Искам да кажа ... (70)

• 54 245
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Лили,  нямам сушилня.  Имам и друго пухено яке,  което съм прала многократно в пералня.  Нищо му няма.  Но на това изрично пише на етикета /ако има кой да чете / да се почиства само на химическо.  Ще откача докато изсъхне. 

# 481
Искам да кажа, че съм ядосана на модератора Тати........тъкмо се нагласих в темата за кафето в ГТ и стана интересна, точен завършек на днешният ден, след като сготвя и изхраня домочадието и той и е ударил катинара  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms егати скуката , дано поне тук да има за какво да се клюкари, че обявявам вечерта за пълно фиаско. Мъжът ми е извикал приятели да гледат мач....не стига, че секс няма да има , ами и картофи трябва да пържа, че и уеджис ги иска  #Cussing out Сега ще го накарам той да си ги реже в тея странни форми

Слагам да се пекат кюфтета и се пържат картофите и се Връщам да чета.....пфууу как ме  е яд сега за оная тема  Rolling Eyes

# 482
  • Пловдив
Искам да кажа, че съм ядосана на модератора Татти........
А недей! Срещу ръжен не се рита Simple Smile

# 483
DiDi§, вероятно нищо няма да й има, със сушилня щеше да стане добре, но и така ще се оправи, както Лиляна ти е казала - разчешай я като изсъхне, споко  Wink

Аз се пробрах и ударих една чаша вино на екс, просто такъв ден имах, че това беше най-малкото  Mr. Green Втората си я пия спокойно, утре отложихме ските, нещо ми се лентяйства, ще направим суши и вечерта ще е резерве за приятели.

# 484
Ох, какво е ГТ newsm78 Не мога да свикна с тоя форумни съкращения Confused
Аз пък излизам по женски, е наполовина де, с приятелки с децата  Peace нищо общо с излизане по мъжки  Mr. Green

# 485
  • Пловдив
ГТ е градски транспорт. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 486
  • Варна
Е, нашите оценки срочните де... не са нанесени.
Що така?! Днес имаха състезание "Таралеж" след
часовете. Учиха си нормално, че и в занималнята
проекти правили. На тема домашен любимец, от
как се е прибрала мрънка да й разпечатам снимка
на котките. То пък една за свяст няма. Като видях
рошкото на Захир, все едно нашата косматка.
http://prikachi.com/images/678/8603678q.jpg
Вчесваме я всеки божи ден, режа и аз фитили, ама
много рядко през зимата. Виж лятото, като беснее из
двора се прибира цялата в осили трънки.

# 487
Сега видях всички котаци, много ми се мачкат, толкова са сладки и моите са ми залипсвали сериозно, мисля в неделя да ги видя, че ще ме забравят как изглеждам  Mr. Green

# 488
Моето не е при мен..дълга история, но си живее много добре дивака!! Той беше много зъл, още като бебенце се озлоби към мен заради неблагоразумието, че и постоянството, които проявих към неговия тоалет, в т.ч ресане и подстригване на огромната му козина и рязане на ноктенцата,та ми отмъщаваше по всевъзможни начини..хапеше ме зверски до кръв, дори по лицето, една нощ ми се стовари със 6-те си кг.на гърдите и ми изкара въздуха..Такива неща Mr. Green Иначе ми е красавец той! Ама лошотия. Сега си имам едно добричко, та чак глупавичко кученце!

Ох, реве ми се...след цяла седмица на работа в 17 ч.завърших със зъболекар. Сложи ми упойка, всичко беше ок, но сега ме пуска и ужасно ме боли там, където е надупчено. Нямам аналгетик и ще се почвам и аз с вино май...

# 489
Ам айде и аз да си покажа косматката  Mr. Green
Скрит текст:

Моя мъж отиде да гледа футбол и се чудя дали да не си пусна филма с Леонардо и мечката. И на мен ми се пийва, ама съм на диета...  Confused

# 490
Дано се оправи.  Че не успях дори веднъж да я понося.  А чаках месец за нея. 
Пратих ММ за торта.  Имам нужда.  Crossing Arms
П.п. Страхотни котки видях.  Направо се изкушавам да си вземем една.

# 491
Ох, реве ми се...след цяла седмица на работа в 17 ч.завърших със зъболекар. Сложи ми упойка, всичко беше ок, но сега ме пуска и ужасно ме боли там, където е надупчено. Нямам аналгетик и ще се почвам и аз с вино май...
Ела при мен, последният път си взех половин аптека  Hug И не взех нито едно, защото не ме болеше...
И аз сега се умилквам за нещо сладко, да ми се вдигне... кръвното нали  Mr. Green

# 492
  • Телиш/Плевен
Напълнихте ми душата с тези пухкавелници! Heart Eyes

# 493
  • Sofia
Не ям сладко от седмица,не дразнете лъва  Crossing Arms

Моята меденка е направо плешива пред вашите  hahaha:

http://www.prikachi.com/images/202/8269202J.jpg

# 494
Гена, ама пък е грация голяма Simple Smile

Аз вечерях торта  Mr. Green Много я харесвам тая диета, ако можеше и да пийна едно уиски...

Общи условия

Активация на акаунт