Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 290
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Австрия
Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream e c SPF40. всъщност имах един друг впредвид, но не го намирам..  Crazy

Ани, разбирам съображенията ти. И на мен ми се иска кожата ми да е хем добре обгрижена, хем защитена от слънчевите лъчи (много бързо ми се образуват петънца по кожата), хем да е достатъчно 'дегизирана' (по-горе споменатите петънца и .. др. екстри), но не съм намерила оптималното средство за целта  Confused През нощта главно ползвам силно хидратиращ крем, а през деня ползвам prep+prime на MAC и като дневен крем, и като база за грима (той всъщност е и двете), Освен това забърквам собствени фдт-смеси  Blush, в които не само нагаждам цвета, но и слънцезащитата.. или поне се опитвам  Laughing

пп. Примери: бб-крем на филорга със слънцезащитната грижа с фактор 50 на филорга. Или корейския Миша с spf 42+ с revlon colorstay, също и parure de lumiere guerlain + Mиша.. Нося поотделно т.е. едно върху друго базата на МАС с бб-то на МАС с spf 35.. зависи..  Crazy  Трябва най-скоростно да си забъркам нещо високозащитно, тъй като изведнъж ще се запролети и ..  Nature Sunny

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 22:09 от DimS.

# 661
  • Бургас/Пз
Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream e c SPF40. всъщност имах един друг впредвид, но не го намирам..  Crazy

Ани, разбирам съображенията ти. И на мен ми се иска кожата ми да е хем добре обгрижена, хем защитена от слънчевите лъчи (много бързо ми се образуват петънца по кожата), хем да е достатъчно 'дегизирана' (по-горе споменатите петънца и .. др. екстри), но не съм намерила оптималното средство за целта  Confused През нощта главно ползвам силнохифратиращ крем, а през деня ползвам prep+prime на MAC и като дневен крем, и като база за грима (той всъщност е и двете), Освен това забърквам собствени фдт-смеси  Blush, в които не само нагаждам цвета, но и слънцезащитата.. или поне се опитвам  Laughing

пп. Примери: бб/крем на филорга със слънцезащитната грижа с фактор 50 на филорга. Или корейския Миша с spf 42+ с revlon colorstay, също и parure de lumiere guerlain + Mиша.. Нося и базата на МАС с бб-то на МАС с spf 35.. зависи..  Crazy  Трябва най-скоростно да си забъркам нещо високозащитно, тъй като изведнъж ще се запролети и ..  Nature Sunny

Прекрасна си, много ти благодаря.  bouquet bouquet Ето така ми се иска да върви темата, а не само "препоръчайте ми"

# 662
... аз не мисля, че се намалява защитата от друг продукт, сложен отгоре, ще търся доказателства обаче довечера, че закъснявам...

Ще съм ти много благодарна, ако намериш нещо да споделиш  Hug bouquet
И преди съм казвала, не се намалява защитата  Peace
http://www.makeup.com/wear-sunscreen-under-foundation
http://www.dailymail.co.uk/femail/beauty/article-1296616/Beauty- … n-foundation.html
SkinCancer казват следното: "Two applications of cosmetics that contain a sunscreen will increase your chances of getting good protection."

# 663
DimS като те прочетох за ФДТ/ВВ смесите, които правиш иии се почувствах разбрана  Mr. Green Напоследък и аз го практикувам с наличностите, които имам. Опитвам се да намеря 1 продукт, който да има х-ките, които търся и да ми седи добре, но без успех за сега. Отначало това смесване ме дразнеше и ми досаждаше, а сега на моменти ми е чак забавно и откривателско - почти творец  се ч-вам Laughing
----
За UV протекцията, миналата година Bioderma пуснаха продукт, за какъвто мечтая от много, много години:
BIODERMA HYDRABIO SPF 30 SUNSCREEN WATER
http://imabeautygeek.com/2015/07/08/bioderma-hydrabio-spf-30-sunscreen-water/
Пръска се в/у всякакъв грим и човек може реално да подновява UV протекцията на 2-4 часа и в градски условия Party
Не се разбирам с UV пудрите- стоят ми кошмарно; нанасяне на UV крем в/у нанесен от сутринта грим, при мен е с  Sick р-т; не мога през 3-4 часа да си почиствам лицето, да слагам отново крем, ФДТ, руж.... съответно въпреки опитите и желанието ми (разнасяйки цял ж-т в чантата си някой UV крем) реално, обикновено в най-слънчевите часове, съм била с най-незащитена кожа. Моята е склонна към пигментация, така че ми е важно Tired
Минала година говорих с бг. представители на Bioderma, точно след като беше излезнал във Франция, казаха че преди 2016г. няма да дойде при нас. Дано го пуснат за това лято или остава вариантът онлайн...

# 664
Ха каква ирония-тъкмо споделям разочарованието си от крем с фактор 50  на Биодерма в една съседна тема и попадам на поста на Figs ...а термалната ми вода е на привършване....Много ми допадна идеята за термална вода с фактор.
А за смесването на продукти наистина е забавно и творческо Laughing правя го с продукти които не ми допадат особено и все още уау резултат не съм получила,но поне намалям наличностите да отворя място за нови Joy

# 665
Това е по-скоро UV филтър, в който по традиция на марката, са сложили и термална вода, няма да пропуснат и това да рекламират я  Laughing Звучи обещаващо, ще се разтърся за ревюта на ползвали го продължително време. Миналата година, когато търсех, точно го пускаха и имаше 4-5 ревюта на блогъри, на които го бяха изпратили.
 UV кремовете за лице на марката и аз не харесвам Peace
---
За смесванията, чак перфектен "нов продукт" и аз още не съм докарала  Laughing

# 666
И аз ги чакам тези срей или мист слънцезащити. Даже се чудех дали да не поръчам от някъде.

http://www.thefashionspot.com/beauty/590357-makeup-setting-sprays-with-spf/
http://www.natalielovesbeauty.com/2015/06/new-la-roche-posay-ant … ios-mist-spf.html

# 667
  • Бургас
Редовно смесвам фдт-ните за да получа моя цвят и не само заради това ,  а и мечтания финиш . Днес ми се получи много добре Ревлон Колорстей за комб. кожа + Герлен Lingerie de Peau. А относно защитата си взех така мечтания от мен на Кларанс .
Понеже имам фдт-ни, тониращи кремчета които не са с висок фактор и се спрях на този вариант за градски условия, за плажа имам Биодерма .

# 668
Веси, аз съм безкрайно доволна от този Кларанс!!! Преди 2 години ми опази безупречно лицето склонно към петна през юни/юли във Барселона И Южна Испания! По-добра препоръка ото това здраве му кажи! За капак аз съм с мазна кожа, а не ми утежняваше нито грима, нито лъсвах - това ми беше и за протекция и за основа, а отгоре ББ или лек ФДТ + воал от първата пудра, попаднала ми под ръка!

# 669
  • на земята
Веси, аз съм безкрайно доволна от този Кларанс!!! Преди 2 години ми опази безупречно лицето склонно към петна през юни/юли във Барселона И Южна Испания! По-добра препоръка ото това здраве му кажи! За капак аз съм с мазна кожа, а не ми утежняваше нито грима, нито лъсвах - това ми беше и за протекция и за основа, а отгоре ББ или лек ФДТ + воал от първата пудра, попаднала ми под ръка!

За опазване на петна,кой крем на Кларанс използвахте?
Слънцезащитен от кой сте доволни?
Мерси bouquet

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 11:40 от *лаленце*

# 670
За опазване на петна,кой крем на Кларан използвахте?
Слънцезащитен от кой сте доволни?
Мерси bouquet

Ами този, който форумката точно преди мен е показала и и аз коментирах...
... А относно защитата си взех така мечтания от мен на Кларанс .

# 671
  • Велико Търново
Agent Provocator , а ползваше ли друг крем отдолу, или направо Кларанс и върху него ББ/ФДТ...?

# 672
Моля закупилите екрана на Кларанс с 50 фактор да споделят дали този продукт се различава от стария екран, който беше с 40 фактор. По-мазен ли е? Защото по-високият фактор обикновено прави продукта по-тежък. Много ми се иска да не е така. Имам стария екран и много ми харесва, но за жалост вече никъде го няма.

# 673
  • Бургас
Не мога да ги сравня , но този е супер лек . Слагам си серум , после хидратиращ крем и Екрана на Кларанс и евентуално вече фдт или нещо от този род .
При мен се получава идеално като комбинация , не тежи . Най- готиното е че трябва малко количество , няколко капчици. казаха че държи 8 часа и затова бил за градски условия  за плажа друг продукт да си взема,но аз имам макар и да ми иска от 2 лета насам да пробвам тяхното олио.
Преди също заради високия ф-р избягвах кремовете с такъв защото с моята комб. кожа и особено пролет/лято ужас  Sick .

# 674
Старият екран също беше супер лек и затова го харесвах, дано и този ми хареса, скоро ще го купувам. Колко струва в магазините?

Общи условия

Активация на акаунт