Искам да кажа ... (70)

• 54 246
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Ямбол
Масово днес училищата само дават бележници и си пускат учениците, а нас ни гърчат до края. Добре, че ми свършиха часовете, та се махнах да не се ядосвам.

# 466
  • Пловдив
А, и нашите учиха до край. Следобед само не са писали в занималнята, а е имало тържество, май защто имат рожден ден в класа.

# 467
Янтра, понеже и моята котка е дългокосместа реша 2-3 пъти на седмица, ама и често подстригвам фитили. Явно трябва всеки ден, но не намирам време.

Гена, мерси 😊

# 468
  • София
Нашите си учат целия ден днес. Още не се е прибрал синът ми.
Мъжът ми също ще ходи с децата на Сурва в неделя. Ще вземе и дядо им за да могат да ги обгрижат. Пък аз като съм сама с тях понякога по цял ден нищо не съм била правела цял ден и съм си почивала. Айде сега да си починат и те малко Twisted Evil

# 469
  • Пловдив
Onna-bugeisha  - да им додам още три деца, да разпуснат съвсем?

# 470
  • София
Янтре, само до София ги докарай.  Wink

# 471
  • Пловдив
Оха!

# 472
  • Mediterraneo

Моите са с 5 години разлика. Малката какви думи знае..., а от скоро рисува "пишка с гърдички",  така оприличава тестисите  Embarassed

Joy Joy Ах, ще ме умориш! Моята малката( и моите са с почти пълни 5 години разлика) беше казала на сестра си- ако харесвам момчета, значи не съм гей!

# 473
Големият е имал само един час днес и са им дали листингите със срочните оценки. Успял е да закове точно на 5.50. Ако и на края на годината е така, ще купуваме обещаното колело...

В неделя мислим да ходим в Перник за Сурва и Минния музей (ако работи).
За ваканцията - ако Златото успее да се освободи поне за 2-3 дни, ще ги води на ски на Картала.
Значи тези почивни дни ще се състои мероприятието. Миналата година ги изпуснахме, но този уикенд се очертава топъл, така че и ние ще сме там, дано Ени не се изплаши, според мен ще й е интересно.
Алечка, весело Hug

# 474
  • някъде ... тук ...
Дребният трябваше да си е и на занималня, но се разбрахме да се прибере след като се наобядва. Вече е написал домашното за ваканцията Crazy Похвали се по вайбъра. Да видим как като се прибера.
По принцип нямат поощрения за успех, но от известно време баткото иска определено колело, което не е хич евтино и условието бе поставено от баща му. Пък и в 9 клас не е време само за реене в облаците.

# 475
  • Sofia
На моя син съм обещала екскурзия в Прага, ако го приемат в ПЧМГ....обаче предвид големият му ентусиазъм за екскурзии  Crazy,това си е наказание  hahaha.Планираме да ходим с мама двете, имаме роднини там, да ги видим и аз се опитвам да примамя и младежа...ама-трудна работа  Crossing Arms.С такъв неустоим стимул, може и да не се напъне на изпита  bowuu.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 18:25 от GeNa

# 476
Голямата - 6,00, не мога да не се похваля  Blush, малката с  една текуща 5-ца за целия срок  Flutter Добри са ми децата, пу-пу, не мога да се оплача...Ох, как ме е яд, че вече не съм учителка  Cry

# 477
  • София
Гена, вземете ме мен в Прага кат не иска детето.  Party
Майтап, майтап, но трябва да започна и аз да се оглеждам за билети на добри цени за Прага. За тая година сме си го драснали в to do списъка

П.П. Само в нашето ли училище нямат срочни оценки Rolling Eyes

# 478
Моля за съвет.  
Купих си страхотна пухена грейка.  Реших, че не ми харесва как мирише и я пуснах в пералнята. ММ  се прибра и като видя какво съм сътворила... ooooh!
Продавачката казала изрично да не се пере в пералня, защото ще стане на топчета.  Не вярвал, че ще я изпера веднага и не ми казал.  Та сега се чудя как да я спася.  Помагайте  Praynig

# 479
  • Ямбол
Нищо ѝ няма, ако е от естествен пух. Ако имаш сушилня я пусни с топки, а ако нямаш, след като изсъхне, я разпухкай смело.
Малката имаше пухено яке, прала съм го многократно, след изсъхване дори само бухва.

Общи условия

Активация на акаунт