Искам да кажа ... (70)

• 54 179
  • 744
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Бъни, честит рожденик! Много да е здрав и щастлив!

За погачите и аз знам стандартните неща: само жени с малки деца, само сладки неща за хапване и пийване, чупи се погачата над главата на майката и бебето, над кърпа, после в кърпата се слагат парички и майката я връзва и слага някъде на високо. Връзма се не много стегната за да не стане скъперник бебето, но и не много хлабаво, за да не са му "редки пръстите"  Sunglasses Това с пържолите и мезетата не е погача.

# 121
Хм, Лина, интересно, че не си го чувала, защото беше в Пловдив.

# 122
  • Бургас
Хм, Лина, интересно, че не си го чувала, защото беше в Пловдив.

Наистина е интересно. Аз правих на децата погачите в Бургас,но по пловдивски начин. Тук не бяха чували ( или поне в моето обкръжение). На всички останали пловдивски погачи не е имало такова нещо. Това със скачащите баби,като се замисля, не е нещо за изпускане  Mr. Green,ама моята майка никога не би го направила  Laughing

# 123
Това с пържолите и мезетата не е погача.
Епа, здрасти Mr. Green Ама аз по изрична молба на свекърва ми се изказах, вече да правят кой каквото иска, аз ще замеся питката и толкова.

# 124
Бъни, честит ти рожденик.
Малката има рожден ден в понеделник. Планирали сме да отиде на кино с 4 приятелки, после да ги заведа да хапнат.

# 125
  • София
Много благодаря на всички  bouquet.

# 126
Айде, стига, бе, само аз ли съм чел Под игото, даже и много се забавлявах. Особено с " Мехмед, расте ли пишката", или Мюмюн, или нещо бъркам с " Пътят към София", или Записките на З. Ст.
Скрит текст:
Помня, че на История славенобългарская изкарах пет и половина, свръх усилия и много учене. " Елате ме вижте", сега една батерия не мога да сменя, мамка му. На занаят трябва да учат децата, на занаят. Тва е. Добре, че не станах гинеколог, вай, вай. А, Ванини, конюнктивита на Виктор е от теб. Имаш замърсяване, което си му пренесла. Капи Тобрекс, Тобрадекс в очето.

Васил Михайлов в "Капитан Петко войвода".

# 127
Искам да кажа, че ни доставиха новият диван, който не влиза през касите на вратите в хола.....вече го остъргаха отдолу  и ще трябва да викам тапицер да му сложи лента, верно е на място, което не се вижда, амааа......чисто нов. Има шанс да не влизе обаче през хола и вече искам някакви успокоителни, направоооо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А мъж ми уж го е мерил.......да бе. Сега разбива касата на врата за да го вкара, не искам да излизам от спалнята и да ставам свидетел на това , какво се случва.  Sick Sick

# 128
Звезден прах, на един съсед през дограмата му го вкараха и то на последния етаж, с едни въжета, голямо изпълнение беше, дано бързо се справите и без ядове Peace

# 129
  • София, Младост
Звезден-прах, съчувствам ти  ooooh!.

# 130
  • До морето
Искам да кажа, че ни доставиха новият диван, който не влиза през касите на вратите в хола.....вече го остъргаха отдолу  и ще трябва да викам тапицер да му сложи лента, верно е на място, което не се вижда, амааа......чисто нов. Има шанс да не влизе обаче през хола и вече искам някакви успокоителни, направоооо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А мъж ми уж го е мерил.......да бе. Сега разбива касата на врата за да го вкара, не искам да излизам от спалнята и да ставам свидетел на това , какво се случва.  Sick Sick

Милата  Simple Smile

# 131
  • Оптимист по принуда
Звезден Прах, ако диванът е с отваряща се лежанка, може да се разглоби механизмът и така ще влезне, като се махне едната част за сядането. Мин.лято имахме същия проблем с един диван на Виденов, ето такъв

# 132
  • Пловдив
Всички ли го имат тоя гадния принцес???? (И аз включително) Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мнооооого зор влезе, едвам го набутаха трима съседи и моя мъж през вратата.

# 133
  • Оптимист по принуда
Всички ли го имат тоя гадния принцес???? (И аз включително) Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Моят е беличък  Mr. Green

# 134
  • Ямбол
Нашият диван дойде на части и в хола го сглобяваха. То и почти всички мебели така направиха.

Общи условия

Активация на акаунт