Искам да кажа ... (70)

• 54 204
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
GeNa, докладва се конкретен пост, на всеки има "информирай модератор" в долния десен ъгъл.

Последната страница на модераторската - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840351.1980
Намира се в "Правила".

# 631
  • Sofia
ooooh!за муните съм си, вЕрно...Мислех,че нещо се копира, обосноваваш се защо  и т.н.,а то само цък- и хоп доносничиш. Бърза работа  Mr. Green
Да кажа,че ме сърби главата,ама само отзад на тила  Rolling Eyes.Косата ми е къпана и не е добре тая работа.Освен утре да цаня ММ да ме попощи Mr. Green,да му тръгне понеделникът...или пък моят  Thinking

# 632
Днес е последния ден за гласуване за Книга на 2015. Две книги водят с равен брой гласове. Едната е спечелила веднъж, другата е леко нехаресвана.
Променете вота, моля: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=894384.0;topicrefid=20

# 633
  • София
Естел, последната книга, която ми подариха, е Човек на име Уве. И тъй като съм отвикнала да чета хартиени книги, я дадох първо на майка ми. На следващия ден я получих обратно с коментара, че е ужасно тъпа.  Crazy А в нета четох големи суперлативи...
Гласувах за Къщата на духовете и Слугинята.

# 634
  • В Космоса
Аз карах ски, знаете, редовно ми е. Сега всички реанимираме по пижами.

Ние днес пробвахме дъщеря ни. Мрънка, мрънка, мрънка за ски, аз си знаех, че ще изгуби бързо интерес като види, че е зор в началото, така и стана. После, обаче, поне се сцепи да се пуска с шейната.

# 635
  • Пловдив

Ние днес пробвахме дъщеря ни. Мрънка, мрънка, мрънка за ски, аз си знаех, че ще изгуби бързо интерес като види, че е зор в началото, така и стана. После, обаче, поне се сцепи да се пуска с шейната.
Ам, на колко е? Честно да ти кажа под 7год. и добре развито физически дете, ще рече над 120см и поне 25 кг няма смисъл. Не ме разбирай грешно, и аз качвам почти 5 годишния, но са кански мъки и на практика нищо. Трябват много, много занимания за нещо, което на по-голяма възраст и при по-голяма сила ще се научи много по-лесно.

# 636
Човек на име Уве я започвах 2 пъти и стигах до 2-3 глава. Ще й дам още един шанс.

# 637
  • Ямбол
Ами тъпа е.

Кинг води с два гласа.

# 638
  • София
Аз съм голям фен на Кинг, но този роман не го знам. Ще го чакам в ел. вариант.

# 639
  • В Космоса

Ам, на колко е? Честно да ти кажа под 7год. и добре развито физически дете, ще рече над 120см и поне 25 кг няма смисъл. Не ме разбирай грешно, и аз качвам почти 5 годишния, но са кански мъки и на практика нищо. Трябват много, много занимания за нещо, което на по-голяма възраст и при по-голяма сила ще се научи много по-лесно.

На 5 почти е и моята. И си права. Ако бяхме някакви запалени скиори и ходехме често, да се насилим да я учим, пък то ние от дъжд на вятър. Едното ни племенниче почти се научи, на 3 и половина е, но те си имат писта на близо и имат възможност да го тренират.

То и ние можем да ходим на Витоша, де, ама... По-натам ще я мъчим.

# 640
  • Ямбол
Аз съм голям фен на Кинг, но този роман не го знам. Ще го чакам в ел. вариант.
Има го в читанка. И аз не съм го чела, но съм му от феновете също и съм убедена, че дори и най-слабата книга на Кинг е шедьовър в сравнение с Уве.

# 641
На мен изобщо не ми хареса. Първи досег с автора ми беше. Държи ми мокро над година и дори няма да погледна пак към него.

# 642
  • София
Йеее, мерси. Веднага ще го сваля.

# 643
  • Пловдив

На 5 почти е и моята. И си права. Ако бяхме някакви запалени скиори и ходехме често, да се насилим да я учим, пък то ние от дъжд на вятър. Едното ни племенниче почти се научи, на 3 и половина е, но те си имат писта на близо и имат възможност да го тренират.

То и ние можем да ходим на Витоша, де, ама... По-натам ще я мъчим.
Е, имате мноооого време, като натрупа малко маса ще е по-лесно. Екипировката тежи, завоите се правят с пренасяне на тежестта. Е като няма какво да пренесеш, защото тежиш 16кг (моя малкия), то как да ти стане завоя??? Аз само мърдвам в кръста и завоя готов.

# 644
  • Телиш/Плевен
Естел, аз също много харесвам Спондж Боб (но "Маша и мечокът" ми е най-любимото). Blush Калъфа няма ли как да го смениш?

Днес бях на изложба на папагали. По принцип не съм почитател на папагалите и реално не отидох заради тях, а защото там беше моето най-любимо животно - тукан. Heart Eyes За пръв (а по всяка вероятност и последен) път го видях на живо. Много съм щастлива, дори го пипнах и се снимах за спомен както ми беше кацнал на ръката (не, че кацна сам, де, служител ми го сложи на ръката). Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 15:11 от Лале в дъжда

Общи условия

Активация на акаунт