Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 272
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Този много ли е покривен? И става ли за нормална към мазна кожа?

Търся нещо не много покривно, с фактор 15-20. На 37 съм.

# 706
Здравейте, може ли препоръка за ФДТ, който да не оксидира и да придобива жълт оттенък на кожата.Напоследък все не улучвам подходящ тон newsm78.

# 707
 Libertad , Случи

Благодаря ви Simple Smile  bouquet .

# 708
Аз много пълноценно се възползвах от предложението на Estee Lauder и си взех промоционалната им спирала, а за ФДТ си избрах този:

плюс парфюма им Modern Muse и двете с 30% отстъпка.
Моля те, кажи как намираш ФДТ като покритие, финиш и трайност в сравнение с този в бутилката? Нанасянето удобно ли е? Praynig

И кой вид от Modern Muse си взе? Този с розите ли? Натрапчив ли е много като аромат? Как е като трайност?
 bouquet

Този ФДТ има само едно предимство,което му се явява и недостатък-компактен е и е прекрасен за из път или пък да го носиш в дамската си чанта,но в съотношение цена-количесто нещата не изглеждат много добре.
Избрах го,защото четох,че съдържа три вида хиалуронова киселина,която хидратира кожата и и предава сияен блясък,а и с 30 % надолу от общата цена заедно с парфюма нещата са поносими,но не бих купила отново.
ФДТ не е много покривен,което всъщност и беше моето условие.Този в бутилката,обаче е по-покривен,да.Като миризма никак не ми харесва,защото мирише на пудра,някакси землисто.
Гъбичката в самото начало попива огромна част от продукта,което не е никак ОК.Харесва ми,че е дозиран перфектно,и с едно натискане на копчето имаш достатъчно количество за цялото лице,което те "предпазва" от излишно пренаслагване и ефект тип "маска".Блендва се добре.Също така издържа цял ден без проблем и се почиства лесно вечер.Уцелих безпогрешно номера си и съм много доволна,защото перфектно мачва цвета на кожата ми.

Относно парфюма,който си взех ,то той е първият и класически Modern Muse,а не този червения и последен такъв, защото не харесвам натрапчивия аромат на рози.Като трайност се държи добре- с две пръскания,два пъти на ден изкарвам аз чак, докато си легна и дори като се къпя от горещата вода и парата снощи, моето момче усети,че банята мирише на него,а днес беше останал аромат и по шала ми от вчера.

# 709
Моля препоръчайте ФДТ, СС или ВВ крем за летните горещини за мазна кожа.
Благодаря ви.  bouquet

# 710
  • Пловдив
Дами, моля за препоръка. Искам да си купя по-висок клас ФДТ, никога не съм ползвала такъв(като изключим един Клиник). Кожата ми е смесена към мазничка лятото. Не е с кой знае какво за прикриване, но си има по някоя пъпчица от време на време Rolling Eyes. Склонна е към пигментация, на 38г.съм.
Хайде сега моля ви, кажете какво да отида и да пробвам като ФДТ Rolling Eyes(че аз никаква идея нямам)?

# 711
Дабъл уеър -за по-мазна кожа, диор форевър за не толкова мазна.

# 712
+1 за Форевър.Аз съм със нормална/суха кожа и съм очарована от ИСЛ.Попитай за техен вариант за твоя тип кожа.

# 713
  • Варна
d_lady1 колко пари ти излезе музата с намалението? извинявам се за спама.

# 714
Някакви отзиви за фдт-на на L’orèal Paris - Nude Magique Eau De Teint? newsm78

# 715
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, имам нужда от матираща компактна пудра (с мазна кожа съм) и се колебая между тези двете
Estée Lauder Double Matte компактна пудра за мазна кожа и Guerlain Les Voilettes матираща транспарантна пудра. Какво ще ме посъветвате? Благодаря!  bouquet

# 716

Няма такъв кеф и такова невероятно попадение!!!
Препоръчвам ви го горещо!
За всички момичета, които никога не могат да открият точния си цвят!

# 717
Лейди ,интересен продукт ,може ли линк,откъде го купи/поръча?

# 718
http://www.thebodyshop.co.uk/make-up/view-all/shade-adjusting-drops.aspx

От тук си го поръчах като и двата ФДТ са на много разумна цена да не кажа евтини.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт