Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 329
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Първо на ръка го пробвах, че нямах време за лице беше по 8-ми март намаленията , върти ми се цена 70лв без намалението . Скъп продукт е ,като цяло Кларанс също вдигнаха цените.

# 676
Мерси, Веси, да, и старата версия беше горе-долу на тази цена.

# 677
  • Велико Търново
В Енцо го има новият Екран - 60 лв. и някакви стотинки, макар че като сложиш доставката и излиза почти на цената от магазина Wink

# 678
Момичета, като смесвате ФДТ как го правите-върху лицето направо или предварително миксирате двете съставки?Досега не съм го правила, но Веси ми даде идея, за което благодаря! bouquet

# 679
  • Велико Търново
Аз съм пробвала и по двата начина : или слагам по малко количество от двата продукта, които ще смесвам, върху дланта си и ги размесвам, и оттам слагам по лицето, или - направо "точкувам" и от двата продукта лицето, и разнасям хубаво. Предимно с пръсти нанасям ББ/СС/ФДТ, след това, ако ми е в повече количеството, обирам с навлажнен бютиблендер.

# 680
  • Австрия
Момичета, като смесвате ФДТ как го правите-върху лицето направо или предварително миксирате двете съставки?Досега не съм го правила, но Веси ми даде идея, за което благодаря! bouquet

Винаги предварително т.е. първо си правя сместа - после върху лицето. Сполучливите смеси са готови, във флакончета с помпичка  Peace

Скрит текст:
Които са ми по-удобни от оригиналните опаковки:

Шишенцето е 50мл. от DM, туритически сет, помпичката е на МАС

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 11:59 от DimS.

# 681
  *Biskvitka* ,Благодаря! bouquet
Аз действам с четка при нанасянето на ФДТ и се чудя дали ще стане по този начин newsm78
Последния ФДТ, който взех е невероятен като текстура,антиейдж ефект и УВ защита, но минусът му е цвета.Взех най-светлия, защото кожата ми е такава и има нужда от малко допълнителен нюанс.
Ето това е ФДТ-води се серум ФДТ на ИСЛ.
https://bg.strawberrynet.com/makeup/yves-saint-laurent/youth-lib … on/161788/#DETAIL

# 682
  • на земята
Agent Provocateur,мерси много bouquet
Поръчах го този на Кларанс новия дано остана доволна.

# 683
DimS Благодаря за идеята! bouquet
Ще потърся такова шишенце с помпа в дрогериите или Дъглас.МАС в Бургас за съжаление няма.

# 684
  • Бургас
julia_gt понеже съм на приливи и отливи т.е. на настроения моите смесвания ги правя върху метална палитра и рядко върху ръката. Никога директно върху лицето и дозирам така че не остава за втори път, просто съм си свикнала . Така си бъркам руж бялата база на Шанел + прахообразен руж от който взимам пигмент с помощта на шпатулката която върви към палитрата, става чуден естествен руж
Това е моята палитра от Инглот я купих преди време.

# 685
deadly_vesi ,
Благодаря за споделената идея bouquet
записвам си да потърся от Инглот тази палитра и ставам художник Laughing

# 686
  • Бургас
julia_gt В интерес на истината първо погледни по книжарниците за художествени материали  Wink от там взимам някои четки и тази събота мисля още да взема .

# 687
Искам да отбележа, че ми пристигна ФДТ-а на ЕЛ ДУ. Пробвах го - доволна съм. Цвета е 1N2 Ecru, пасва ми, но може би като си купувам нов ще взема 2N1 Beige..  Whistling Peace

# 688
За смесването, смесвам продуктите непосредствено преди апликация, на опакотото на ръката.  Правя разнообразни комбинации според с-ето на кожата и настроението ми. Смесвам, работя и нанасям на лицето с пръсти, по принцип ползвам предимно ББта и с четки не ми харесва р-та. Палитрата на Inglot е мн красива, но нямам нужда от такъв артикул Sad . Допълнителен плюс за мен е, че не мия четки/палитри и не губя време.
 ----
DimS впечатлена съм, че успяваш да    забъркаш подходящия цвят в такова к-во и да го смесиш хомогенно. Чудесно си се справила и с опаковката!

# 689
И аз на ръката смесвам, непосредствено преди нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт