Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 281
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Аз палитрата я ползвам за много неща и като правя грим на други хора , бъркам сенки , ружове и т.н. Винаги съм ползвала такава палитра , с тази разлика че сега бъркам грим.  Laughing
Но както писах често смесвам на ръката особено ако бързам . А до четки ползвам плоска (най- любимата ми ) и бъфинг четка, много рядко бюти блендър като винаги започвам с пръсти да нанасям продуктите .

# 691
Agent Provocator , а ползваше ли друг крем отдолу, или направо Кларанс и върху него ББ/ФДТ...?
Ние пътувахме, та директно Кларанса върху лицето... ако си бях вкъщи и на спокойствие най-вероятно бих слжила първо някакъв серум, крем за очи (това го правя и като пътувам!) и тогава защитата!
Апропо, докато си говорим за слънцезащитни - носете си тъмните очила! Че бръчките от свиването на очите с нищо няма да можем да ги оправим!
Аглая Епанчина е абс. права - аз говоря за старата версия (SPF 40), но не очаквам новия Екран да е по-лош в никакъв случай (съжалява, недоглеждане от моя страна, о бях вклюбена в продукта!)
Лаленце - няма за какво  Hug
ВВ/СС-та някак не ми идва отвътре да мажа с четка, ама никога! Някои ФДТ-та - абсолютно, както и с бюти блендъра... смесвам и аз на опакото на ръката по настроение, или "точкувам по лицето"  най-често като контуриране с по-тъмен продукт и по зоните за хайлайт с по-светъл...
ПС ПродуктИ, подобни на Екрана на Кларанс, но доста по-евтини и които ми харесват са:
http://www.neutrogena.com/category/sun/liquid+sunscreen.do?nType=1

Ревю от ам. амазон за втория продукт от линка:

Top Customer Reviews
Neutrogena Ultra Sheer Liquid Sunscreen SPF 70+ Sunscreen
5.0 out of 5 starsTried them from A--Z, so take my advice and read this...
By glowstar on December 19, 2011
I apply this every day and have been since it launched several years back. As I enter my mid-30's, this the time where you look around and can tell who has and has not been protecting their skin. I am delighted to boast that I have been diligent (slightly crazed) about skincare since my mid-20's and now look it. Liquid sunblocks came to the market with Clarins' revolutionary product, and I was faithful to that for years. Now, everyone from Chanel to Laura Mercier makes a liquid, but this one is the BEST. I have paid quadruple+ to try the luxury liquid sunblocks and they are not as good as this one. This product is truly greaseless on the skin and absorbs completely when applied as the last step in skincare. It provides a beautiful base for make-up application. Moreover, it protects your skin from both UVA and UVB rays which are responsible for aging and burning of the skin. Others are still too greasy, slippery under make-up, or just plain more pricey without being better, so save yourself the trouble -- I did the leg work for you!

I am truly a skincare junkie and only use the best. It's one of the few areas I feel the expense is justified bc I cherish beautiful skin. So when I tell you I have no problem paying $800 for skin cream, please believe me when I tell you this product cannot be beat by anything more expensive out on the market. Any dermatologist worth his salt will tell you that when it comes to sunblock, go for science over prestige. Neutrogena has one of the best skin care science labs in the world, and the brand is known for making ground-breaking advancements in sun care year after year. It sets the standard for others to follow, and you can see this if you pay close attention to skin care trends. You may find something in a prettier package with a fancier price tag, but it will not outdo this product. I would not be without it. That is, until Neutrogena outdoes itself and comes out with the next best thing.

Имам и подобен продукт на Шисейдо, но първият път като го сложих го мазах със транна комбинация от кремове и се изринах страшно, та трябва да опитам всичко едно по едно да разбера къде е проблема. Съмнява ме да е Шисейдото, към техни продукти не съм правила реакции досега.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 16:42 от Agent Provocateur

# 692
МОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ФДТ,КОЙТО НЕ Е МНОГО ПОКРИВЕН,А ПО-СКОРО ОЗАРЯВАЩ.АЗ СЪМ НА 23Г. СЪС СМЕСЕНА КОЖА,КЛОНЯЩА КЪМ СУХА И БЮДЖЕТА МИ Е ДО 50ЛВ.

АЗ СЪМ СИ ХАРЕСАЛА ТОЗИ,НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ПОДХОДЯЩ ЗА МЕН И ВЪОБЩЕ ДОБЪР ЛИ Е?!

https://bg.strawberrynet.com/makeup/givenchy/photo-perfexion-%D1 … /?CatgId=p#DETAIL

# 693
  • Велико Търново
Ох, моля те, d_lady1, недей да крещиш с тези главни букви Wink
Разгледай ББ/СС кремовете - особено първите имат леко покритие Peace

# 694
МОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ФДТ,КОЙТО НЕ Е МНОГО ПОКРИВЕН,А ПО-СКОРО ОЗАРЯВАЩ.АЗ СЪМ НА 23Г. СЪС СМЕСЕНА КОЖА,КЛОНЯЩА КЪМ СУХА И БЮДЖЕТА МИ Е ДО 50ЛВ.

АЗ СЪМ СИ ХАРЕСАЛА ТОЗИ,НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ПОДХОДЯЩ ЗА МЕН И ВЪОБЩЕ ДОБЪР ЛИ Е?!

https://bg.strawberrynet.com/makeup/givenchy/photo-perfexion-%D1 … /?CatgId=p#DETAIL

На bourjois city квобеше  е  съвсем лек и озаряващ.

# 695
Здравейте момичета Simple Smile
По принцип основно ви чета, но сега реших да пиша Simple Smile Благодарение на вас си бях купила Колърстей и наистина е сравним с любимия ми ДУ на Ести Лаудър.

Повода, по който пиша е, че по принцип обичам силно покритие, независимо, че кожата ми е млада и сравнително добре изглеждаща. От няколко дни все си мисля за Гърлен и Бейби нещата + Метеорити и днес реших да мина през една парфюмерия. Изчистих си остатъците от грим и пробвах Бейби глоу + Метеорити, но тези, които са пресовани. Абсолютен разкош! Кожата ми изглежда точно така, както винаги съм искала - свежа, неутежнена, бляскава - направо страхотна!
Докато бях в магазина не видях разлика и се разочаровах малко, но когато излязох отвън и се видях на светлина - направо разкош. С комбинирана към мазна кожа съм, но смятам, че занапред това ще са моите продукти.
 Heart Eyes

# 696
Lollaa* чудесно, че си открила своите продукти и комбинация, дано с времето ти харесат все повече Hug

# 697
Дами, какво мислите за Technic "Hide it" ? По-точно за коректорите...

# 698
Аз много пълноценно се възползвах от предложението на Estee Lauder и си взех промоционалната им спирала, а за ФДТ си избрах този:

плюс парфюма им Modern Muse и двете с 30% отстъпка.

# 699
Може ли отзиви? 

# 700
  • гр. София
И аз се присъединявам тук.  bouquet

Никога не съм ползвала DD крем.

# 701
И аз се присъдинявам тук и влизам с въпрос .От къде моха да си поръчам CC крем на biotherm /май така се пишеше/ онлайн български магазин.И предлага ли се в аптечните мрежи за да си взема мостра и да се ориентирам за цвят  newsm78 .Благодаря предварително . bouquet

# 702
тук
Иначе в Дъглас и Бюти зоната.

# 703
  • на кого му пука
В Енцо  е с пет лв надолу.

# 704
Аз много пълноценно се възползвах от предложението на Estee Lauder и си взех промоционалната им спирала, а за ФДТ си избрах този:

плюс парфюма им Modern Muse и двете с 30% отстъпка.
Моля те, кажи как намираш ФДТ като покритие, финиш и трайност в сравнение с този в бутилката? Нанасянето удобно ли е? Praynig

И кой вид от Modern Muse си взе? Този с розите ли? Натрапчив ли е много като аромат? Как е като трайност?
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт