Искам да кажа ... (70)

• 53 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • постоянно
"Люляците" са до Габрово.  Hug

http://lyulyatsi-gabrovo.com/

# 181
Там няма нищо. Хубаво е лятото, има природа, гора и е хладно.

# 182
Вчера ме изнервиха в работата, хем си казвам че няма да се връзвам...и се дразня на моменти.

Сега отивам да правя един сладкиш с ябълки и грис и после излизам да работя.
Когато хората се прибират, аз тогава излизам. Simple Smile

# 183
Съболезнованията са за всички, които чувстват загубата.
Мър, и аз от болящите ги глава. Обаче мисля, че е от промяната в налягането.
А за реда, много е лесно да е подредено, когато си сам Simple Smile
Колегата ми все се хвали, че не пие хапчета. Не знам, ако е като мен с главоболие поне веднъж седмично, как  се справя? Много често ме боли глава, без да имам мигрена. Помня, свекър ми все твърдеше, че никога не го е боляла глава и че не знае какво е....дори не мога да си го представя.

# 184
Джули, аз също не пия хапчета за главоболието, макар днес направо да не виждам, буквално. Никога не съм пила хапче при такива ситуации и не знам дори какво да пия.

# 185
Имам изключително висок праг на болка. Но не и за главоболие, побърквам се, заболи ли ме глава. Ето, сега пак краката ме въртят, все едно ми забиват шила, но мога да издържа. Главобол не. Съни, аз лично пия беналгин - мигновено ме облекчава и без беналгин в чантата не оставям, понеже като стане напечено и с цикъла, отново посягам към него.

# 186
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акаша, съболезнованията са както ги чувстваш, каквото идва от сърцето. Какво значение има кой колко е бил лаконичен? Ти си пишеш това, което напира да излезе от теб.
Самата дума понякога е бедна да изрази истинското съчувствие и звучи като дежурна фраза, казвана по навик.

За херпес наскоро една приятелка каза много бърз и ефективен лек - ампула вит. Б12 - отваряш ампулата и директно капеш върху поразеното място. Ако се налага да се разнесе - от външния край към вътрешността на херпеса. Тя работи в ДГ, имали са цяла група деца заразени и са ги излекували много бързо по този начин. Ставаше дума за херпес зостер, но може и за симплекс.

Онна, една торта, каквато и да е, не може да остане неизядена в къща с деца, според мен. С лъжица, с вилица - какво значение има. Joy
Баба ми казваше, че щом са сложени хубави продукти, не може да не става за ядене.

Дивани много ме интересуват мен. Много трудно си харесвам. А имаме вече почти крещяща нужда. Ако си харесам - задължително са скъпи. С другите неща не съм така, не ми е правило да се ръководя от цената.
Другото нещо, което много трудно си харесвам, са осветителни тела.

Искам да ви питам защо всичката холна мебел напоследък е с т.нар. лежанки - никой от познатите ми не ги харесва и са основната причина да не си купувам диван, а всички са такива.
Вие харесвате ли лежанки? - Понеже се чудя за кого ги правят тези дивани, след като не познавам никой, който ги харесва, та затова питам.

# 187
Светалчо, хубавите дивани наистина са скъпи.
Хубав, ъглов диван с нормални размери под 1500 лв няма да намериш.

Колкото до лежанката, по мои наблюдения, основно тези дивани се харесват и купуват.

# 188
  • В Космоса
Акаша, съболезнованията са както ги чувстваш, каквото идва от сърцето. Какво значение има кой колко е бил лаконичен? Ти си пишеш това, което напира да излезе от теб.
Самата дума понякога е бедна да изрази истинското съчувствие и звучи като дежурна фраза, казвана по навик.

Паралелно в една друга тема питах какво е редно да се каже в едикакаква си ситуация, защото споделиха, че се дразнят от определена реплика. Много е объркано, не би трябвало да ни правят впечатление такива неща, но ето, че ни правят. Аз се зачудих как звуча сред стандартните реплики, а потърпевши се дразнят на стандартни реплики. Хора разни!

# 189
Акаша, съболезнования. В такъв момент, каквото и да кажа на най- бузките ми се струва кухо, не намирам достатъчно подходяща дума и  във всички случаи се чувствам неудобно.

Искам да препоръчам книга Диамантената династия на Сидни Шелдън, много увлекателна изчетох я на един дъх.
От два дни съм с мигрена, нищо не помага.
Светълчо, аз точно лежанки харесвам да се местя от кълка на кълка:)

# 190
  • София
И аз съм загледала дивани, но ми се иска с механизъм за спане, че понякога се налага я нашите да дойдат, я някой друг и ни е необходимо. Не знам някой дали има добри отзиви за такива дивани? Макар и скъпи.

# 191
  • София
Аз харесвам диваните с лежанки. Удобни са за въргаляне, а у нас това е на почит. Нашият диван мислех че сме го купили много евтино и на сметка. На скоро започнах да се заглеждам по други, защото нали е евтин, значи щом са минали 5-6 години трябва да го сменим. Установих, че съм в голяма грешка и всъщност сме купили скъп диван. Не съм споделила прозрението си с мъжа ми, той още живее с идеята колко изгодна покупка сме направили  Wink
Светалчо, аз не се и съмнявам, че тортата ще бъде изядена. Ама ме е яд, че няма да е привлекателна на външен вид все пак... защото човек нали се храни и с очите (особено телците, а у нас сме 3 броя) bowuu

# 192
svetal4o27, благодаря за споделеното за Б12, още довечера ще се заредя.

Акаша гуш и от мен  Hug

За главоболието... Това главоболие такъв праг на търпимост ми е създало, че съм като извънземно. Търпя всичко - дископатия, ръката ми беше усукана, порязване, търпя геройски, но заболи ли ме глава - плача и си казвам, че няма да преживея тази криза, имам моменти, когато наистина съм си мислела, че не мога да оцелея... Не се търпи, след такива кризи съм като смазана, смачкана, а когато отминат и пак настанат добри времена, дори най-дребните детайли ме радват. От ученичка имам мигрена. Хапчетата ги сменям, защото в един момент спират да действат. За сега пия стандартни обезболяващи, но имам познат, който си прави профилактично лечение със специални лекарства.

# 193
Вие харесвате ли лежанки? - Понеже се чудя за кого ги правят тези дивани, след като не познавам никой, който ги харесва, та затова питам.

Изобщо не харесвам. Имам триместен диван, който ми е невероятно удобен и никога няма да изхвърля, просто му сменям фасона, когато овехтее.

# 194
Аз пък много харесвам лежанки.
Джули, благодаря, аз съм алергична от аналгин и затова и от тийнейджърка ме е страх да прибягвам до лекарства в такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт