Сладкарничка за книги - тема 60

• 32 030
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Абе "лесно"... Айде не й вменявайте на Бъбълчето мисли за неща, които не са баш така ...  Wink
Сега се тревожи за изпити, след години ще се тревожи я за работа, я за ипотека, я за друго...
Няма "лесно" в смисъла на самата дума. Винаги се бориш за/със нещо  Wink Стискаш зъбки и така ...  Simple Smile

# 91
  • София
И се нагаждаш. Hug
Пете,жив и здрав да е твоят татко bouquet
Аз чакам едни новини,стискайте палци да са ок Praynig

# 92
Аз чакам едни новини,стискайте палци да са ок Praynig

Няма да ги пусна, докато не кажеш!!!  Praynig

# 93
  • На високо
Добро утро и от мен Simple Smile!
Пете сърчице, да е жив и здрав татко ти! Да имате много празници заедно!
Бъбли, стискам палци за изпита утре! Имаш нужда от една голяма, пълноценна почивка след всичкото това бягане, недоспиване и напрежение. После светът ще ти изглежда по-красив, даже и с кучешките "съкровища" по тротоарите Hug
Мариш, дано получиш информацията, която ти трябва! Правиш всичко възможно за татко ти, дано получи най-доброто лечение! Hug
Ленинка, приказно пътешествие ще имате Heart Eyes! Париж си е Париж, даже и да вали!
И ние не сме имали меден месец. Дали да не заявя на ММ, че досега изтраях newsm66, но вече се нуждая спешно от такъв пък макар и.....17 години след сватбата  Mr. Green. И всичко ще е в името на любовта и разбирателството в семейството, разбира се Flutter.
И аз снощи хвърлих един поглед на Досиетата Х, но наистина всичко си е по старому. Май ще го отложа засега. С ММ се захласнахме по Bron/Broen. Бавно го гледаме и така се наслаждаваме още повече. Завършихме първи сезон и вече съм влюбена в прекрасната особена следователка Сага, милият й партньор Мартин, шведския език и градските пейзажи в убити цветове. Иначе следим и Grimm и The 100, но те не са толкова завладяващи на фона на Моста.
Завършвам "Лейди Африка" и нещо забоксувах накрая, но ще се справя.
След малко отиваме с малката на зъболекар и ако чуете писъци някъде откъм Бургас - ние сме Mr. Green. Истината е, че сериозно съм притеснена дали изобщо ще успеят поне лекарство да й сложат. Последно й пломбираха зъбки преди две години с пълна упойка Confused. Тогава след дълга епопея по зъболекарските кабинети, всички вдигнаха ръце от нея и ни препоръчаха този вариант. Сега уж разбира и е по-склонна да седне на зъболекарския стол доброволно, но дали няма да избяга веднага от него щом отвори уста... Отиваме в добра книника с много мила детска зъболекарка, дано се справим Praynig.
Слив, стискам палци за добри новини!
Хубав ден на всички!

# 94
Авлигче, Broen e страхотен сериал! Има и някакви нови сезони, аз само първия съм гледала... Трябва и останалите да сваля  Peace
Познавайки те , ти си си баш за онзи регион  Wink Като шведка си  Hug Нищо чудно, че ти харесва шведския и тамошния пейзаж... Мен изобщо не ме привличат тези места. Само кримките им стават  Joy
Юг, юг ми дай на мен, слънце и температури над 30 С  Mr. Green
/Рейнче, не ме замеряй с каквото там имаш под ръка ....  Joy/

# 95
  • София
Привет, момичета  Hug!
Стискам палци, Слив  Peace!
Пете, весел празник на баща ти  Hug.
Аз не бях добре със стомаха предните дни и си мислех, че ме е тръшнал вирус. Останах си у нас днес, пък съм си много добре. Май е било нещо от храната (то не знам как сме живи с моЙто готвене, но това е друга тема  hahaha).

# 96
  • На високо
А-а-а, Миж, шведските пейзажи обичам да ги гледам само по телевизията. Аз съм зиморничава и едва оцелявам при студ и сняг. Лятото е моят сезон! Издържам жеги всякакви Simple Smile.
Скандинавските филми ми харесват и отблъскват едновременно. Винаги се усеща една такава плашеща самота, отчужденост и студенина, почти безнадежност .И в книгите се долавя същото.  И май не бих могла да живея там, въпреки високия им стандарт. По-добре си е в бъбривия, темпераментен и хаотичен Юг.
Вени, защо да е от храната, явно неразположението ти е от работата. Стоиш си у дома и нищо ти няма - какво по-голямо доказателство от това! Hug

# 97
Здравейте и от мен!

Вени, дано вече си се оправила здравословно. Пък днес се отдай на релакс, не се чувствай виновна.  Simple Smile Аз бях така миналата седмица, с един блистер линекс се оправих. Май си беше някакъв вирус. Не е от домашно приготвената от мен храна, просто защото такава няма.  Embarassed

Авлига, успех със зъболекаря. Дано всичко мине бързо и безпроблемно.  Praynig

Слив, стискам силно, силно палци! Маришка, и за теб и татко ти!  Praynig

Петя, честит да е татко ти! Още дълги години да сте заедно!  Hug

Аз нали се похвалих, че чакам едни ботуши. Е, дойдоха вчера, разкошни са просто, но както и очаквах, не ми станаха на прасеца.  Embarassed Яд ме е, защото бяха и без пари, ама ще ги връщам.

Хубав слънчев ден от мен.  Hug Hug Hug

# 98
  • София
Не е от домашно приготвената от мен храна, просто защото такава няма
Joy Joy Joy
Елинка ме уби с изказване, защото и у нас е така  hahaha
И стомашни неразположения нямаме. Само моят нос отказва да се оправи и хремата го мъчи зловещо  ooooh! Дали ако се преодолея да сготвя нещо и да замирише на ... хм... хубаво да речем  bowuu ... няма да спре да тече  newsm78

Днес ще поздравя със Слънчев ден - нещо, което е констатация, а не налагане на мнение  Laughing
Миле  Mr. Green

Петенце, да е жив и здрав татко ти! Още дълги години да има пред него  nbirthday

Сливче, ще бъдеш в мислите ми! Изпращам ти положителна енергия и стискам палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Бъбъл, на много високи обороти си. Не съм аз точно човекът, който да ти дава съвети, тъй като знаеш колко и аз работя, но от време на време е нужно човек да разпуска. Може да е и на закуска в 5:00 сутринта на някоя бензиностанция  bowuu, но все пак да го прави. Не може пък само работа, учене, изпити и задължения.

Авлига, дано не боли при зъболекаря  Praynig
Тони трябва да го водя на профилактичен, че нещо ме терзае, че е сменил само един млечен зъб, а останалите не дават никакви сигнали за клатене поне. А все пак тази година става на 9г.  newsm78

Елинко, съвсем ли не стават ботушките  Sad ? Много е гадно така - да се навие човек на хубава покупка и после да не стане размерът. Вчера ММ ми поръча два суитчера от един сайт и сега се терзая дали сме нацелили размера. Обикновено дрехи за себе си по интернет не поръчвам, ама той като вика "Хайде, хайде! Виж какви са хубави!" .... ами как да откаже човек  Laughing

Още имах да пиша, но отивам да си суша косата и да се стягам за работа.
Само да ви попитам на кой какво да нося в неделя? Иска ли някой нещо от мен?

Хайде, лек да е денят на всички, изпълнен с много усмивки  Hug

# 99
  • София
Вени, защо да е от храната, явно неразположението ти е от работата. Стоиш си у дома и нищо ти няма - какво по-голямо доказателство от това! Hug
Хи хи, Авлиги, мисля си, че това е най-точната диагноза Simple Smile
Иначе де да знам какво стана, два дни разстроен стомах и не ми беше хич добре, но сега съм си екстра. Ще си почина един ден, въпреки че пак поработвам дистанционно.

Елинко, бе, ах тииии  hahaha Hug!

# 100
  • На планетата Земя
Слив, стиснала де що палец има!  Peace

# 101
Сливче,стискам,стискам! 👍🏻🍀👍🏻

# 102
Може да не готвя, ама пък си правя сандвич за обяд в работата. Смаях ли ви, а?  Laughing

Шегата настрана, но наистина не знам как се намира време за готвене всеки ден. Аз се прибирам към 17.00 - 17.30 часа. ММ се прибира към 18.00 часа и иска веднага да яде. Е, как да сготвя за половин час? Отделно, че не мога (и не искам) да се примиря със схващането на околните ми, че само и единствено жената трябва да домакинства. Ама това пък е съвсем друга тема. Явно днес ме е ударила "философската" вълна.  Simple Smile

# 103
Е, а аз като се прибирам/рах в 18.30 и то в най-добрия случай какво да кажа  Laughing
От входната врата трябва да се мятам веднага в кухнята, за да се вечеря в прилично време.
Е няма как да се случи просто  Laughing
Това с готвенето всеки ден го намирам за нормално само, ако жената работи на 4 часа или нещо подобно...
В крайна сметка да не сме некви впрегатни добичета???  Twisted Evil

# 104
Сливка , стискам големи палци  Hug

Авлига , стискам и на вас палци , малката принцеса да се държи като герой и да мине всичко гладко  Hug

И аз не готвя , защото после го яде Арито , ама не и аз , предпочитам у мамини да отида , или да ям нещо набързо като сандвич , салатка  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт