Искам да кажа ... (70)

• 54 251
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Янтре, котката ти е разкошна  Heart Eyes чак ми се доиска да имам котка.

Лаленце, като му го разказвам и той много се забавля  Simple Smile

Райче, и аз си пожелавам добри момичета за сина ми  Simple Smile

# 451
  • Телиш/Плевен
Както винаги страхотна снимка, Янтра! Heart Eyes Винаги съм си мечтала за такава пуФкава топка, ама с тия моите късокосмести тигри... Crazy Мъжът ми е виновен! Той искаше тигри. Казала съм му обаче, че сега отстъпих аз, ама след години (дано са повечко! Praynig) е негов ред и аз ще избирам. Wink

# 452
  • някъде ... тук ...
...Забелязала съм, че в такива случаи тези въпроси се обсъждат между децата, не се тормозят родителите. Както и че вторите деца в семейството са винаги осведомени за всичко, като се почне от Дядо Коледа и се свърши със секса.
И да са с по-голяма разлика, моите наблюдения са същите Laughing
Дребният онази вечер ми сподели, че си имал гадже. От големия трудно можеш да изкопчиш някакво такова инфо, даже и като беше на възрастта на брат си...

Снимка на Сандо никога не съм успявала да нацеля. Като ви чета, не смятам, че е голяма загуба.

Котакът е страхотен - тъкмо за мачкане.

# 453
Да де, ама моето е едно, няма кой да пита...

# 454
  • София
На Айяла децата май бяха с малка разлика. Забелязала съм, че в такива случаи тези въпроси се обсъждат между децата, не се тормозят родителите. Както и че вторите деца в семейството са винаги осведомени за всичко, като се почне от Дядо Коледа и се свърши със секса.
Моите са с 5 години разлика. Малката какви думи знае..., а от скоро рисува "пишка с гърдички",  така оприличава тестисите  Embarassed
Янтра, страхотна снимка.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 15:43 от buni

# 455
  • дядовата ръкавичка
С малка разлика са моите - под 2 години, но са момче и момиче. Освен това са в непрекъсната война, та се съмнявам да са обсъждали точно тези въпроси.

# 456
  • София
Ооо, Айяла, това изобщо не е гаранция. Моите се бият много често, но стане ли въпрос за простотии, са си най-добрите приятели.

# 457
Рошава хапеща котка-идиотка от мен! (мъж е, сигурно затова е толкова гаден)

# 458
  • Телиш/Плевен
Ооо, Захир, не знам колко е гаден, ама ми иде да го намачкам! Heart Eyes

# 459
Мале, Янтра, на Въглен скоро ще му трябва самостоятелно легло  Shocked

Захир, много ти е хубаво пухчето.

Наработих се аз. Ще тичам по задачи след работа, после и багаж трябва да оправям.

# 460
  • Sofia
Янтра и Захир,  чудни пуфльовци  Flutter.
От един час се уговарям да се разшетам  Mr. Green,ама не е спешно  Whistling.
Сутринта закарах младежа на училище и след час ми се обади,че ги пускат да си ходят,който желае...само дето се овиквахме на ставането  Crazy.
Както винаги уикендът ми ще бъде по-натоварен и социален, от делничните дни  Crazy.

Алечка, хубава почивка в планината Peace

Как ще прекарват децата ви ваканцията?

# 461
  • Пловдив
Захир, я дай съвет - колко често го решеш? Пише "всеки ден", ама.... 2 пъти в седмицата горе-долу успявам, понякога 3. И онзи ден му отрязах едно сплъстено място на корема.

Много ми харесва какъв е карамелен на Захир кота.

# 462
  • Ямбол
Янтро, завиждам ти за котката, пък. Crossing Arms

# 463
  • някъде ... тук ...
Големият е имал само един час днес и са им дали листингите със срочните оценки. Успял е да закове точно на 5.50. Ако и на края на годината е така, ще купуваме обещаното колело...

В неделя мислим да ходим в Перник за Сурва и Минния музей (ако работи).
За ваканцията - ако Златото успее да се освободи поне за 2-3 дни, ще ги води на ски на Картала.

# 464
Големият е имал само един час днес и са им дали листингите със срочните оценки. Успял е да закове точно на 5.50. Ако и на края на годината е така, ще купуваме обещаното колело...

Моята на 5.60  Mr. Green
Ама аз обещания за успех не съм давала. То си е за тях.
Важното е, че по физическо се е разминала с 4-ка. При три 2-ки текущи оценки, пак си е успех.
Сбръчква ги господина, но аз съм доволна. Тичат и скачат като гламави по цял час  hahaha
Лошото е, че пак заговориха за намаляване на часовете по физическо.

Общи условия

Активация на акаунт