!

Херпес ми е излизал веднъж в ученическите години. Не помня обаче с какво съм го мазала и колко време стоя. Оттогава не съм имала този проблем. Но ечемикът е далеч по-неприятен проблем. Пак като ученичка редувах ту едното, ту другото око. Много дискомфортно и болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт