Искам да кажа ... (70)

• 54 258
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • дядовата ръкавичка
Вчера се прибира от училище и казва: "Днес гледахме секс в you-tube, M...... ни го пусна на телефона си, дали да си пусна сега пак, че там не виждах добре"  Sick.
Joy
Моите никога са ме разпитвали така открито, като изключим щерката в първи клас, ама това не го броя.
Успешна и лека операция!

В суеверия и магии не вярвам, макар че понякога животът се опитва да ме опровергае.

# 436
В момента започнах книгата Битие/фантастика/- изключително интересна за мен и поставя точно подоби въпроси за случайността във Вселената   Peace

# 437
  • Варна
Успех на двете buni  и emailisita.  Hug

За операции и подобни здравословни интервенции съм
се допитвала до астролог. За секциото на най-малкия
също. В  суеверия, като петък 13,осоли бебето, и т.н.
бабини деветини не вярвам. Казах си!

Много ми хареса последното изречение в поста на
Звезден^Прах .

Цитат
времето не го виждам като права линия, а като затворен цикъл- няма начало, няма край, просто периоди.
Peace

# 438
  • София
Лаленце, точно за нещо такова си мислех.
Тарталетка, момичетата са по-схватливи, веднага разбират всичко, иначе и аз отговарям подробно на въпроси, ама явно не достатъчно подробно  Grinning

# 439
Бъни, успех с операцията.

# 440
Бъни, на моите момичета преди време им купих книжката Какво става с мен.
Ето го момчешкия вариант:
https://www.book.store.bg/p15636/kakvo-stava-s-men-kniga-za-vsia … e-aleks-frif.html

Много разбираемо е написана. Далеч не всичко има вътре, но поне задават по-правилните въпроси  Wink

# 441
Ох, помня сина ми в първи клас ли беше в предучилищна ли, не помня с точност, но една вечер се прибира се и започва да ми обяснява. Мамо, днес като говорих с Ина, така ме заболя корема, ама много започва да ме стяга. Аз питам е как така, да не си бил гладен - той "Не", аз продължавам, да не ти се е ходило до тоалетна, той "Не, мамо, ами ей така, отвътре, не мога да обясня, като стягане". Аз се сещам какво е, защото той като се прибереше все за Ина говореше и му казвам - Ами хубаво, като толкова те боли корема, спри да говориш с нея. И той - ама мамо, той не ме боли с болка, ами ме стяга и гъделичка  Laughing Laughing Laughing

# 442
  • Телиш/Плевен
Ха, какъв съвпадък! За суеверия си говорите и точно си отварям ФБ и ми изкача спомен, публикуван на днешната дата преди година, по темата Simple Smile

hahaha Joy
При мен пък това е спомен от вчерашната дата, само че съм го публикувала като статус. Mr. Green

Аз не вярвам в повечето суеверия, но си имам две-три, колкото да не е без хич, както се казва. Joy Нося и червен конец, но го спечелих от една тема тук като бях бременна (всъщност тогава точно четох някаква статия за червения конец и бременните и видях темата и си казах, че ще ми дойде много добре, ако спечеля и то взе, че стана Laughing). Бебето не съм го пазила 40 дни и дрешките му винаги са били на простора по тъмно, ама изобщо не съм ги мислила тези неща. Та при мен е малко избирателно това със суеверията. С времето съм се убедила, че не бива да се прекалява с нищо. Вманиачи ли се човек, тогава става лошо.

blackcat6, много сладка история. Heart Eyes

# 443
  • Пловдив
Ха, какъв съвпадък! За суеверия си говорите и точно си отварям ФБ и ми изкача спомен, публикуван на днешната дата преди година, по темата Simple Smile

Ако черна котка ми пресече пътя - да не съм си я взимала у нас Simple Smile

Е аре ся с тия бебешки дрешки - ми нощем ги суша, цената на електроенергията пада нощем.

# 444
Верно Янтре, как е Въглен. Пусни някое кадро, сигурно вече е станал огромен. Мисля следващия месец да водим нашия юнак при доктора, понеже почна да нервничи и да се спуска към вратата, време му е.
Скрит текст:
И друго го питах - за първи път от толкова години гледане на животни - и котки и кучета ми се пада котка с ...хм метеоризъм Rolling Eyes Ама не се чува, само замирисва и то така, че чак ти подлютява очите. Малко, а много зловонно, пущината. Докторът вика няма страшно, значи е здрав. Нима другите ми котки не са били, не помня такова нещо, почти няма ден да не фушне и да ми осмърди душата. Хем като го пиша ме досмешава, хем ми се иска да го израсте. Нито каза смяна на храна, нито нищо, добър признак било.

# 445
Янтра, то само на простора е грях бе, в сушилня не важи  Heart Eyes

blackcat6 , голям сладур твоя, пожелавам на щерките си такива момчета  Heart Eyes

# 446
  • Пловдив
Въглен, от преди 2 дни - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12512 … 2&oe=5731ED19

Още няма годинка Mr. Green

# 447
Божке, рошава пума! Mr. Green

# 448
Сега се сетих, че не трябва да плетат, да не се роди бебето с  усукана пъпна връв /не че някой се е разплел сега де, ама предупреждавам  Wink
Има по-съвременен вариант: бременните не трябва да прескачат кабел, да не се оплете пъпната връв  Grinning
Но пък това ми напомни, че докато бях бременна с първото дете си изплетох три шапки, сега ако се сетя къде са, мога да си ги нося.

На Айяла децата май бяха с малка разлика. Забелязала съм, че в такива случаи тези въпроси се обсъждат между децата, не се тормозят родителите. Както и че вторите деца в семейството са винаги осведомени за всичко, като се почне от Дядо Коледа и се свърши със секса.

# 449
  • София
Жаки, ето я млечната майонеза:

100 мл прясно мляко
200 мл олио
1 щипка сол
1 ч.л. лимонов сок
Приготовление
Слагат се в тясна, дълбока чаша и с пасаторът бавно се изтегля нагоре.
Ако не ти се сгъсти от раз, добавяш още малко лимонов сок и пак с пасатор.
Не съм сигурна обаче, че с блендер ще стане.

Аз изпуснах Сандо, ще го видя някой следващ път Wink

Общи условия

Активация на акаунт