Искам да кажа ... (70)

• 54 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро и от мен.Канех се да се наспя днес,но детето реши друго.
Дори сертификат от юнеско дадоха за Сурва,ама тъпите перничани едва ли значт какво е това  Joy.Колкото е отвратителен града два пъти повече са хората.

# 601
Е не така де . Познавам поне един читав от там .
Като се сетя имах страхотна колежка в университета от Перник . Много фин човек . Загубихме се с годините . С радост бих се срещнала отново с нея.
  Стават доста повече от двама . Личната ми лекарка е от Перник . Страхотен педиатър и човек.

# 602
  • София
Хич не ми ги хвали знаеш  Hug

# 603
Заставам зад думите си поне за 4 човека .
 Днес ми е 4 -ти работен ден . Остават още 3 - без почивка или пък в понеделник ще измислят такава рокада на графика ,че свят ще ми се завие .

# 604
  • София
Дано  ти компенсират толкова работни дни подред.
читав от там не ознавам ,а и не искам.Като чуя и бягам с 200. Grinning

# 605
Не си попаднала на хора явно.
Аз като чуя капанци и бягам с 10000 Grinning

# 606
Добро утро!!

Вчера бях толкова надъхана от обикалянето си по магазините, слънцето и живия живот, че се приобрах, врътнах две манджи, пих едно вино, погледахме малко Приятели и се наспах хубаво!  Crazy

Ето, рокля, за който пожела. На живо стои по-добре, не се издува така в корема

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12647 … b&oe=5727434C

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12670 … 8&oe=5735A883

Усмихната и мързелива неделя на всички!

# 607
Аз да кажа, че побеснех... Няма кранове, ще зареждат, кога обаче не е ясно. Е, препоръчаха ни тапа от 39 стотинки. Излишно е да казвам, че й нямам доверие на тази джаджа... Крана инак се оказа съвсем не без пари - 75 лева, затова съм подозрителна към тапата. Въпреки това взехме една и сега имаме вода, даже детето е във ваната Simple Smile
Захир, много ми харесва роклята и ти е екстра Simple Smile

# 608
Не си правя селфита, само софрита.

Това пък какво е  newsm78
  Това е снимка на софра

# 609
  • София
Аз да кажа, че побеснех... Няма кранове, ще зареждат, кога обаче не е ясно. Е, препоръчаха ни тапа от 39 стотинки. Излишно е да казвам, че й нямам доверие на тази джаджа... Крана инак се оказа съвсем не без пари - 75 лева, затова съм подозрителна към тапата. Въпреки това взехме една и сега имаме вода, даже детето е във ваната Simple Smile
Захир, много ми харесва роклята и ти е екстра Simple Smile
Не знам какъв кран ви трябва, обаче на Никола Габровски, до хотел Диана има голям и доста добре заредин ВиК магазин, "Воден дух" мисля се казваше. Можете да проверите и там за кран.

# 610
Онче, благодаря, минахме от там, но в неделя почиват. Утре ще се опитаме да намерим със сигурност.

# 611
  • някъде ... тук ...
По магазинчетата на гара Пионер нямаше ли нищо?

Вярно е лудница на Сурвата... Обаче и минния музей не е за изпускане - истински си галерии от едно време, машини, вагонетки...

Вчера успяхме най-после с подмяната на кухненската мивка, а с нея и целия кухненски плот  bowuu

# 612
  • София
Видях клипчета от Сурва и определено не е събитие на което бих искала да присъствам.

Този уикенд успях да изгледам 4 филма с номинации за Оскар - "Карол", "Завръщането", "Мостът на шпионите" и "Стийв Джобс". Последният е уникална тъпня, умрях от скука и се наложи да превъртам. Другите ми харесаха, особено шпионският, ако мога така да го нарека. "Завръщането" не е моята чаша чай, но Лео беше брилянтен.  Wink

# 613
  • Sofia
Доволна съм от днешния ден и от себе си  bowuu.

Отидох на спорт и 100 пъти съжалих...имаше 34 жени,едвам се дишаше в залата, а за мен нямаше топка... hahaha.Та направих само фит,без бол  Crazy.Ама,по-добре,отколкото лежане по дивана. Тази седмица съм отличничка-4 тренировки,сладко не ям и подмладяващи процедури правя. Съвсем скоро ще трябва да се запознавам пак с всички.Ще съм чисто нова  Whistling

Видях се с една приятелка, пожалихме се малко  Crazy,обиколихме тук-там и сега с младежа лепим стикери в новия Билла албум.

Сурва няма как да я посетя доброволно  Naughty.Студ,смрад,навалица и патаклама не долюбвам.
Поръчах подаръка на рожденика ми  Heart Eyes-джаги, башка с билярдната маса, съвсем ми се задръсти къщата  Crazy.Утре ще ги доставят.

Захир, хубава рокля  Peace

# 614
  • Ямбол
Аз пък се канех да си гледам сериала на Птиците умират сами, но ваканцията не се очертава много лежаща, че трябвало да отменя и някои други роднини "ин лоу" да си починат, а аз да поработя вместо тях.

Общи условия

Активация на акаунт